طرز تهیه پفیلا طعم دار
چگونه پفیلا طعم دار درست کنم
با درود فراون . اگر در خانه دستگاه پاپ کورن یا به نوعی پفیلا ساز دارید این آموزش مناسب شما است . البته روش دستی آن نیز میشود که در آینده خدمت حضورتان تقدیم میکنیم که فعلا روشی مناسب که حاصل آن کمترین سوختگی و خرابی را داشته باشد نیافته ایم ! در روش دستگاهی دما و ماکنیزم کنترلی موجود است ولی در روش دستی معمولا باید مداوم هم زده شود تا نسوزد که البته روش های پنیزی و کره ای و… معمولا در همان ابتدای پف کردن ذرت حاصل میگردند مثلا اگر خاطرتان باشد در آموزش سیب زمینی پنیری دیدیم که پنیر رنده شده با مخلوط آب و آرد به شکل سس در آمد و سیب زمینی آغشته به آن مایع سرخ شد . در ذرت پو داده هم میتوان همچین دستور هایی را اجرا کرد البته من خودم هنوز این را امتحان نکردم ولی قطعا به محض تست و گرفتن نتایج برایتان آماده خواهم کرد .
مواد لازم جهت آموزش طرز تهیه پفیلا طعم دار : |
قطعه | ماده |
تعداد | وزن |
تخم گشنیز
|
1 قاشق چایخوری |
دانه خردل+سس گوجه+پودر سیر+پودر پیاز+اسیدسیتریک
|
هر کدام1/2 قاشق چایخوری |
نمک
|
1.1/2 قاشق چایخوری
|
لوازم و سایر ابزار کار
|
به تعداد
|
آموزش طرز تهیه پاپ کورن طعم دار
1 :
در ابتدا با توجه به نوع و سبک طعمی که قرار است به پاپ کورن ها بزنیم باید آماده کنیم . در این آموزش ادویه ها را آسیاب نموده ایم و سپس همگی را باهم مخلوط کرده ایم که در عکس ها مشاهده میفرمایید و انها را در ظرفی میریزیم آماده برای مرحله بعد .
آموزش طرز تهیه چس فیلی
2 :
در این روش ؛ دستگاهی و یا دستی بودنش مهم نیست ! شما ابتدا با کره طبیعی یا روغن (من شخصا ترجیح میدم کره حیوانی باشه) ذرت ها را آماده کنید و در یک کاسه بزرگ بریزید و سپس ادویه و مواد که مد نظر بود و در مرحله قبلی آنها را آسیاب و مخلوط کرده بودیم را به آنها می افزاییم و در نهایت مانند عکس ها با هم زدن پاپ کورن ها آنها را کاملا به هم مخلوط میکنیم تا جایی که مطمئن شویم همه مواد با همه چس فیل ها مخلوط شده است .
پایان مراحل آموزش تصویری طرز تهیه پفیلا طعم دار خانگی
امیدواریم از این آموزش استفاده کافی را برده باشید . همواره از خلقت خود خرسند خواهید گشت ؛ موفق باشید .
آموزش اختصاصی در Diys.ir
[taq_review]
سلام ببخشین برای درست کردن پفیلا با دستگاه روغن و یا کره را جه وقت به پاپ کورن بزنیم؟آیا قبل از ریختن داخل دستگاه باید به روغن آغشته شود؟
سلام . با دستگاه رو نمیدونم ولی احتمالا باید مثل حالت دستی باشه . تو حالت معمولی باید اول دانه ها رو چرب کنید یا با روغن یا با کره و بعد بریزید تو قابلمه…