طرز تهیه پیراشکی گوشت
طرز تهیه پیراشکی گوشت در فر
با درود – در این آموزش قصد داریم تا به شما طرز تهیه پیراشکی گوشت خانگی را بیاموزیم .
در آموزش های پیشین نمونه هایی مشابه از آموزش پیراشکی ها و یا میان وعده ها را دیدیم .
قصد داریم تا یک پیراشکی خانگی که متفاوت است از سایر آموزش ها را تقدیم حضورتان نماییم .
در این آموزش هدف تنها تهیه یک میان وعده یا اصطلاحا شکم پر کن نیست !
بلکه به جنبه تزیین آن بیشتر از هر مورد دیگری توجه شده و شما این مسعله مهم را در ادامه خواهید دید .
سعی شده از تمام موارد کار بصورت تصویری و کاملا گویا برایتان تصویر قرار داده شود .
البته توضیحات لازم در ادامه کار همراه میباشد که امیدواریم مورد توجه و استفاده شما عزیزان قرار گیرد .
در نهایت در صورت تمایل به فراگیری این آموزش با ما در این دستور تهیه پیراشکی گوشت همراه شوید .
نیاز مندی
مواد اصلی |
|
---|---|
قطعه | ماده | تعداد | مقدار |
گوشت چرخ کرده | 350 گرم |
جعفری | مقدار لازم |
تخم مرغ | 2 عدد |
پیاز | 1 عدد |
نیازمندی
خمیر پیراشکی |
|
---|---|
قطعه | ماده | تعداد | مقدار |
خمیر 3 کاره | 1 بسته |
روغن | 1/4 پیمانه |
آب | 1 پیمانه |
— | — |
نیاز مندی
تزیین |
|
---|---|
قطعه | ماده | تعداد | مقدار |
زرده تخم مرغ | 1 عدد |
زعفران دمکرده | مقدار لازم |
کنجد | مقدار لازم |
قلم مو | 1 عدد |
طرز تهیه خمیر پیراشکی گوشت
1:
در ابتدا به سراغ مواد شکم این پیراشکی یا ماهی خمیری میرویم .
برای این منظور ابتدا گوشت را با پیاز رنده رنده شده تفت میدهیم تا کاملا رنگ اون طلایی بشه .
جعفری و نمک و رب و زردچوبه را به همراه تخم مرغ آب پز ریز ریز شده یا رنده به مواد اضافه میکنیم .
همچنان روی شعله آن را تفت میدهیم تا آماده شود و سپس به مرحله بعد میرویم .
طرز تهیه خمیر پیراشکی
2:
اکنون به سراغ تهیه خمیر میرویم .
برای این منظور خمیر مایه موجود درون بسته خمیر سه کاره را از بسته خارج میکنیم .
آن را در آب ولرم حل میکنیم و به مدت 10 دقیقه میگذاریم تا بماند .
سپس به آن روغن اضافه میکنیم و سپس آرد را اضافه میکنیم و شروع به همزدن و مخلوط کردن میکنیم .
آن را بقدری مخلوط میکنیم و هم میزنیم تا کاملا یکدست شود و نیم ساعت میگذاریم تا استراحت کنه .
سپس خمیر را بر روی سینی با وردنه پهن میکنیم .
به این صورت که قسمت پایینی آن که قرار است دم ماهی باشد را پهن تر میکنیم .
مانند تصاویر زیر خمیر را بصورت اسکلتی مورب برش میزنیم ، و خمیر برای مرحله بعد آماده است .
تزیین پیراشکی به شکل حیوانات
3 :
اکنون موادی را که در ابتدا آماده کرده بودیم بصورت نواری روی خمیر قرار میدهیم مانند تصاویر .
سپس هر یک از بند ها خمیر پیراشکی را مانند شکل بر روی آن میپیچیم .
بطوریکه هر کدام ار بند های خمیر روی هم قرار بگیرند تا در نهایت قسمت شکم ماهی شکل بگیرد .
سپس ابتدا و انتها را ما در نظر داریم یکی به شکل کله ماهی و دیگری دم ماهی تزیین کنیم .
قسمت دم و سپس کله ماهی را شکل میدهیم و اکنون پیراشکی گوشت ما کاملا آماده است .
نحوه تهیه پیراشکی گوشت با فر
4 :
اکنون برای تزیین مقداری زعفران دم کرده را با زرده تخم مرغ مخلوط میکنیم .
با قلم مو یا فرچه اشپزی بر روی سطوح خمیر پیراشکی میکشیم .
در آخر کنجد و سیاه دانه را بر روی آن میپاشیم .
جهت تزیین و میتوانید برای قسمت چشم ماهی نیز یک نخود سبز یا زیتون قرار دهید .
سپس پیراشکی را در فر که از نیم ساعت قبل گرم شده است قرار دهید .
دمای فر را 160 درجه سانتیگراد تنظیم کردیم و مداوم به آن سر زدیم تا کاملا رنگ خمیر طلایی شد .
سپس از فر خارج نمودیم و هر کدام را در بشقاب جداگانه تزیین و برای پذیرایی از میهمانان آماده کردیم .
امیدواریم که از این آموزش تزیین و طرز تهیه پیراشکی گوشت نهایت استفاده را برده باشید .