• آموزش ساخت کاردستی هنر دست ساز

  • طرز تهیه گوشفیل

    طرز تهیه گوشفیل مجلسی

    طرز تهیه شیرینی گوشفیل –

    شیرینی مجلسی برای پذیرایی –

    با درود  فراوان – گوشفیل چیست ؟ گوشفیلی نوعی باقلوا است که به نحوه شکل ظاهری آن میتوان گفت گوشفیل است ، البته به پاپیون شباهت بیشتری دارد اما به علت آنکه با شیرینی پاپیونی اشتباه گرفته نشود به آن نام گوشفیلی را داده ایم ؛ این شیرینی مانند هم سانان خود به این صورت تهیه میشود که در ابتدا خمیر آن را آماده میکنیم و پس از ور آمدن خمیر آن را سرخ و در اخر در ظرفی مملو از شربت قوطه ور میکنیم که احتمالا با توجه به طرز پخت و آماده کردن آن که توضیح دادیم متوجه شده اید که این شیرینی چگونه است و آیا در کل باب میلتان است یا خیر ! اگر چنانچه علاقه مند به تهیه و آماده سازی آن در منزل دارید پس با ما در این آموزش طرز تهیه گوشفیل خانگی همراه شوید ، امیدواریم که از این آموزش لذت ببرید .

    خمیر گوشفیل :
    قطعه | ماده تعداد | مقدار
    زرده تخم مرغ 3 عدد
    شیر 3/4 پیمانه
    آرد 300 گرم
    روغن 1/4 پیمانه
    بکینگ پودر 1.5 قاشق چایخوری
    وانیل 1/2 قاشق چایخوری

    شهد :
    قطعه | ماده تعداد | مقدار
    آب 1 پیمانه
    شکر 2 پیمانه
    زعفران دمکرده مقدار لازم
    گلاب + آبلیمو مقدار لازم

    نیازهای پخت شیرنی

    مواد لازم برای تهیه گوشفیل





     طرز تهیه باقلوا گوشفیلی در خانه

    1 :

    در ابتدای کار ما زرده تخم مرغ و شیر + وانیل را در ظرفی ، با استفاده از همزن کاملا مخلوط میکنیم ؛ سپس به آن روغن را اضافه میکنیم و اکنون با دور بالا آن را با همزن برقی هم میزنیم تا مخلوط ما کاملا حجیم شود و یا اصطلاحا پف کن و سبک شود که این امر را خود شما به خوبی از دیدن ظاهر مخلوط متوجه خواهید شد .

    نحوه تهیه و تولید شیرینی

    مراحل طرز تهیه گوشفیل





     طرز تهیه خمیر باقلوا گوشفیل

    2 :

    سپس در این مرحله ما  آرد و بکینگ پودر را که قبل از همه با هم ترکیب کرده بودیم و چندین بار از الک ریز رد کرده بودیم تا کاملا یکدست و بدون گوله گوله باشد را به این مخلوط اضافه میکنیم ؛ اضافه کردن آرد نباید بصورت یکجا باشد بلکه در ابتدا همزن برقی را از ظرف خارج کرده و سپس با استفاده از همزن دستی در یک جهت به آرامی شروع به چرخاندن همزن نمایید و سپس به آرامی کم کم آرد را به آن اضافه کنید ؛ تا هنگامی که تمام آرد را به مخلوط اضافه کنید به این عمل خود ادامه دهید تا مخلوط کاملا یکدست شود ؛ یک لیوان هم از قبل برای اضافه کار آماده کرده بودیم مانند روش های قبلی خمیر سازی ؛ کم کم به ان اضافه میکنیم و خمیر را ورز میدهیم تا دیگر خمیر به دست ما نچسبد و در این زمان خمیر را در ظرفی قرار داده و در یخچال بگذارید تا چند ساعت بماند و در این زمان خمیر نیز آماده شود و در این مدت به سراغ مرحله بعد میرویم که تهیه شربت است .

    نحوه مخلوط کردن آرد

    گوشفیل خانگی را چگونه درست کنم





    طرز تهیه شربت مخصوص باقلوا

    3:

    اکنون در این زمان که تا آماده شدن خمیر باقی مانده است ؛ به سراغ آماده کردن شربت یا همان شهد میرویم . برای اینکار آب و شکر را روی حرارت میگذاریم تا شکر بدون هم زدن در آب حل شود و غلظت شربت تا جایی افزایش پیدا کند که اگر با قاشق از آن شهد برداریم و بریزیم در ظرف کاملا مشخص باشد که شهد از آب معمولی غلیظ تر شده است و به نحوی میتوان گفت که رنگ آن نیز کرم رنگ شده و حالت کاراملی پیدا کرده است ؛ سپس به آن زعفران دمکرده و مقداری گلاب و آبلیمو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا شربت یکدست شود .

    طرز تهیه شربت باقلوا

    طرز تهیه گوشفیل





     ایده برای تهیه باقلوا سنتی محلی

    4:

    اکنون خمیر را که آماده شده است از یخچال در آورده و بر روی سطح صاف با استفاده از وردنه پهن میکنیم ، ضخامت آن در تمام نواحی میبایست در حد 3 میلیمتر باشد ؛ سپس مانند تصویر فوق آن را بصورت نوار هایی مستطیلی برش میزنیم و مجدد در عرض نیز آن را برش میزنیم تا مستطیل هایی کاملا یک اندازه داشته باشیم و در آخر وسط این مستطیل ها را با نوک انگشتان جم میکنیم یا به نحوی باید بگویم کمر خمیر را تا میزنیم ؛ با اینکار خمیر ها تبدیل به گوشفیل یا پاپیون شده اند و میتوان آنها را سرخ کرد .

     برای سرخ کردن گوشفیل ها ؛ آن ها را در ظرفی با روغن داغ ریخته و صبر کنید تا گوشفیل ها کاملا پف کنن و حجیم شوند و سپس آنها را از ظرف خارج کنید و بلافاصله در شربت به مدت 10 دقیقه قرار دهید تا کاملا شربت در آنها نفوذ کند ؛ در آخر نیز با برداشتن آنها از شربت و قرار دادن در یک توری یا آبکش و منتظر شدن برای خارج شدن شربت اضافی در آخر آنچه باقی میماند گوشفیل های مورد نیاز ما هستند که کاملا اماده برای میل نمودن میباشند .

    این شیرینی ها بسیار مناسب برای سرو شدن در کنار نوشیدنی های داغ مانند چایی میباشند و میتواند برای پذیرایی از مهمان نیز بسیار مورد توجه قرار گیرند . امیدواریم از این آموزش استفاده برده باشید .

    نحوه برش خمیر شیرینی

    دستور پخت گوشفیل

    طرز تهیه باقلوا

    آموزش تهیه گوشفیل

    پذیرایی خوشمزه

    نحوه تهیه گوشفیل





    درباره نویسنده

    بسیار خوشحالم از اینکه هر روز به امید تحقق رویاهام میام اینجا ، مطلب جدید و آموزش قرار میدم , هدف نهایی ما خیلی بزرگه و امیدوارم به لطف خدا و حمایت و همکاری کاربران عزیز به این مهم برسیم تا بتونیم به کشور ؛ ملت و خانواده خدمت کنیم . التماس دعا

    مطالب مرتبط

    نظر بدهید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    ما فقط یک فروشگاه نیستیم , حامی فعالان عرصه هنر دست ساخته ها هستیم و امکان فروش هنر دست را برای ایشان فراهم مینماییم .

    <-- telegram end -->