• آموزش ساخت کاردستی هنر دست ساز

  • آموزش طرز تهیه بستنی سنتی

    طرز تهیه بستنی

    طرز تهیه بستنی

    طرز تهیه بستنی بدون ثعلب

    با درود – در این برنامه فصد داریم تا به شما طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی خانگی را آموزش دهیم .

    در این آموزش ما قصد داریم تا این طعم خوش و عطر زعفران در بستنی سنتی ایرانی را در خانه ایجاد کنیم .

    با تهیه بستنی سنتی خانگی میتوانیم این بستنی بسیار خوشمزه و عالی را در منزل تهیه و از آن لذت ببریم .

    لذا جهت فراگیری این آموزش با ما در این برنامه همراه شوید تا طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی را بیاموزید .

     

    نیازمنید ها :
    قطعه | ماده تعداد | مقدار
    شیر 500 گرم
    شکر 200 گرم
    خامه صبحانه 1 عدد
    گلاب 1/4 پیمانه
    زعفران مقدرا لازم
    ثعلب (اختیاری) 30 گرم

    مواد لازم برای بستنی سنتی

    مواد لازم جهت بستنی سنتی





    طرز تهیه بستنی سنتی

    1:

    همانظور که میدانید بستنی سنتی ایرانی همواره با پودر ثعلب تهیه و تولید میشه !

    که یه جورایی علت قوام و کشدار شدن بستنی همین ثعلب هستش .

    اما در این آموزش ما از این ماده استفاده نکردیم و شاید این برای شما خبر خوشایندی باشد .

    بخصوص اگر فکر میکنید استفاده از ثعلب چندان مناسب نیست .

    البته باید بگویم که کاملا اشتباه است چراکه ثعلب یک گیاه است و این پودر کاملا گیاهی است .

    ثعلب خطرات افزودنی های شیمیایی موجود در بستنی های کارخانه ای را ندارد .

    در صورت استفاده از این پودر ، 30 گرم پودر ثعلب را با شکر مخلوط نمایید و در ادامه آموزش استفاده نمایید .

    برای شروع این مرحله ، شیر را گرم نمایید تا در حد ولرم شدن شیر گرم شود .

    سپس شیر را در ظرف همزن بریزید و شروع به همزدن شیر با دور مناسب نمایید .

    در ادامه شکر را کم کم به مواد اضافه نمایید .

    شیر را آنقدر با همزن میزنیم تا غلظت آن افزایش پیدا کند و به حالت خامه یا فوم مانند برسد .

     

    بستنی زعفرانی

    طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی





    طرز تهیه بستنی سنتی بدون ثعلب

    2:

    زعفران را دم نمایید .

    سپس همزمان مقدار گلاب را گرم نمایید و این 2 ماده را باهم خوب مخلوط میکنیم .

    در نهایت به مواد بستنی مون اضافه میکنیم که مایع بستنی ما کاملا زعفرانی میشه .

    شاید بتوانم اینگونه بگویم که اصل و مهمترین قسمت بستنی اصیل سنتی از حالا به بعد است !!

    اکنون میبایست مایع بستنی را در یک ظرف استیل یا آلومینیوم بریزید .

    ظرف را در یک تشت پر از یخ قرار دهید و سپس با همزن مواد را هم بزنید .

    تا کاملا سفت و کشدار شود .

    یا میتوانید در فریزر مواد را قرار دهید و هر 10 دقیقه یکبار آن را خارج کنید و هم بزنید .

    تا زمانی که بستنی آماده شود و سفت و کشدار شود .

    خامه صبحانه را بر روی یک سینی پهن نمایید و سپس در فریزر قرار دهید تا کاملا خشک شود .

    بعد از فریزر خارج نمایید و آن را کاملا خورد نمایید و سپس به بستنی اضافه میکنیم .

    مخلوط میکنیم و در نهایت میتوانید بستنی را در فریزر قرار دهید .

    از مغز و پودر پسته و بادام و… نیز میتوانید استفاده نمایید .

    همه چیز برای میل کردن یک بستنی بسیار عالی و خوشمزه خانگی آماده است .

     

    مراحل طرز تهیه بستنی

    چگونه بستنی سنتی را درست کنم

    بستنی خانه ای سنتی

    مراحل طرز تهیه بستنی سنتی





    درباره نویسنده

    بسیار خوشحالم از اینکه هر روز به امید تحقق رویاهام میام اینجا ، مطلب جدید و آموزش قرار میدم , هدف نهایی ما خیلی بزرگه و امیدوارم به لطف خدا و حمایت و همکاری کاربران عزیز به این مهم برسیم تا بتونیم به کشور ؛ ملت و خانواده خدمت کنیم . التماس دعا

    مطالب مرتبط

    9 نظر

    1. احمدی

      انصافا تا حالا حتی یکبار این بستنی رو درست کردی؟! …
      من که مطمئنم این کار رو نکردی! وگرنه متوجه می‌دونستی که سی‌ گرم ثعلب چقدر میشه و برای درست کردن چند صد کیلو بستنی کافیه!!!
      فقط اینجوری بگم که من برای درست کردن چهار کیلو بستنی (چهار تا شیر یک کیلویی) فقط به اندازه‌ی دو قاشق چایخوری ثعلب استفاده کردم و بازم سفت شد!!!
      دو قاشق چایخوری ثعلب شاید یک پنجم یک گرم هم نشه ، چون ثعلب پودره و سبک!!!
      امیدوارم بهتون بر نخوره و تصحیحش کنید .

      پاسخ
      1. juzani

        سلام -احمدی جان از عکس ها همونطور که متوجه شدی من در اوردی نیست و یکی از کاربرامون این دستور و عکس رو فرستاده – من خیلی وقت پیش بستنی درست کردم یادم نمیاد چقدر ثعلب ریختم . از اینکه این نکته رو گفتی اولا خیلی ممنونم و دوم اینکه اصلا بهم بر نخورد ! تازمانیکه کامنت مودبانه هست و کلمات زشت توش بکار نرفته من خیلی خوشحال میشم نظرات رو بخونم و منتشر کنم . مجددا ازتون ممنونم که تو این مطلب مشارکت کردید

        پاسخ
    2. محمّدمهدی

      برادر ثعلب به معنای روباه (عربی) است. اینی که برای قوام بستنی استفاده میشه صعلب هست که گیاهه.

      جهت مزید اطلاع دوستان! صلعب بسیار کمیاب و درحال انقراضه و برداشتش از طبیعت غیرقانونیه. این صعلبی که در بازار هست به روش مصنوعی و شیمیایی تولید میشه و می‌بینید که بصورت گرد سفیدرنگی هست. تازه اغلب هم از چین وارد میشه. همون بدون صعلب درست کنید بهتره.

      پاسخ

    نظر بدهید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    <-- telegram end -->