طرز تهیه کیک کدو حلوایی (Pumpkin)
شیرینی کدو حلوایی
با درود فراوان -قصد آموزش پخت یک کیک متفاوت با نام کیک کدو حلوایی را داریم !
طعم و مزه کدو حلوایی ( Pumpkin ) را بسیاری از شما دوست دارید، مزه خاصی دارد!
این کیک کدو یا پامپکین کاملا متفاوت است و جذابیت آن را مطمئنا حتی در عکس نیز متوجه شدید .
امیدواریم که با تهیه این کیک از این آموزش نهایت لذت را ببرید و از طعم عالی و خوشمزه آن استفاده کنید .
نیازمندی ها | |
---|---|
قطعه | ماده | تعداد | مقدار |
کدو پوره شده | 1 پیمانه |
کره ذوب شده | 1/2 پیمانه |
تخم مرغ | 2 عدد |
شکر | 1 پیمانه |
آرد | 2 پیمانه |
جوش شیرین | 1 قاشق کوچک |
پودر دارچین | 1 قاشق کوچک |
پودر فلفل شیرین | 1 قاشق کوچک |
دراژه شکلاتی | 1/2 پیمانه |
گردو خرد شده | 1/2 پیمانه |
پودر شکر | 1/2 پیمانه |
شیر+زرده تخم مرغ فرم داده شده | 3 قاشق متوسط |
نکته :
ابتدا فر را روشن کنید تا گرم شود .
تخم مرغ ها و کره را بیرون بگذارید تا با دمای اتاق یکسان گردند .
کیک کدو حلوایی آشپزخانه
1 :
ابتدا در یک کاسه یا ظرف مواد خشک مانند آرد و جوش شیرین و… را کنار بگذارید .
سپس در ظرف دیگر مواد تر مانند پوره کدو و تخم مرغ و کره و… را بریزید و با همزن آنها را مخلوط کنید تا یکدست شوند .
طبع کدو حلوایی
2 :
سپس مواد خشک کیک را که از قبل آماده کرده بودید به این مواد اضافه کنید و به آرامی مخلوط نمایید .
در انتها گردو خورد شده و دراژه شکلات را به آنها اضافه نمایید مانند عکس .
اکنون مواد کیک آماده شده را در قالب کیک که از قبل چرب شده بریزید .
آشپزی با کدو حلوایی
3 :
قالب کیک حاوی خمیر را به مدت 55 دقیقه در دمای 380 درجه فارنهایت درون فر قرار دهید تا کاملا کیک کدو آماده شود .
در این فاصله که کیک در فر در حال پخت است به سراغ تهیه کرم روی کیک میرویم .
طرز تهیه کرم
4 :
پودر شکر یا پودر قند و شیر را مخلوط کرده و با زرده تخم مرغ حسابی هم بزنید تا بصورت کرم در آید.
سپس آن را روی کیک کدو حلوایی بریزید و بگذارید تا 30 دقیقه در یخچال تا سفت شود