طرز تهیه دونات شکری
طرز تهیه دونات بدون فر
با درود – در این برنامه قصد داریم تا شمارا با طرز تهیه دونات خانگی آشنا نماییم .
دونات یک نوع پیراشکی است که در کشور ما نیز کاملا جا افتاده است .
تقریبا همه میدانند دونات چیست و چه طعم مزه ای دارد !
این پیراشکی ؛ منشا آن از ایالات متحده آمریکا است و هنوز هم بهترین دوناتها در این کشور هستند .
برند های معتبر جهانی که بهترین نوع دونات را در دنیا آماده میکنند معمولا از امریکا متولد شده اند.
دونات را میتوان در انواع مختلفی از جمله کرمدار ؛ شکلاتی ؛ مغزدار ؛ روکش دار ؛ شکری و… آماده کرد .
در دستور تهیه آن نیز میتوان حتی کمی تغییرات باب میل ایجاد نمود .
ما در این آموزش سعی داریم بهترین نوعی که میتوان در خانه یک ایرانی آماده کرد را به شما آمورش دهیم .
در این آموزش ؛ طرز تهیهدونات شکری در منزل را خدمتتان آماده کرده ایم که امیدواریم لذت کافی ببرید .
نیازمندی ها : | |
---|---|
قطعه | ماده | تعداد | مقدار |
آرد | 2 پیمانه |
شکر | 1/2 پیمانه |
ماست | 1/2 پیمانه |
روغن | 1/2 پیمانه |
بکینگ پودر | 1 قاشق مربا خوری |
تخم مرغ | 1 عدد |
گلاب | مقدار دلخواه |
هل | مقدار دلخواه |
وانیل | مقدار دلخواه |
طرز تهیه دونات با ماست
1 :
برای شروع میتوانید همانطور که به تصاویر با دقت نگاه میکنید و آنها را دنبال مینمایید .
مواد لازم را به ترتیب فوق در کاسه همزن بریزید .
در ابتدا تخم مرغ را در همزن برقی ریخته و هم میزنیم و سپس شکر را به آن اضافه مینکیم .
در حالیکه همزن برقی در حال هم زدن و مخلوط کردن مواد است روغن را اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم .
در ادامه ماست را به مواد اضافه میکنیم و سپس گلاب را به آن اضافه میکنیم .
خوب تا به اینجا تمام موادی که حالت مایع داشتند را با هم مخلوط نمودیم و اکنون به مرحله بعد میرویم .
طرز تهیه دونات بدون خمیر مایه
2 :
اکنون سایر مواد را اضافه میکنیم که شامل بکینگ پودر و وانیل است .
حال همزن را خاموش کنید و آن را از کاسه مخصوص خود جدا کنید .
با یک همزن دستی آرد را به آرامی اضافه نمایید و با همزن دستی در یک جهت مشخص مواد را هم بزنید .
به همین ترتیب ادامه دهید تا همه آرد با مواد کاملا مخلوط شود و دیگر اثری از آرد گوله گوله شده نباشد .
اکنون یک خمیر کاملا یکدست و یکنواخت میبایست بدست بیاید .
اکنون مقدار حدودا یک لیوان آرد را دم دست قرار دهید و شروع به ورز دادن خمیر دونات کنید .
برای اینکه خمیر به دستتان نچسبد کم کم آرد اضافه نمایید و تا دیگر خمیر به دست شما نچسبد .
طرز تهیه دونات رضوی
3 :
خمیر را در ظرفی قرار دهید و روی آن را با نایلون یا کیسه فریزر بپوشانید و برای چند ساعت بگذارید تا بماند .
این زمان برای عمل آمدن دوناتاست که باعث میشود خمیر کاملا پف کرده و جا بیفتد تا مراحل بعدی .
بعد از گذشت چند ساعت همانطور که میبینید خمیر کاملا پف کرده و حجم آن چند برابر شده است .
اگر آن را با چنگال و.. سوراخ کنید پف آن مقداری کم میشود .
اکنون میتوان گفت خمیر برای مرحله سرخ کردن دونات آماده شده است و میتوان آن را مورد استفاده قرار داد .
تزیین دونات
4 :
در مرحله آخر ، خمیر را با وردنه کاملا صاف میکنیم تا همه قسمت های آن دارای ضخامت یکدست شود .
سپس با استفاده از یک قالب شیرینی سوراخدار مانند شکل آن را قالب میزنیم .
میتوانید از لیوان برا قالب دایره بزرگتر و از یک درب بطری یا استکان کوچک برای دایره مرکز استفاده نمایید .
در آخر هنگامی که تمام خمیر را به قطعات مناسب دونات تبدیل نمودید آن ها را در روغن فروان می اندازیم .
مرتب آنها را پشت رو میکنیم تا همه طرف آن به یک اندازه سرخ شود .
در همین هنگام میبینید که دوناتها چگونه حجیم و بزرگ میشوند .
در آخر نتیجه کار شما تعدادی دوناتآماده و خوشمزه است .
میتوانید برای تزیین روی آن از پودر قند و یا حتی همان شکر معمولی تنها استفاده نمایید .
البته میتوانید هم از روکش های کرمدار معمولی و شکلاتی و… نیز استفاده نمایید .
تزیین دونات امری کاملا سلیقه ای است و میتوانید از ترافل نیز استفاده کنید .
در نهایت امیدواریم که از این آموزش طرز تهیه دوناتخانگی ساده نهایت استفاده و لذت را برده باشید .
دستورش رو عالی گفتین من درسا کردم خیلی خوشمزه شد ممنون بابت سایت خوب و مفیدتون
من امتحان نکردم این دستور رو. ولی خودم همیشه با خمیر مایه درست میکنم عالی میشه. من که ترسیدم با این دستور برم بخوبی قبل پف نکنه. عکسها رو با کار خودم مقایسه کردم در روغن و بعد پف زیادی نداره