طرز تهیه پیاز سوخاری
ایده سوخاری کردن پیاز و سیب زمینی
با درود – یکی از خوراکی ها یا میان وعده های بسیار خوب پیاز سوخاری است که ارزش غذایی خوبی دارد !
قطعا همگی باور دارید که سرخ کردنی بلای جان است و بسیاری از بیماری هایی که منشاء آنها در تغذیه نادرست است علتش همان سرخ کردنی ها و غذای فست فود و… است .
بخصوص برای مردم سرزمین ما که با روغن های تقلبی و غیر بهداشتی هم تهدید میشوند .
پیاز سوخاری حلقه ای را قطعا با آن آشنایی دارید ؛ قبلا پیاز های سوخاری را در روغن سرخ میکردیم اما اینبار در این دستور توسط فر آن را سوخاری میکنیم تا از مضرات روغن در زندگی روزمره بکاهیم .
نیازمندی ها | |
---|---|
قطعه | ماده | تعداد | مقدار |
پیاز | تعداد لازم |
آرد | 1/2 پیمانه |
نمک | فلفل |چاشنی | مقداز لازم |
تخم مرغ | 2 عدد |
پودر سوخاری | 2 پیمانه |
اسپری آشپزی | 1 عدد |
پیاز سوخاری پفکی
1 :
ابتدا پیاز را برش بزنید و سر و ته آن را کنار بگذارید ، ما چون در نظر داریم پیاز هایمان حلقه ای باشد اینگونه برش زدیم .
سپس پیازها را در ظرفی مملوء از آب بریزید تا نمدار شود ، میتوانید از مایعات دیگری برای طعم مورد علاقه تان استفاده کنید مانند سرکه یا دوغ و…… که درنهایت طعم سرکه نمکی و یا ماست و.. خواهیم داشت .
حلقه های پیاز را ترجیحا جدا کنید بطوریکه کاملا حلقه حلقه شوند ! مانند آنچه در تصاویر میبینید .
طرز تهیه پیاز سرخ شده پفکی
2 :
در این مرحله آرد همه کاره را در یک ظرف بریزید ؛ تخم مرغ مخلوط شده را در یک ظرف ؛ پودر سوخاری را نیز در یک ظرف بریزید و آماده کنید مانند عکس .
اکنون حلقه ها را از درون کاسه آب در آورید .
ابتدا حلقه های پیاز را در کاسه آرد بغلتانید و سپس در کاسه تخم مرغ بزنید و در آخر نیز در پودر سوخاری بغلتانید ، این پروسه مقدماتی پیاز سوخاری تمام میشود .
اسنک پیاز
3 :
فر را از قبل در دمای 230 درجه سانتیگراد گرم کنید !
در مرحله آخر تهیه پیاز سوخاری ، حلقه های پیاز را روی سینی فر که روی آن فویل آلومینیومی کشیده شده بچینید.
در نهایت پیاز ها را در فر به مدت 15 دقیقه قرار دهید و سپس پیاز سوخاری ها مانند عکس آماده میشود .
طرز تهیه پیاز سوخاری فست فودی
4 :
در پایان تصویری از پیاز سوخاری ساخته شده توسط کاربران که از روی همین آموزش موفق به تهیه آن شده اند را خواهید دید .