آموزش تصویری فراوری قهوه خام در خانه –
طرز رست کردن قهوه در خانه –
با درود . قهوه از آن جمله موادی است که بهترین روش سرو آن این است که از خام بودن یعنی قهوه سبز آن را آماده کنیم و دقیقا پیش از دم کردن ، این کار شدیدا به حفظ عطر و طعم قهوه کمک میکند و اگر یکبار قهوه حاضری که چند ماه یا چند هفته پیش حتی ، بو داده شده و آسیاب شده باشد را دم کنید و همزمان قهوه سبز را برشته کنید و همان لحظه آسیاب و سپس دم نمایید به طرز محسوسی متوجه عطر و طعم و شادابی قهوه نوع دوم را متوجه خواهید شد . بنابراین همواره سعی نمایید از تنبلی ؛ برای لذت بیشتر از آنچه که تهیه میکنید ؛ دوری نمایید تا بهترین احساس را از قهوه و طعم خاص آن حاصل نمایید . برای همین منظور ما در این اموزش برای شما گام اول طرز تهیه یک قهوه خوش طعم خانگی را آماده نموده ایم ، یعنی طرز برشته کردن قهوه در خانه .
مواد لازم جهت آموزش مراحل فراوری قهوه خام : |
قطعه | ماده |
تعداد | وزن |
قهوه سبز
|
مقدار لازم |
ماهیتابه توری
|
1 عدد |
شعله |
1 عدد
|
لوازم و سایر ابزار کار
|
به تعداد |
بو دادن قوه در خانه با گاز
1 :
شاید تصور نمایید برای فراوری قهوه خام در خانه نیاز به دستگاه خاصی دارید یا نیاز به ابزار و لوازم و مهارت خاصی ! ولی نه. شما به یک گاز و شعله و یک ظرف مناسب توری فقط نیاز دارید . همانطور که در مقدمه گفتیم شما برای تهیه قهوه خوش طعم و خالص باید پیش از دم کردن اقدام به رست کردن قهوه و آسیاب کردن قهوه نمایید ، بنابراین به مقدار نیاز قهوه خام یا قهوه سبز آسیاب نشده را با ترازوی آشپزخانه جدا نمایید مانند عکس ها و ان مقدار را در ظرف توری مخصوص بریزید و روی شعله آتش بچرخانید مرتبا .
نحوه برشته کردن قهوه در خانه
2 :
اکنون همانطور که عکس ها بر می آید قهوه خام یا سبز ما در حال تغییر رنگ به سمت قهوه ای میباشد و در این حالت انتخاب با شما است که چه نوعی را دوست دارید ! آیا قهوه ملایم یا اسپرسو یا گلد یا…. تفاوت غلظت قهوه ها در همین مرحله است و هرچه شما قهوه را بیشتر بو دهید ؛ رنگ قهوه تیره تر و طعم آن غلیظ تر خواهد بود . در نهایت پس از انکه قهوه آماده شد میتوانید با قرار دادن بر روی پنکه آن را خنک و سپس به مرحله آسیاب ببرید .