• آموزش ساخت کاردستی هنر دست ساز

  • طرز تهیه سوهان عسلی

    شیرین های پذیرایی مهمان

    طرز تهیه سوهان عسلی –

    آبناب شکری مغزدار را چگونه درست کنم –

    با درود فراوان خدمت کاربران محترم وب سایت – اگر تا دیروز نام سوهان عسلی برایتان نا آشنا بوده است اکنون با دیدن تصویر این آبنبات دست ساز خانگی مغزدار قطعا متوجه شده اید که آموزش امروز مربوط به چه تنقلاتی است ، سوهان عسلی را تقریبا همه ما یک بار هم که شده خورده ایم ولی خیلی ها نام ان را دقیقا نمیدانند ؛ از آن جمله خوراکی هایی است که همه گیر و همه پسند است ولی نام دقیق آن را خیلی ها نمیدانند ؛ علت آن هم این است که معمولا این شیرینی را همراه چند شیرینی و آبنبات و … دیگر در قالب یک بسته بندی ویژه عید نوروز در شیرینی فروشی ها میفروشند و معمولا هم اکثرا به این روش با آن آشنا شده اند ؛ به همین دلیل نام آن را گاها خیلی ها نمیدانند … در هر صورت امروز در این اموزش با این شیرینی خوشمزه و ابنبات سنتی ایرانی و طرز و نحوه تهیه آن در خانه آشنا خواهید شد ؛ امید است که از تهیه و تولید آن نهایت لذت را ببرید و میهمانانتان را با پذیرایی از این سوهان عسلی شیرین کام نمایید .

    نیازمندی ها :
    قطعه | ماده تعداد | مقدار
    شکر 6 قاشق غذاخوری
    عسل 4 قاشق غذاخوری
    روغن 2 قاشق غذاخوری
    زعفران دمکرده 1 قاشق غذاخوری
    گلاب 1/2 پیمانه
    خشکبار مقدار لازم

    مواد لازم جهت تهیه سوهان

    طرز تهیه سوهان عسلی خانگی





    طرز تهیه سوهان عسلی

    1:

    در ابتدا زعفران را در دهانه کتری یا سماور دم میاندازیم یا اصطلا آن را آب کنید ؛ سپس همه مواد سوهان عسلی را غیر از گلاب و زعفران و به همراه مغزیجات و خشکبار مانند مغز گردو و بادام و… را داخل ماهیتابه یا ظرف مناسب دیگر میریزیم و حرارت زیر آن را روشن میکنیم تا مواد به حالت جوشیدن برسد و تا هنگامی که غلظت آن به اندازه ای که رنگ آن تیره یا کاراملی شود روی حرارت باقی میماند ؛ هنگامی که غلظت مواد تا حدی زیاد شد که دیگر کاملا به غلظت عسل رسید آن را از روی حرارت برمیداریم .

     

    طرز تهیه ابنبات خانگی

    سوهان عسلی خانگی

    طرز تهیه سوهان

    طرز تهیه سوهان عسلی





    طرز تهیه آبنبات خانگی دست ساز

    2:

    اکنون از آبنبات مایع بصورت قاشق قاشق برمیداریم و بر روی سینی که از قبل اون رو چرب کرده بودیم و یا کف اون رو کاغذ روغنی انداخته بودیم میریزیم ؛ نکته مهم در اینجا این است که باید این کار خیلی سریع انجام بشه ، زیرا سوهان ما خیلی زود خودش رو میبنده بخصوص اگر غلظت آن زیادی بالا باشد بسیار سریع خشک میشه و ممکنه اگر سریع همه اون رو در سینی قرار ندهید سوهان عسل شما در همان تابه خشک شود و دیگر قابل استفاده نباشد ؛ تا زمانی که سوهان عسلی گرم است و حالت مایع دارد میتوانید برای تزیین روی آن از کنجد و دیگر خشکبار استفاده نمایید ؛ همچنین میتوانید از قالب های طرحدار برای سوهان استفاده کنید .

    در آخر پس از سرد شدن سوهان عسلی اونها رو از قالب جدا میکنیم و در ظرف میچینیم و برای پذیرایی از مهمانان استفاده میکنیم .

     

    سوهان عسلی چگونه ساخته میشود

    مراحل نحوه ساخت سوهان عسلی




     


    درباره نویسنده

    بسیار خوشحالم از اینکه هر روز به امید تحقق رویاهام میام اینجا ، مطلب جدید و آموزش قرار میدم , هدف نهایی ما خیلی بزرگه و امیدوارم به لطف خدا و حمایت و همکاری کاربران عزیز به این مهم برسیم تا بتونیم به کشور ؛ ملت و خانواده خدمت کنیم . التماس دعا

    مطالب مرتبط

    نظر بدهید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    ما فقط یک فروشگاه نیستیم , حامی فعالان عرصه هنر دست ساخته ها هستیم و امکان فروش هنر دست را برای ایشان فراهم مینماییم .

    <-- telegram end -->