• آموزش ساخت کاردستی هنر دست ساز

  • طرز تهیه سوهان عسلی

    شیرین های پذیرایی مهمان

    طرز تهیه سوهان عسلی

    طرز تهیه سوهان کنجدی توری

    با درود – اگر نام سوهان عسلی برایتان نا آشنا بوده اکنون با دیدن تصویر آن قطعا متوجه آموزش امروز شده اید .

    سوهان عسلی را تقریبا همه ما یک بار هم که شده خورده ایم ولی خیلی ها نام ان را دقیقا نمیدانند .

    از آن جمله خوراکی هایی است که همه گیر و همه پسند است ولی نام دقیق آن را خیلی ها نمیدانند .

    علت آن شاید این است که معمولا آنرا همراه چند شیرینی دیگر در یک بسته عید نوروز میفروشند .

    معمولا هم اکثرا به این روش با آن آشنا شده اند ؛ به همین دلیل نام آن را گاها نمیدانند .

    در هر صورت امروز در این اموزش با این شیرینی ابنبات سنتی ایرانی و طرز و نحوه تهیه آن آشنا خواهید شد .

    امید است که از آن نهایت لذت را ببرید و میهمانانتان را با پذیرایی از این سوهان عسلی شیرین کام نمایید .

    نیازمندی ها :
    قطعه | ماده تعداد | مقدار
    شکر 6 قاشق غذاخوری
    عسل 4 قاشق غذاخوری
    روغن 2 قاشق غذاخوری
    زعفران دمکرده 1 قاشق غذاخوری
    گلاب 1/2 پیمانه
    خشکبار مقدار لازم

    مواد لازم جهت تهیه سوهان

    طرز تهیه سوهان عسلی خانگی





    طرز تهیه سوهان عسلی ترد

    1:

    در ابتدا زعفران را در دهانه کتری یا سماور دم میاندازیم یا اصطلا آن را آب کنید .

    سپس همه مواد سوهان عسلی را غیر از گلاب و زعفران را داخل ماهیتابه یا ظرف مناسب دیگر میریزیم .

    مواد سوهان شامل مغزیجات و خشکبار مانند مغز گردو و بادام و…  است .

    اکنون حرارت زیر آن را روشن میکنیم تا مواد به حالت جوشیدن برسد .

    تا هنگامی که غلظت آن به اندازه ای که رنگ آن تیره یا کاراملی شود روی حرارت باقی میماند .

    هنگامی که غلظت مواد تا حدی زیاد شد که دیگر کاملا به غلظت کافی رسید از روی حرارت برمیداریم .

    طرز تهیه ابنبات خانگی

    سوهان عسلی خانگی

    طرز تهیه سوهان

    طرز تهیه سوهان عسلی





    سوهان عسلی اصفهان

    2:

    اکنون از آبنبات مایع ؛بصورت قاشق قاشق برمیداریم .

    بر روی سینی که از قبل اون رو چرب کرده بودیم و یا کف اون رو کاغذ روغنی انداخته بودیم میریزیم .

    نکته اینکه کار خیلی سریع انجام بشه ، زیرا سوهان زود خودش رو میبنده بخصوص اگر غلیظ باشد .

    اگر غلیظ باشه سریع خشک میشه و اگر سریع اون رو در سینی نریزید مواد در تابه خشک میشه !!

    تا زمانیکه سوهان عسلی گرم و مایع هست میتوانید برای تزیین از کنجد و … استفاده نمایید .

    همچنین میتوانید از قالب های طرحدار برای سوهان استفاده کنید .

    در آخر پس از سرد شدن سوهان عسلی اونها رو از قالب جدا میکنیم و در ظرف میچینیم .

    اکنون برای پذیرایی از مهمانان کاملا آماده هست .

    سوهان عسلی چگونه ساخته میشود

    مراحل نحوه ساخت سوهان عسلی





    درباره نویسنده

    بسیار خوشحالم از اینکه هر روز به امید تحقق رویاهام میام اینجا ، مطلب جدید و آموزش قرار میدم , هدف نهایی ما خیلی بزرگه و امیدوارم به لطف خدا و حمایت و همکاری کاربران عزیز به این مهم برسیم تا بتونیم به کشور ؛ ملت و خانواده خدمت کنیم . التماس دعا

    مطالب مرتبط

    نظر بدهید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    <-- telegram end -->