• آموزش ساخت کاردستی هنر دست ساز

  • طرز تهیه نان روغنی

    نان بدون روغن

    طرز تهیه نان روغنی خانگی –

    پیراشکی گوشت و سبزی –

    با درود فراوان – پیراشکی های خانگی یکی از بهترین میان وعده های غذایی هستند ، این پیراشکی ها که در اینجا جهت اشتباه نشدن با نوع خامه دار شیرین ، ما نان روغنی به آن اطلاق میکنیم حاوی مواد بسیار مقوی و مغزی مانند گوشت ؛ سبزی ، پیاز و ادویه های خانگی و همچنین جهت بالا بردن کالری آن از چربی گوسفندی تازه نیز استفاده کرده ایم که البته این چربی ها به نوبه خود در طعم دهی به این پیراشکی بسیار موثر هستند و میتوانند مزه بهتری به آنها اضافه کنند ضمن اینکه به نوعی چربی طبیعی هستند و دیگری نیازی به اضافه کردن روغن های صنعتی کارخانه ای به آن نمیباشد و از این لحاظ شاید یک جنبه مثبت برای آن بتوان در نظر گرفت ؛ بنابراین در این آموزش طرز تهیه نان روغنی را خدمتتون تقدیم میکنیم لذا جهت فراگیری این آموزش با ما همراه شوید تا مراحل را بصورت توضیح در کنار تصاویر گویا مرور کنیم .

    نیازمندی ها :
    قطعه| ماده تعداد | مقدار
    خمیر نان 3 عدد
    چربی گوسفندی مقدار لازم
    سبزی 300 گرم
    پیاز 4 عدد
    نمک مقدار لازم
    ادویه مقدار لازم





    طرز تهیه نان روغنی خانگی با گوشت

    1 :

    در ابتدا چربی های گوسفندی را در ماهی تابه ریخته و زیر آن حرارت را روشن کنید تا چربی ها کم کم علاوه بر تغییر رنگ ظاهری و تیره تر شدن ؛ شروع به روغن انداختن کنند و این امر کاملا مشهود است و میتوانید ببینید که چربی ها کاملا کم حجم شده و روغن آنها رد ته تابه تجمع کرده است و در این هنگام روغن را از چربی ها جدا میکنیم . چربی ها را در دستگاه غذا ساز بصورت پوره در می آوریم و روغن را نیز به مرحله بعد میبریم .

    طرز تهیه نان روغنی

    طرز تهیه نان روغنی

    مراحل طرز تهیه نان محلی

    طرز تهیه نان روغنی




     


    طرز تهیه پیراشکی سبزی روغنی

    2 :

    اکنون در این مرحله ؛ پیاز ها را پوست میکنیم و آنها را کاملا پوره و له میکنیم و سپس پیاز ها را همراه با روغن بدست آمده از مرحله قبل در ظرف مناسب روی حرارت قرار میدهیم تا کاملا تفت بخوره و رنگ پیاز ها طلایی بشه اصطلاحا .

    طرز تهیه مواد پیراشکی

    نحوه طرز تهیه نان روغنی




     


    طرز تهیه میان وعده غذایی

    3 :

    اکنون در این مرحله ، سبزی های خورد شده را به همراه ادویه به پیاز ها اضافه میکنیم و بعد از کمی تف دادن ؛ چربی هایی را که پوره کرده بودیم به آنها اضافه میکنیم و در آخر همه مواد را با هم مخلوط میکنیم تا مواد ما از حالت آبکی کمی خارج شود .

    طرز تهیه پیرشکی

    طرز تهیه نان روغنی




     


    مراحل طرز تهیه پیراشکی خانگی

    4:

    اکنون خمیر نان را میتوانید از نانوایی تهیه کنید ؛ یا از خمیر پیراشکی آماده استفاده کنید . خمیر را با مواد حاصل از مرحله قبل مخلوط میکنیم ، ما این کار را به این صورت انجام دادیم که خمیر را پهن کرده و مواد را در وسط خمیر ریخته و خمیر را رولت کردیم و سپس با چاقو آن را برش برش زدیم و سپس شروع به ورز دادن خمیر کردیم تا خمیر و مواد کاملا با هم مخلوط شوند .

    خمیر نان گوشت و سبزی

    طرز تهیه نان روغنی




     


    مراحل پخت نان سنتی

    5 :

    اکنون خمیر را تکه تکه میکنیم و میتوانیم آن را بصورت لوله ای درآورده و دور هم بپیچیم تا مانند شکل نان آماده شود و سپس همه آن ها را در سینی گذاشته و در دمای 180 درجه سانتیگراد آن را در فر قرار میدهیم ؛ برای تزیین روی نان های روغنی ما از سماق استفاده کردیم که این بستگی به سلیغه خودتان دارد که چگونه و با چه موادی بخواهید آن را تزیین نمایید .

    در نهایت نان روغنی های مان آماده هستند .

    طرز تهیه پیراشکی

    مراحل طرز تهیه نان روغنی

    نان روغنی

    طرز تهیه نان روغنی


    درباره نویسنده

    بسیار خوشحالم از اینکه هر روز به امید تحقق رویاهام میام اینجا ، مطلب جدید و آموزش قرار میدم , هدف نهایی ما خیلی بزرگه و امیدوارم به لطف خدا و حمایت و همکاری کاربران عزیز به این مهم برسیم تا بتونیم به کشور ؛ ملت و خانواده خدمت کنیم . التماس دعا

    مطالب مرتبط

    نظر بدهید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    <-- telegram end -->