کیک باقلوا خانگی ؛ آموزش طرز تهیه به همراه عکس و توضیحات از مراحل کامل پخت کیک باقلوا در خانه
چگونه کیک باقلوا شربتی درست کنم ؟
با درود فراوان . امروز برای شما طرز تهیه کیک بسیار خوشمزه و مناسبتی را تدارک دیده ایم که مناسب برای استفاده در مراسم شادی شما عزیزان مانند جشن نامزدی و …. است و این آموزش ؛ طرز تهیه کیک باقلوا خانگی است که بسیار خوشمزه است و ما خود این را در خانه تهیه نموده و از تمام مراحل آن عکس گرفته ایم و آن را تقدیم حضورتان میکنیم .
لوازم مورد نیاز جهت آموزش طرز تهیه کیک باقلوا : |
قطعه / ماده |
تعداد / وزن |
آرد |
2 پیمانه |
تخم مرغ |
3 عدد |
شکر |
1 پیمانه |
روغن |
1/3 پیمانه |
پودر نارگیل |
1/2 پیمانه |
بکینگ پودر |
2 قاشق چایخوری |
ماست | شیر |
2/3 پیمانه |
وانیل |
1/4 قاشق چایخوری |
1 : خمیر کیک را چگونه آماده کنیم
در ابتدا قبل از اینکه به سراغ دستور طرز تهیه کیک باقلوا برویم , لازم است فر را روی دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا گرم شود و این نکته را همواره در تمام آموزش های پخت کیک به خاطر بسپارید .
اکنون تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید (نکته قابل عنوان این است که بهتر است تخم مرغ ها هم دمای اتاق شده باشند) و سپس میتوانید وانیل را به آن اضافه و با دور تند همزن مخلوط کنید تا حجم آن افزایش یاید معمولا تا 2-3 برابر افزایش میابد و دیگر کافی است . سپس دور همزن را پایین بیاورید و آرام آرام شکر را به آن اضافه کنید تا در مواد به خوبی مخلوط شود و مایع ما کمی حالت کشدار به خود بگیرد ! اکنون روغن را اضافه میکنیم و کمی که گذشت ماست را نیز اضافه میکنیم و مخلوط کردن را تا دقایقی به آرامی ادامه میدهیم ؛ اکنون آرد را که از قبل با بکینگ پودر و ذره ای نمک مخلوط کرده و چندبار از الک گذارنده بودیم را به آرامی و مرحله به مرحله به مواد اضافه میکنیم و همچنین پودر نارگیل را هم میتوانید به آن اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا خمیر یکدست حاصل کار ما شود .
2 : قالب کیک را آماده کنید
قالب کیک را با روغن چرب کنید , میتوانید از فرچه آشپزخانه استفاده کنید و یا کمی آرد به کف و بدنه قالب بپاشید و سپس خمیر کیک را به آرامی در قالب بریزید .
3 : پخت کیک در فر
این آموزش (طرز تهیه کیک باقلوا) از نوع های 2 مرحله پخت است ! یعنی مثلا ابتدا کیک را به مدت 40 دقیقه در فر میگذاریم تا مرحله پخت آن انجام شود و سپس به مرحله تزیین آن میرویم که د رمزحله بعد خواهید دید .
4 : تزیین و مرحله دوم پخت کیک باقلوا
برای تزیین کیک این دستور را اجرا کنید : زرده تخم مرغ . زعفران دم کرده و شکر را با هم حسابی مخلوط میکنیم و با فرچه آن را روی کیک باقلوا که از فر خارج کرده بودیم میریزیم و سپس کمی خشکبار که ما در اینجا از پودر کنجد استفاده کردیم بر روی آن میپاشیم و مجددا کیک را در فر به مدت 5 دقیقه قرار میدهیم تا طلایی شود .
5 : برش زیبا کیک باقلوا
کیک باقلوا اکنون آماده است و میتوانید آن را برش های لوزی بزنید ؛ و سپس اکنون شربت را آماده کنید ؛ شربت به این صورت آماده میشود که مواد آن را روی حرارت قرار دهید و بهم بزنید تا قوام تا حد عسل شود , سپس شربت را روی آن بریزید به طوریکه تمام کیک را پوشش دهد و سپس در یخچال قرار دهید .
نکته و سخن آخر :
خیلی از موارد و نکته ها را باید خودتان در عمل تجربه کنید چراکه بسیاری از نکته ها را که ما میدانستیم ممکن است شما ندانید و در حین کار به مشکل بربخورید ؛ لذا همیشه قبل از انجام هر کاری دقیق و حساب شده سعی کنید قدم بردارید تا ریسک خرابی کار به حداقل برسد و در نهایت مانند ما از آشپزی خود بسیار لذت ببرید .
همواره از خلقت خود لذت خواهید برد , موفق باشید .
آموزش اختصاصی Diys : آموزش طرز تهیه کیک باقلوا
در انجمن تخصصی گفتگو Diys به ما بپیوندیدما را در اینستاگرام دنبال کنید |