طرز تهیه پیراشکی روسی
طرز تهیه پیراشکی ساده
با درود فراوان – یکی از محبوب ترین غذاهای مردم نه فقط در ایران بلکه سراسر گیتی ” پیراشکی ” است .
انواع پیراشکی را مردم در نقاط مختلف دنیا تهیه میکنند که بسیاری از آنها با خمیر است .
البته در ایران نیز نوعی را در اختیار داریم که با نون نازک “لواش” تهیه میشود به نام سمبوسه که معرف حضور همگان است .
در این آموزش قصد داریم به شما نوعی از پیراشکی “
” را که در کشور روسیه متداول است آموزش دهیم .بنابراین با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه پیراشکی روسی در خانه .
نیازمندی ها | |
---|---|
قطعه | ماده | تعداد | مقدار |
آرد | 3.5 پیمانه |
شکر | 1 قاشق کوچک |
آب ولرم | 1/2 پیمانه |
نمک | مقدار لازم |
روغن | 2 قاشق بزرگ |
شیر | 1 پیمانه |
مخمر | 7 گرم |
نیازمندی ها | |
---|---|
قطعه | ماده | تعداد | مقدار |
سیب زمینی | 3.5 پیمانه |
پیازچه | 1 قاشق کوچک |
نمک | مقدار لازم |
کره | 1/2 پیمانه |
روغن | 150 گرم |
طرز تهیه پیراشکی با خمیر
1 :
در ابتدای طرز تهیه پراشکی گوشت شکم پر ؛ باید خمیر را آماده کنیم !
خمیر نیاز به تخمیر دارد و باید برای مدتی بماند تا اصطلاحا ور بیاید و این از افزایش حجم و پف کردن آن مشخص میشود .
کافی است مانند سایر خمیرهایی که درست میکردید ، خمیر را در ظرفی بریزید و روی آن را بپوشانید تا پف کند .
طرز تهیه پیراشکی روس
2 :
در این مرحله باید محتویات داخلی پراشکی را اماده کنیم.
لذا جهت طرز تهیه پیراشکی به سراغ مواد داخل آن میرویم .
ابتدا سیب زمینی را آب پز کرده و سپس آن را پوره کنید و بعد پیازچه و کره و نمک را به آن اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم .
همچنین در صورت نمایل میتوانید از ادویه های مورد نظر و خاص خودتان نیز استفاده کنید .
پیراشکی خانگی
3 :
در مرحله , خمیر آماده شده را تکه کرده و توسط وردنه آن را نازک و صاف کنید .
سپس از مواد سیب زمینی و.. در آن ریخته و خمیر را ببندید مانند تصویر .
در نهایت آن را در روغن داغ تفت دهید و از خوردن پیراشکی روسی لذت ببرید .