• آموزش ساخت کاردستی هنر دست ساز

  • طرز تهیه نان روغنی

    نان بدون روغن

    طرز تهیه نان روغنی

    طرز تهیه نان روغنی سنتی

    با درود – پیراشکی های خانگی یا نان روغنی یکی از بهترین میان وعده های غذایی هستند .

    پیراشکی را برای اشتباه نشدن با نوع شیرین ، ما نان روغنی به آن اطلاق میکنیم .

    این نان روغنی حاوی موادی مانند گوشت ؛ سبزی ، پیاز و ادویه های خانگی است .

    همچنین جهت بالا بردن کالری آن از چربی گوسفندی تازه نیز استفاده شده است .

    البته این چربی ها به نوبه خود در طعم دهی به این پیراشکی بسیار موثر هستند و میتوانند مزه بهتری به آنها اضافه کنند .

    ضمن اینکه به نوعی چربی طبیعی هستند و دیگری نیازی به اضافه کردن روغن های صنعتی به آن نمیباشد .

    بنابراین در این آموزش طرز تهیه نان روغنی را خدمتتون تقدیم میکنیم لذا جهت فراگیری این آموزش با ما همراه شوید .

    نیازمندی ها :
    قطعه| ماده تعداد | مقدار
    خمیر نان 3 عدد
    چربی گوسفندی مقدار لازم
    سبزی 300 گرم
    پیاز 4 عدد
    نمک مقدار لازم
    ادویه مقدار لازم





    طرز تهیه نان روغنی ساده

    1 :

    ابتدا چربی های گوسفندی را در ماهی تابه ریخته و زیر آن حرارت را روشن کنید تا چربی ها شروع به روغن انداختن کنند .

    این امر کاملا مشهود است و میتوانید ببینید که چربی ها کاملا کم حجم شده و روغن آنها در ته تابه تجمع کرده است .

    در این هنگام روغن را از چربی ها جدا میکنیم .

    چربی ها را در دستگاه غذا ساز بصورت پوره در می آوریم و روغن را نیز به مرحله بعد میبریم .

    طرز تهیه نان روغنی

    طرز تهیه نان روغنی

    مراحل طرز تهیه نان محلی

    طرز تهیه نان روغنی





    طرز تهیه پیراشکی

    2 :

    اکنون در این مرحله ؛ پیاز ها را پوست میکنیم و آنها را کاملا پوره و له میکنیم .

    پیاز ها را با روغن مرحله قبل روی حرارت قرار میدهیم تا کاملا تفت بخوره و رنگ پیاز ها طلایی بشه اصطلاحا .

    طرز تهیه مواد پیراشکی

    نحوه طرز تهیه نان روغنی





    طرز تهیه میان وعده غذایی

    3 :

    اکنون در این مرحله ، سبزی های خورد شده را به همراه ادویه به پیاز ها اضافه میکنیم .

    بعد از کمی تف دادن ؛ چربی هایی را که پوره کرده بودیم به آنها اضافه میکنیم .

    در آخر همه مواد را با هم مخلوط میکنیم تا مواد ما از حالت آبکی کمی خارج شود .

    طرز تهیه پیرشکی

    طرز تهیه نان روغنی





    طرز تهیه نون روغنی محلی

    4:

    اکنون خمیر نان را میتوانید از نانوایی تهیه کنید ؛ یا از خمیر پیراشکی آماده استفاده کنید .

    خمیر را با مواد حاصل از مرحله قبل مخلوط میکنیم .

    ما این کار را به این صورت انجام دادیم که خمیر را پهن کرده و مواد را در وسط خمیر ریخته و خمیر را رولت کردیم .

    سپس با چاقو آن را برش برش زدیم و سپس شروع به ورز دادن خمیر کردیم تا خمیر و مواد کاملا با هم مخلوط شوند .

    خمیر نان گوشت و سبزی

    طرز تهیه نان روغنی





    پخت نان سنتی

    5 :

    اکنون خمیر را تکه تکه میکنیم و میتوانیم آن را بصورت لوله ای درآورده و دور هم بپیچیم تا مانند شکل نان آماده شود .

    سپس همه آن ها را در سینی گذاشته و در دمای 180 درجه سانتیگراد آن را در فر قرار میدهیم .

    برای تزیین روی نان های روغنی ما از سماق استفاده کردیم .

    بستگی به سلیقه خودتان دارد که چگونه و با چه موادی بخواهید آن را تزیین نمایید .

    در نهایت نان روغنی های مان آماده هستند .

    طرز تهیه پیراشکی

    مراحل طرز تهیه نان روغنی

    نان روغنی

    طرز تهیه نان روغنی


    درباره نویسنده

    بسیار خوشحالم از اینکه هر روز به امید تحقق رویاهام میام اینجا ، مطلب جدید و آموزش قرار میدم , هدف نهایی ما خیلی بزرگه و امیدوارم به لطف خدا و حمایت و همکاری کاربران عزیز به این مهم برسیم تا بتونیم به کشور ؛ ملت و خانواده خدمت کنیم . التماس دعا

    مطالب مرتبط

    نظر بدهید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    <-- telegram end -->