• آموزش ساخت کاردستی هنر دست ساز

  • آموزش طرز تهیه زولبیا و بامیه خانگی

    طرز تهیه طولبیا بامیه خانگی

    طرز تهیه زولبیا و بامیه

    طرز تهیه زولبیا بامیه با تصویر

    با درود – با آمدن نام ایام ماه مبارک رمضان طعم خوش زولبیا و بامیه برای ما تداعی میشود .

    با نزدیک شدن به این ماه مبارک بسیاری در فکر تهیه این شیرینی در منزل هستند .

    میتوان گفت این شیرینی سنتی کشور های مسلمان برای چنین ایامی است .

    در تعدادی ممالک مسلمان بتوان ان را یافت که البته قطعا تفاوت هایی نیز خواهند داشت .

    هدف این است که شما خواننده گرامی بتوانید با خیالی آسوده از طعم خوب و دلچسب این شیرینی لذت ببرید .

    همانطور که میدانید تقلب و عدم رعایت بهداشت در تهیه این شیرینی بسیار رایج است .

    بسیاری از تولید کنندگان این شیرینی به بهداشت و سلامت آن در اندازه ای که انتظار داریم اهمیت نمیدهند .

    به همین دلیل شاید فراگیری این شیرینی و تهیه آن در خانه از لزومات این ماه مبارک باشد .

    لذا در ادامه با ما همراه شوید در آموزش طرز تهیه زولبیا و بامیه خانگی .

    نیازمندی ها

    شربت :

    قطعه | ماده تعداد | مقدار
    شکر 2 پیمانه
    آب 1 پیمانه
    گلاب 2 قاشق چایخوری
    زعفران دمکرده 1 قاشق چایخوری
    آبلیمو 1 قاشق چایخوری
    صافی 1 عدد

    نیازمندی ها

    زولبیا :

    قطعه| ماده تعداد | مقدار
    نشاسته 200 گرم
    ماست 180 گرم
    آرد 20 گرم
    زعفران دمکرده 1 قاشق سوپخوری
    جوش شیرین 1/2 قاشق چایخوری
    آب یا گلاب 1 قاشق سوپخوری

    نیازمندی ها

    بامیه :

    قطعه | ماده تعداد | مقدار
    آرد 200 گرم
    آب 300 گرم
    تخم مرغ 3 عدد
    روغن 1 قاشق
    شکر 500 گرم
    نمک 1/3 قاشق چایخوری
    آبلیمو 2 قاشق
    گلاب  به مقدار لازم
    شربت 1 قاشق
    دیگر مواد لازم مقدار لازم





    طرز تهیه ی بامیه

    1 :

    همانطور که میدانید این شیرینی 2 جرئی میباشد ! یعنی چی ؟

    یعنی شما یک مرحله پخت و آماده سازی شیرینی را دارید و سپس میبایست آن را در شهد یا شربت بریزید .

    طرز تهیه شهد نیز خود یک مرحله است که البته بسیار آسان است .

    در ابتدا ببینیم که شربت یا شهد را چگونه میتوان درست کرد :

    آب و شكر را روی حرارت ملایم گاز قرار می دهیم تا به جوش آید .

    سپس گلاب و زعفران را به آن اضافه كرده ، و اکنون آبلیمو را اضافه میکنیم و پس از چند جوش ، شربت آماده شده را از روی شعله بر می داریم .





    طرز تهیه زولبیا بامیه در منزل

    2 :

    اکنون در این مرحله به نحوه طرز تهیه زولبیا میپردازیم :

    نشاسته و ماست را خوب مخلوط كرده .

    چند دقیقه صبر می كنیم تا نشاسته در ماست خیس خورده و به راحتی حل شود .

    سپس آرد را اضافه می كنیم و با همزن خوب به هم می زنیم تا خمیر زولبیا صاف و یكدست شود .

    روغن جامد را اضافه كرده و در حین به هم زدن آب یا گلاب را همراه با زعفران حل شده به خمیر اضافه می كنیم .

    سپس آنها را در قیف مخصوص می ریزیم؛ در این مرحله جوش شیرین را هم اضافه و به هم میزنیم .

    در حالی كه روغن روی شعله قرار دارد ، زولبیا را توسط قیف در روغن كاملا داغ فرم می دهیم .

    بلافاصله پس از كمی سرخ شدن آنها را پشت و رو می كنیم .

    سپس زولبیاها را در شربت قرار می دهیم .

    پس از 15- 10 دقیقه آنها را از شربت خارج و در صافی قرار می دهیم تا شربت اضافه آن خارج شود .

    روش پخت زولبیا

    آموزش طرز تهیه زولبیا و بامیه خانگی





    طرز تهیه بامیه بازاری

    3 :

    اکنون طرز تهیه بامیه چگونه است :

    آب را جوش آورده ، با شعله ملایم آرد را اضافه می كنیم و مرتب به هم می زنیم .

    تا خمیر تقریباً سفت و یکدستی به دست آید .

    سپس روغن را اضافه كرده و مرتب به هم می زنیم ( در حدود 3-2 دقیقه ) ، به طوری كه خمیر به صورت یك تكه درآید .

    سپس بعد از كمی سرد شدن خمیر، تخم مرغ ها را یكی یكی اضافه می كنیم .

    خوب خمیر را ورز می دهیم تا خمیر نرم و لطیف شود .

    برای این كه بامیه رنگ زیباتری بگیرد ، بهتر است از شربت یك قاشق سوپخوری به خمیر بامیه اضافه کنید .

    بعد خمیر را در قیف با ماسوره كنگره دار متوسط می ریزیم و سپس در روغن مایع سرخ می كنیم .

    برای سهولت كار بهتر است روغن را كمی داغ كرده ، بامیه ها را در روغن ریخته .

    بعد آن را روی حرارت مستقیم قرار دهیم تا بامیه ها سرخ شوند .

    بامیه ها را در هنگام سرخ شدن مرتب به هم می زنیم تا به هم نچسبند و یك دست سرخ شوند .

    بامیه ها را در همان حال كه داغ می باشد ، به شربت گرم اضافه می كنیم تا شربت را خوب به خود جذب كنند .

    در غیر این صورت بامیه ها شربت را جذب نخواهند كرد !!

    اگر بامیه پس از چند ساعت شربت خود را از دست داد ، علت آن رقیق بودن شربت می باشد .

    بدین ترتیب پروژه چند مرحله ای ما با عنوان آموزش طرز تهیه زولبیا و بامیه خانگی به پایان رسید .

    امید است که از آن نهایت لذت را بده باشید .

    خمیر بامیه

    آموزش طرز تهیه زولبیا و بامیه خانگی

    روش تصویری طرز پخت

    آموزش طرز تهیه زولبیا و بامیه خانگی

    آموزش زولبیا بامیه

    آموزش طرز تهیه زولبیا و بامیه خانگی





    درباره نویسنده

    بسیار خوشحالم از اینکه هر روز به امید تحقق رویاهام میام اینجا ، مطلب جدید و آموزش قرار میدم , هدف نهایی ما خیلی بزرگه و امیدوارم به لطف خدا و حمایت و همکاری کاربران عزیز به این مهم برسیم تا بتونیم به کشور ؛ ملت و خانواده خدمت کنیم . التماس دعا

    مطالب مرتبط

    نظر بدهید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    <-- telegram end -->