طرز تهیه ذرت مکزیکی
ذرت مکزیکی ساده
با درود – در این آموزش قصد داریم تا یک خوراکی پر طرفدار به نام ذرت مکزیکی را به شما آموزش دهیم .
ذرت مکزیکی در چند سال اخیر خیلی رایج و مرسوم شده در بین مردم و به نوعی غذایی فست فودی هستش !
ذرت مکزیکی با تمام جذابیتی که داره ولی همانطور که میدونید ضرر های زیادی هم داره .
هر چه شرایط شما مانند سن و فشار خون و… بدن شما بیشتر باشه خطر مصرف اون بیشتر هست .
پس حتما در خوردن اون اعتدال رو رعایت کنید !
اگه ترکیبات اون رو یه نگاه بندازید ؛ متوجه میشید که چه کالری عظیمی در این یه لیوان وجود داره !!
سوزوندن این کالری بالا نیاز به ورزش زیاد داره ! چرا که پر از سس هست این غذا .
اما بحث دیگر خطرات فست فودهای بیرون برمیگرده به نوع مواد مورد استفاده اونها !
اغلب ذرت اون رو بصورت باز یا فله میخرن با کیفیت پایین تا براشون ارزونتر بیفته !
معمولا از سوسیس و کالباس و قارچ … فله ای نا مرغوب استفاده میشه و باز هم مسئله سود هست .
خوب چاره این مشکل مانند بسیاری موارد دیگر این است که ما ذرت مکزیکی را در خانه تهیه کنیم .
لذا جهت فراگیری این خوراکی با ما در آموزش طرز تهیه ذرت مکزیکی در خانه همراه شوید .
نیازمندی ها : | |
---|---|
قطعه | ماده | تعداد | مقدار |
کنسرو ذرت | مقدار لازم |
کالباس | مقدار لازم |
قارچ | مقدار لازم |
پنیز پیتزا | مقدار لازم |
سس هزار جزیره | 1 عدد |
ادویه مانند :
پودر سیر , پودر آویشن و.. |
مقدار لازم |
ذرت مکزیکی مخصوص
1:
ابتدا میبایست ظرفی مناسب برای گرم کردن ذرت پخته یا کنسرو ذرت آماده کنیم .
ما از قابلمه روحی استفاده کردیم ؛ البته میتوانید اگر در دسترس دارید قابلمه آلومینیومی استفاده کنید .
برای گرما و حرارت دادن هم میتوانید از شعله مستقیم استفاده کنید و هم غیر مستقیم .
من غیر مستقیم رو پیشنهاد میدم ، ظرف کنسرو ذرت را در قابلمه بزرگتر حاوی آب در حال جوشیدن قرار بدید .
سپس ذرت را هم بزنید تا دمای اون بالا بره سپس مواد رو اضافه میکنیم .
مواد مورد نظر میتونه متناسب با سبک غذایی شما تغییر کنه .
معمولا اونچه که استفاده میشه کالباس خورد شده و قارچ هست و ما فلفل دلمه رو هم به اون اضافه کردیم .
مجددا همه مواد را مخلوط میکنیم تا گرم بشن .
سپس ادویه و سس های مورد نظر را بهش اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تا گرم شه .
تقریبا همه چیز را اضافه کرده ایم و در آخر پنیر را اضافه میکنیم ، پنیر بهتر است رنده شده باشد .
به غیر از پنیر پیتزا از پنیر های معمولی خوردن هم میتوانید برای طعم استفاده کنید و مقداری در آن رنده کنید .
پس از اضافه کردن پنیر اون رو کاملا مخلوط کنید تا گرمای مواد پنیر رو آب کنه .
در آخر همانطور گرم میتوانید میل نمایید و نوش جان کنید .
امیدواریم که از این آموزش طرز تهیه ذرت مکزیکی در خانه نهایت استفاده را برده باشید .