طرز تهیه بستنی یخی سه میوه –
بستنی چوبی چجوری درست کنم ؟
آموزش این بستنی یخی در یک بعداز ظهر بسیار گرم و داغ در 20 ماه مبارک رمضان و در اوج گرمای اواسط تیرماه نوشته میشود و دیگر کاملا آشکار است که این آموزش چه احساسی بر نویسنده این مطلب روا داشته است 🙂 واقعا چشیدن این بستنی در این گرما بسیار دلچسب است ؛ پیشنهاد میکنیم در منزل حتما آن را تهیه فرمایید .
بستنی یخی از آنجاییکه شاید ساده ترین نوع بستنی است لذا با کمی دقت و البته خلاقیت در تهیه آن ؛ میتوان یک شاهکار خوراکی در خانه برای خود و خانواده اماده کنید ؛ واقعا در تهیه این آموزش هرچه سعی میکنم نکاتی را برای شما بیان کنم ذهنم یاری نمیدهد چراکه مگر بستنی یخی هم آموزش میخواهد ؟
خوب باید بگویم به همین سادگی ها هم نیست ؛ اگر میخواهید یک بستنی یخی در حد نمونه های شرکتی درست کنید و البته مواد شیمیایی و افزودنی هم به آن اضافه نکنید پس باید کمی زحمت کشیده شود ؛ اخیرا دستگاه های بستنی ساز هم به بازار آمده است که میوه را بصورت درسته به خوردش میدهید و از خروجی آن یک بستنی یخی پوره مانند به شما میدهد که اصول کارش بسیار آسان است و بر پایه همین اموزش های ما است ! در آن دستگاه ها سیستم های منجمد کننده در داخل مخزن دستگاه تعبیه شده و میوه پوره شده را که به دمای بسیار پایینی رسیده است به شما میدهند .
در ادامه با ما همراه باشید در تهیه بستنی یخی چند میوه در خانه .
نیازمندی ها | |
---|---|
قطعه | ماده | تعداد | مقدار |
تمشک | 1 پیمانه |
توت فزنگی | 1 پیمانه |
زغال اخته | 1 پیمانه |
قالب بستنی | تعداد لازم |
شکر | 1/3 پیمانه |
آب | شیر | 1/3 پیمانه |
طرز تهیه بستنی یخی شیری
1 :
در اولین مرحله از این آموزش تهیه بستنی یخی سه گانه ، مواد را که قبلا خرد کرده اید و هسته و تخمه و دیگر ناخالصی هاش رو گرفتید را در مخلوط کن یا پوره کن غذاساز بریزید و پودر شکر یا خود شکر را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید و آب را نیز به این مخلوط اضافه کنید ؛ میتوانید به جای آب از شیر یا ماست استفاده کنید و یا دیگر مواد ابتکاری و یا میتوانید هیچ چیزی به آن اضافه نکنید تا کاملا بستنی غلیظ باشد و اگر چنانچه ترشی این بستنی به نظرتان زیاد تر از حدی است که شما میپسندید ؛ میتوانید به جای آب معمولی از شربت ساده استفاده کنید یا شکر آن را بیشتر کنید هرچند که به دلیل استفاده شکر شیرینی آن بسیار خوب خواهد بود و حتی بیش تر از حد نیز میباشد و ما توصیه نمیکنیم شکر را بیشتر کنید بلکه پیشنهاد میکنیم شکر را از حد امکان کمتر بریزید !!
طرز تهیه بستنی آلاسکا
2 :
اکنون مخلوط بستنی یخی سه گانه ما آماده میباشد ، قالب های بستنی را آماده کنید و مواد را در قالب های مناسب و با جنس خوب بریزید و درب آنها را ببندید ؛ سپس بگذارید در فریزر به مدت 4 ساعت الی 1 شبانه روز بماند تا کاملا یخ ببندد ؛ میتوانید مواد را در کاسه فلزی ریخته و در فریزر بگذارید و هر چند ساعت آن را خارج کنید و با همزن آن را کاملا هم بزنید ؛ اینکار باعث کشدار شدن بستنی یخی میشود !
در نهایت بستنی یخی شما آماده شده است و امیدواریم از آن نهایت لذت را ببرید ؛ موفق باشید .
یک ایده از طرف نگارنده مطلب :
به عقیده بنده همچنین شما میتوانید در صورت نداشتن قالب بستنی , مواد را درون جایخی های کوچکی که شبیه حبه های مکعبی بزرگ قند هستن بریزید و از آنها برای تهیه ژله و… استفاده کنید .
به عنوان مثال میتوانید آنهارا درون ژله بریزید (البته حواستان باشد دمای ژلاتین بالا نباشد , حتما ژله را چند ساعت در محیط اتاق رها کنید تا هم دما شود سپس تکه های بستنی یخی را اضافه کنید و در فریزر قرار دهید) که بسیار ایده جالبی به نظر من رسید .
همچنین میتوانید آب گازدار یا سودا تهیه کنید و تکه های بستنی یخی را در لیوان سودا یتان یا لیوان محتوی اسپرایت خود بریزید که آن هم طعم خاص و شیکی را برای خود و مهمانان شما رقم میزند .