• آموزش ساخت کاردستی هنر دست ساز

  • آموزش طرز تهیه بستنی سنتی

    طرز تهیه بستنی

    بستنی سنتی زعفرانی –

    طرز تهیه بستنی سنتی در خانه –

    با درود فراوان – بستنی سنتی زعفرانی را حتما آشنایی دارید و احتمالا در اهداف غذایی خود مکان هایی هستند که طعم عالی و خانگی بستنی سنتی آنها را فراموش نکرده اید و تا حد امکان سعی دارید از آنها بستنی تهیه کنید ؛ در این زمینه باید تجربه شخصی خودم را نیز بگویم که خوش طعم ترین بستنی سنتی که مزه آن هرگز فراموش شدنی نیست ؛ بستنی سنتی بروجرد است که بسیار از کیفیت بالایی برخوردار است . در این آموزش ما قصد داریم تا این طعم خوش و عطر زعفران در بستنی سنتی ایرانی را در خانه ایجاد کنیم با تهیه بستنی سنتی خانگی میتوانیم این بستنی بسیار خوشمزه و عالی را منزل تهیه و از آن لذت ببریم ؛ لذا جهت فراگیری این آموزش با ما در این برنامه همراه شوید تا طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی را بیاموزید .

    نیازمنید ها :
    قطعه | ماده تعداد | مقدار
    شیر 500 گرم
    شکر 200 گرم
    خامه صبحانه 1 عدد
    گلاب 1/4 پیمانه
    زعفران مقدرا لازم
    ثعلب (اختیاری) 30 گرم

    مواد لازم برای بستنی سنتی

    مواد لازم جهت بستنی سنتی





    طرز تهیه بستنی خانگی

    1:

    همانظور که میدانید بستنی سنتی ایرانی همواره با پودر ثعلب تهیه و تولید میشه که یه جورایی علت قوام و کشدار شدن بستنی هستش ، اما در این آموزش ما از این ماده استفاده نکردیم و شاید این برای شما خبر خوشایندی باشد که فکر میکنید استفاده از ثعلب چندان مناسب نیست ؛ البته باید بگویم که کاملا اشتباه است چراکه ثعلب یک گیاه است و این پودر کاملا گیاهی است و خطرات افزودنی های شیمیایی موجود در بستنی ها کارخانه ای را ندارد .

    در صورت استفاده از این پودر میبایست ، 30 گرم پودر ثعلب را با شکر مخلوط نمایید و در ادامه آموزش استفاده نمایید .

    برای شروع این مرحله ، شیر را گرم نمایید تا در حد ولرم شدن شیر گرم شود و سپس شیر را در ظرف همزن بریزید و شروع به همزدن شیر با دور مناسب نمایید و در ادامه شکر را کم کم به مواد اضافه نمایید ، شیر را آنقدر با همزن میزنیم تا غلظت آن افزایش پیدا کند و به حالت خامه یا فوم مانند برسد .

    بستنی زعفرانی

    طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی





    طرز تهیه بستنی سنتی

    2:

    زعفران را دم نمایید ؛ سپس همزمان مقدار گلاب را گرم نمایید و در آخر این 2 ماده را باهم خوب مخلوط میکنیم و سپس در نهایت به مواد بستنی مون اضافه کنیم و همانطور که میبینید مایع بستنی ما کاملا زعفرانی میشه .

    خوب شاید بتوانم اینگونه بگویم که اصل و مهمترین قسمت بستنی اصیل سنتی از حالا به بعد است !! اکنون میبایست مایع بستنی را در یک ظرف استیل یا آلومینیوم بریزید و در یک تشت پر از یخ قرار دهید و سپس با همزن مواد را هم بزنید تا کاملا سفت و کشدار شود و یا میتوانید در فریزر مواد را قرار دهید و هر 10 دقیقه یکبار آن را خارج کنید و هم بزنید تا زمانی که بستنی آماده شود و سفت و کشدار شود ؛ برای قسمت خامه ای بستنی ، میتوانید خامه صبحانه را بر روی یک سینی پهن نمایید و سپس در فریزر قرار دهید تا کاملا خشک شود و بعد از فریزر خارج نمایید و آن را کاملا خورد نمایید و سپس به بستنی اضافه میکنیم و کمی مخلوط میکنیم و در نهایت میتوانید بستنی را در فریزر قرار دهید ( از مغز پسته و پودر پسته و بادام و… نیز میتوانید استفاده نمایید ) و همه چیز برای میل کردن یک بستنی بسیار عالی و خوشمزه خانگی آماده است .

    مراحل طرز تهیه بستنی

    چگونه بستنی سنتی را درست کنم

    بستنی خانه ای سنتی

    مراحل طرز تهیه بستنی سنتی





    درباره نویسنده

    بسیار خوشحالم از اینکه هر روز به امید تحقق رویاهام میام اینجا ، مطلب جدید و آموزش قرار میدم , هدف نهایی ما خیلی بزرگه و امیدوارم به لطف خدا و حمایت و همکاری کاربران عزیز به این مهم برسیم تا بتونیم به کشور ؛ ملت و خانواده خدمت کنیم . التماس دعا

    مطالب مرتبط

    نظر بدهید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    <-- telegram end -->