• آموزش ساخت کاردستی هنر دست ساز

  • آموزش طرز تهیه ذرت مکزیکی در خانه

    طرز تهیه ذرت مکزیکی مهمان

    طرز تهیه ذرت مکزیکی

    ذرت مکزیکی ساده

    با درود – در این آموزش قصد داریم تا یک خوراکی پر طرفدار به نام ذرت مکزیکی را به شما آموزش دهیم .

    ذرت مکزیکی در چند سال اخیر خیلی رایج و مرسوم شده در بین مردم و به نوعی غذایی فست فودی هستش !

    ذرت مکزیکی با تمام جذابیتی که داره ولی همانطور که میدونید ضرر های زیادی هم داره .

    هر چه شرایط شما مانند سن و فشار خون و… بدن شما بیشتر باشه خطر مصرف اون بیشتر هست .

    پس حتما در خوردن اون اعتدال رو رعایت کنید !

    اگه ترکیبات اون رو یه نگاه بندازید ؛ متوجه میشید که چه کالری عظیمی در این یه لیوان وجود داره !!

    سوزوندن این کالری بالا نیاز به ورزش زیاد  داره ! چرا که پر از سس هست این غذا .

    اما بحث دیگر خطرات فست فودهای بیرون برمیگرده به نوع مواد مورد استفاده اونها !

    اغلب ذرت اون رو بصورت باز یا فله میخرن با کیفیت پایین تا براشون ارزونتر بیفته !

    معمولا از سوسیس و کالباس و قارچ … فله  ای نا مرغوب استفاده میشه و باز هم مسئله سود هست .

    خوب چاره این مشکل مانند بسیاری موارد دیگر این است که ما ذرت مکزیکی را در خانه تهیه کنیم .

    لذا جهت فراگیری این خوراکی با ما در آموزش طرز تهیه ذرت مکزیکی در خانه همراه شوید .

    نیازمندی ها :
    قطعه | ماده تعداد | مقدار
    کنسرو ذرت مقدار لازم
    کالباس مقدار لازم
    قارچ مقدار لازم
    پنیز پیتزا مقدار لازم
    سس هزار جزیره 1 عدد
    ادویه مانند :

    پودر سیر , پودر آویشن و..

    مقدار لازم





    ذرت مکزیکی مخصوص

    1:

    ابتدا میبایست ظرفی مناسب برای گرم کردن ذرت پخته یا کنسرو ذرت آماده کنیم .

    ما از قابلمه روحی استفاده کردیم ؛ البته میتوانید اگر در دسترس دارید قابلمه آلومینیومی استفاده کنید .

    برای گرما و حرارت دادن هم میتوانید از شعله مستقیم استفاده کنید و هم غیر مستقیم .

    من غیر مستقیم رو پیشنهاد میدم ، ظرف کنسرو ذرت را در قابلمه بزرگتر حاوی آب در حال جوشیدن قرار بدید .

    سپس ذرت را هم بزنید تا دمای اون بالا بره سپس مواد رو اضافه میکنیم .

    مواد مورد نظر میتونه متناسب با سبک غذایی شما تغییر کنه .

    معمولا اونچه که استفاده میشه کالباس خورد شده و قارچ هست و ما فلفل دلمه رو هم به اون اضافه کردیم .

    مجددا همه مواد را مخلوط میکنیم تا گرم بشن .

    سپس ادویه و سس های مورد نظر را بهش اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تا گرم شه .

    تقریبا همه چیز را اضافه کرده ایم و در آخر پنیر را اضافه میکنیم ، پنیر بهتر است رنده شده باشد .

    به غیر از پنیر پیتزا از پنیر های معمولی خوردن هم میتوانید برای طعم استفاده کنید و مقداری در آن رنده کنید .

    پس از اضافه کردن پنیر اون رو کاملا مخلوط کنید تا گرمای مواد پنیر رو آب کنه .

    در آخر همانطور گرم میتوانید میل نمایید و نوش جان کنید .

    امیدواریم که از این آموزش طرز تهیه ذرت مکزیکی در خانه نهایت استفاده را برده باشید .

    نحوه طرز تهیه ذرت مکزیکی

    آموزش طرز تهیه ذرت مکزیکی در خانه

    درت مکزیکی خانگی

    آموزش طرز تهیه ذرت مکزیکی در خانه





    درباره نویسنده

    بسیار خوشحالم از اینکه هر روز به امید تحقق رویاهام میام اینجا ، مطلب جدید و آموزش قرار میدم , هدف نهایی ما خیلی بزرگه و امیدوارم به لطف خدا و حمایت و همکاری کاربران عزیز به این مهم برسیم تا بتونیم به کشور ؛ ملت و خانواده خدمت کنیم . التماس دعا

    مطالب مرتبط

    نظر بدهید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    <-- telegram end -->