طرز تهیه سوپ شیر
طرز تهیه سوپ شیر و خامه
با درود – در این برنامه هدف از آموزش ما ؛ طرز تهیه سوپ شیر با خامه میباشد .
این سوپ را اگر تا کنون نخورده اید باید بگویم خوشمزه و باب میل ما ایرانی ها است .
اگر هم در رستوران و یا منزل اقوام میل نموده اید که حتما دانسه به سراغ این آموزش آمده اید !
این سوپ را برای خود و خانواده گرام تهیه نمایید و حتما همه از طعم عالی این سوپ لذت خواهند برد .
این سوپ برای افطار میهمانی بسیار عالی است و حتما در برنامه غذایی آن را قرار دهید .
تمام ملاک ها و مشخصات یک سوپ مقوی و مغزی برای پیش غذای افطار را دارا میباشد .
هنگام پذیرایی از میهمان با این سوپ ، سوپ شیر کاملا خورده خواهد شد در مقابل سایر غداهای موجود .
در ادامه برنامه آموزش طرز تهیه سوپ شیر با ما همراه باشید .
نیازمندی ها | |
---|---|
قطعه | ماده | تعداد | مقدار |
شیر | 1 پیمانه |
آب گوشت | 1 پیمانه |
جعفری خورد شده | 1/2 پیمانه |
جوی پوست کنده | 1/2 پیمانه |
گوشت گوسفندی | مقدار لازم |
روغن مایع یا کره | مقدار کافی |
پیاز خورد شده | 1 عدد |
رب یا پوره گوجه | 2 عدد | 1/2 قاشق |
هویج رنده شده | 2 عدد |
نمک | Tim |
سوپ شیر و قارچ
1 :
در ابتدا مانند تصویر پیاز را مقداری در روغن تفت دهید تا رنگ آن طلایی گردد .
سپس جو را با مقداری آب در قابلمه بپزید .
اکنون پیاز داغ ، آب گوشت ، شیر ، هویج ، نمک و جعفری و دیگر افزودنی های اضافه را به مواد اضافه نمایید.
ضمن اینکه در گام بعد میبایست گوشت را که از قبل پحته شده است را نیز بیفزایید !
5 دقیقه قبل از طبخ کامل باید گوجه فرنگی را نیز به آن اضافه کنید و در ظرف را قرار دهید تا توسط بخار بپزد .
این سوپ به دلیل وجود شیر و سبزیجات و… مملو از پروتئینی ، ویتامین ها و مواد معدنی مورد نیاز بدن است .
این سوپ برای بیماران ، زنان باردار یا شیرده ، کودکان ، نوجوانان و سالمندان غذای بسیار مناسبی است .
همچنین که پیشتر گفته شد برای افطار بسیار بسیار توصیه میشود .
در مورد کالری غذا باید بگویم که کل انرژی غذا 325 کالری است وبرای 4 نفر ، سهم هر فرد 81 کالری است .
امیدواریم که از این آموزش طرز تهیه سوپ و طعم و مزه آن نهایت استفاده و لذت را برده باشید .