• آموزش ساخت کاردستی هنر دست ساز

  • طرز تهیه ماهی مرکب جنوب

    روش های تهیه ماهی

    طرز پخت ماهی مرکب

    خواص ماهی مرکب

    با درود – سعی داریم غذای جنوبی با نام ماهی مرکب یا با نام محلی انکاس رو به شما آموزش بدیم .

    در ابتدا توضیحی مختصر در مورد این ماهی خدمتتون ارایه بدم .

    ماهی مرکب ماهی است کمیاب برای خوردن ؛ که بیشتر در چند استان جنوبی هست !!

    تو بازار ماهی فروشان هم به صورت محدود و سفارشی وجود داره !!

    علتش این هست که چون مکروه هست (حرام نیست) فروشنده در بازار اقدام به فروش رسمی نمیکنه .

    این ماهی بیشتر به کشورهای اروپایی صادر میشه .

    این ماهی گوشتی شبیه گوشت میگو داره و مزه خیلی خوبی داره و فوق العاده مقوی هست !

    این غذا حسابی شما رو سیر میکنه چون کالری بالایی داره .

    اغلب این هایی که میفروشند یا برای کسی به صورت هدیه میدن یا در صورت آشنا بودن هست و اینگونه موارد !!

    خلاصه کلام باید بگم اگر جایی و بطور اتفاقی به شما رسید حتما میل کنید و لذت ببرید !

    در ادامه با ما همراه باشید در آموزش طرز تهیه ماهی مرکب جنوب در خانه .

    نیازمندی ها :
    ماده | قطعه تعداد | مقدار
    ماهی مرکب 0.5 کیلو
    پیاز 1 عدد
    گشنیز 150 گرم
    سیر 1 حبه
    لیمو عمانی مقدار لازم
    ادویه مقدار لازم

    غذا با ماهی مرکب

    طرز تهیه ماهی مرکب جنوب در خانه –





    تميز كردن ماهي

    1 :

    ابتدا مرکب هاشو پاک میکنن و بعد به مصرف کننده میدن که معمولا فروشنده ها خودشون این رو بلدن.

    اگرم اینکارو نکردن بهشون بگید براتون انجام بدن ، چون مرکب هاش بوی بدی داره و پاک کردنش هم سخته .

    مرکب وسیله دفاعی این ماهی هست و در موقع شکار باهاش اطرافشو آلوده میکنه.

    اینجوری هم شکارش نمیتونه ببینش و هم شکارچیش ؛ کاربرد دو گانه داره براش .

    خبر خیلی خوب اینکه این ماهی هیچگونه تیغی نداره  و کاملا ماهی بدون تیغ است و کاملا گوشتی هست !

    به همین دلیل بهانه ای است برای بیشتر کنجکاو شدن خواننده برای طبخ آن .

    بزرگترین مشکلات ماهی و آبزیان همان تیغ ها و استخوان ریز ماهی هست که ممکنه شما رو نقره داغ کنه !!

    ما آموزش طرز پاک کردن ماهی انکاس یا ماهی مرکب را بطور تصویری در ادامه برای شما تهیه کرده ایم .

    که بابت این مراحل پاک کردن جا داره از سایت سورو تشکر کنم .

    نحوه پاک کردن ماهی در خانه

    آموزش طرز تهیه ماهی مرکب جنوب در خانه





    طرز تهیه ماهی انکاس

    2 :

    پس از پاک کردن و فیله شدن ماهی ، هر ماهی مرکب به صورت تکه هایی هست که تو تصویر اول میبینید .

    اون رو برای راحتتر آب پز شدن به چند تکه تقسیم میکنیم و آب پزش میکنیم .

    نیم ساعت برای  آب پز کردن این ماهی مناسب است ، بعد به تکه های ریز تقسیم میکنیم و کنار میگزاریم .

    بعد پیاز رو خرد و سرخ میکنیم .

    سیر رو کوبیده و یا رنده میکنیم و به پیاز اضافه میکنیم و تفت میدهیم ، بعد گشنیز خرد شده را اضافه و تفت میدهیم .

    سپس ادویه که شامل نمک، فلفل، زردچوبه، لیمو عمانی آسیاب شده هست رو اضافه و خوب تفت میدیم .

    سپس ماهی مرکب ریز خرد شده رو به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم .

    سپس تفت میدیم و چند دقیقه ای با حرارت ملایم میگزاریم تا غذا آماده شود  و تمام !

    اکنون آموزش طرز تهیه ماهی مرکب ما در اینجا به پایان رسیده است ، امید که لذت برده باشید .

    ماهی عنکاس و طرز تهیه آن

    نحوه طرز تهیه ماهی مرکب جنوب در خانه





    درباره نویسنده

    بسیار خوشحالم از اینکه هر روز به امید تحقق رویاهام میام اینجا ، مطلب جدید و آموزش قرار میدم , هدف نهایی ما خیلی بزرگه و امیدوارم به لطف خدا و حمایت و همکاری کاربران عزیز به این مهم برسیم تا بتونیم به کشور ؛ ملت و خانواده خدمت کنیم . التماس دعا

    مطالب مرتبط

    5 نظر

    1. عباس

      من خودم پاکش کردم. ناگفته نمونه دریانوردم😊قبلا درست کرده بودم با روش دیگه ای. الانم میخوام درست کنم. امیدوارم ک خوشمزه تربشه. ممنونم از شما بابت مطالب آموزندتون

      پاسخ

    نظر بدهید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    <-- telegram end -->