طرز تهیه پای زردآلو
پای چیست
با دورد – قصد داریم تا در این برنامه به شما نحوه تهیه کیک پای زردآلو را بیاموزیم .
امروزه کیک های با پایه میوه بسیار متداول هستند .
برخی قناد ها با ایده گرفتن از آموزش ها اقدام به پخت و تهیه کیک پای های مختلفی کرده اند .
اگر خاطرتان باشد در ابتدا فقط کیک پای سیب متداول بود و البته کیک پای قدمت طولانی هم دارد !
سپس پای آناناس و موز و زردآلو و… نیز به بازار شیرینی وارد شدند .
چند ده سال یا بیشتر نیز میباشد که شاخه ای از پای با نام تارت است که در ظاهر و خمیر و.. متفاوت است .
تارت بیشتر به عنوان دسر استفاده میشود که ما در همین سایت نیز آموزش تهیه تارت میوه را داریم .
اکنون ما با آموزش طرز تهیه نوعی کیک با استفاده از زردآلو در خدمت شما هستیم که میتوان آن را پای زردآلو نامید .
کیکی بسیار خوش طعم و خوشمزه و مناسب برای مجلس و پذیرایی .
در ادامه جهت فراگیری طرز تهیه پای زردآلو همراه ما باشید .
نیازمندی ها : | |
---|---|
قطعه | ماده | تعداد | مقدار |
آرد | 250 گرم |
شکر | 100 گرم |
زرده تخم مرغ | 2 عدد |
نمک | مقدار ناچیز |
ماست | شیر | 1 قاشق غذاخوری |
کره | 130 گرم |
طرز تهیه انواع پای
1 :
در ابتدا آرد ، شکر ، زرده های تخم مرغ ، نمک ، ماست ، کره رو با هم مخلوط میکنیم تا خمیر یکدست درست بشه .
این خمیر و نحوه تهیه اون رو در ادامه ؛ در تصاویر زیر میتوانید ببینید .
در آخر خمیر آماده شده رو در یک ظرف یا کاسه قرار میدهیم و روی آن را با نایلون میپوشانیم .
خمیر را در یخچال میگذاریم تا در طی چند ساعت درون یخچال استراحت کنه !
این نکته خاطرتون باشه که خمیر پای قرار نیست مانند آموزش دونات پف کنه و ما در اون از بکینگ پودر استفاده نکردیم .
بنابراین هدف ما در اینجا از دادن زمان برای خمیر فقط استراحت است و نه عمل آوری و …
کیک مارمالاد زردآلو
2 :
مارمالاد همان مربا است و تفاوت چندانی با طرز تهیه مربای خانگی ما ایرانی ها ندارد .
شاید تنها تقاوت آن این است که مارمالاد مربای پادشاهان انگلیسی و… بوده .
آنها علاقه خاصی به داشتن طعم تلخی در اثر پوست تفاله مرکبات داشتند .
برای تهیه این مارمالاد لازم است تا زردآلو ها را بصورت پره شده از هسته جدا نموده و خوب شسته شوند .
در ادامه در شربت حاوی آب و شکر و یا دیگر مواد و افزودنی یا طعم دهنده جوشانده شود تا کاملا پخته و له شود .
بطوریکه میتوان گفت یک مربای زردآلو حاصل کار ما است .
خاطرتان باشد که مارمالاد نباید خیلی شیرین باشد تا حدی که زده شوید و یا خیلی کشدار نباشد .
مارمالاد را نباید بیش از 10-15 دقیقه جوشاند و نباید اجازه داد رنگ آن تیره شود .
در مارمالاد بیشتر بایدبر خواص میوه و حفظ ساختار و طعم آن کوشیده شود .
کیک پای زردآلو
3:
بعد از گذشت زمان مورد نیاز برای استراحت خمیر ؛ آن را با وردنه صاف میکنیم .
ته ظرفمون یا همان قالب کیک پزی مناسب پای ؛ صافش میکنیم مانند تصویر .
سپس روی اون رو با مارمالاد زردآلو یا کمپوت زردآلو که ما آن را در قسمت قبل تهیه کردیم میپوشانیم .
سپس برای تزیین روی آن نیز مانند تصویر مقداری از خمیر ورقه شده را توسط تیغ برش بصورت نواری در می آوریم.
نحوه چیدن نوارها بصورت یکی رو ؛ یکی زیر است و آن ها را روی کیک قرار میدهیم .
البته این کار شاید کمی برایتان مشکل باشد لذا نوار ها را بصورت معمولی لوزی شکل قرار دهید کفایت میکنید .
در آخر مقداری زعفران دمکرده در زرده تخم مرغ در حد بسیار کم مخلوط کنید و با فرچه بر روی کیک بکشید .
سپس کیک را در فر که از نیم ساعت قبل گرم شده است ؛ قرار دهید .
برای این منظور دمای فر 180 درجه سانتیگراد و مدت زمان لازم برای پخت 30 دقیقه میباشد .
باید مداوم به آن سر بزنید تا کاملا آماده شود .
در آخر میتوانید برای تزیین کیک , روی آن پودر قند بریزید و یا از خشکبار و میوه استفاده نمایید .
امیدواریم که از این برنامه آموزشی طرز تهیه پای زردآلو نهایت استفاده و لذت را برده باشید .