طرز تهیه کاپ کیک نارگیلی
کیک فوری در 2 دقیقه با مایکروویو
با درود فراوان – کاپ کیک یا همان کیک فنجانی را که پیشتر با نام ماگ کیک آموزش آن را خدمت شما تقدیم کردیم را آشنایی دارید !
اینبار نیز طعم جدید و البته دستور کمی متفاوت را به خدمت شما تقدیم میکنیم .
امیدواریم از آن لذت ببرید و بر اطلاعات و دانسته های آشپزی تان افزوده گردد چراکه آشپزی به حق یک هنر است.
نیازمندی ها | |
---|---|
قطعه | ماده | تعداد | مقدار |
آرد | 3 قاشق بزرگ |
شکر | 2 قاشق بزرگ |
زرده تخم مرغ | 1 عدد |
وانیل | 1.5 قاشق کوچک |
شیر نارگیل | 1 قاشق بزرگ |
پودر نارگیل | مقدار دلخواه |
روغن نارگیل | 1 قاشق بزرگ |
بکینگ پودر | 1/4 قاشق کوچک |
طرز تهیه کاپ کیک
1 :
در ابتدا زرده را از سفیده تخم مرغ جدا کنید .
سپس با روغن نارگیل که آنرا در فر؛ کمی حرارت داده اید تا آنجایی که کاملا آب شده باشد و سایر مواد مانند وانیل ؛ شکر ؛ شیر نارگیل هم بزنید .
به خوبی آن را مخلوط کنید مانند آنچه که در عکس میبینید .
طرز تهیه کیک فنجانی
2 :
آرد را از قبل با بکینگ پودر مخلوط کرده و چند بار از الک رد کرده تا کاملا یکدست شود .
سپس آرام آرام به این مخلوط مایع اضافه کنید تا جایی که همه آرد به آن افزوده شود و کاملا مخلوط ما آماده شده باشد .
ماگ کیک چیست ؟
3 :
اکنون در مرحله آخرخمیر را درون لیوان یا ماگ مورد نظر بریزید .
میتوانید بر روی آن پودر نارگیل یا شکلات بریزید .
در آخر برای مدت 1 دقیقه و 30 ثانیه در مایکروویو با درجه 700 وات قرار دهید و به آن البته باید سر زد تا از پخت آن مطمئن شوید .
یک راه برای فهمیدن این مسئله این است که از درب شیشه ای مایکروویو نگاه کنید.
اگر لبه های کیک داشت خشک میشد بدانید که دیگه کیک آماده است و باید کیک رو از مایکروویو در بیارید .
در هوای آزاد قرار بدید تا خنک بشه و سپس میتوانید همراه چای و یا قهوه آن را میل نمایید .