طرز تهیه چیپس سرکه نمکی
طرز تهیه چیپس خانگی
در این قسمت قصد داریم طرز تهیه چیپس سرکه ای را به شما عزیزان آموزش دهیم .
چیپس یا چیپس سرکه نمکی یکی از پرطرفدار ترین چیپس ها است .
شرکت های مختلف محصولات دیگری با این طعم مانند بادام زمینی و پفک هندی و… را روانه بازار کرده اند .
که با استقبال خوبی هم روبرو بوده است .
نیازمندی ها : | |
---|---|
ماده | قطعه | وزن | تعداد |
سیب زمینی | مقدار لازم |
سرکه | مقدار لازم |
نمک | مقدار لازم |
روغن | مقدار لازم |
طرز تهیه چیپس سیب زمینی در منزل
1 :
خوب اول ازهمه سیب زمینی هارو بشورید و حلقه حلقه نازک برش بدید .
برش و ضخامت آن خیلی مهمه اگه در خانه رنده مخصوص ورقه کردن سیب زمینی دارید حتما از آن استفاده کنید .
تا برش های سیب زمینی یکدست شود و نتیجه آن یک چیپس نمکی یکدست باشد .
وحالا سیب زمینی ای ورقه شده را بریزید در یک سبد تا خشک شه .
روش درست کردن چیپس سرکه ای
2 :
سپس بگزارید توی سرکه فراوان (هرچی بیشتر بهتر) و نمک تا طعم بگیره .
میتونید چیزای دیگه هم به دلخواه اضافه کنید !!
مثلا جوهر لیمو ! یا جوهر غوره و…
و بعد اون رو بزارید تو فریزر به مدت نیم ساعت دقیقا مانند عکس .
طرز تهیه چیپس ترد
3 :
و پس از آن ؛ میرسیم به مرحله سرخ کردن سیب زمینی ها !
ماهیتابه رو به اندازه یک بند انشگت روغن بریزید و بزارید روی حرارت تا داغ بشه .
سپس سیب زمینی هارو مرحله به مرحله سرخ کنید تا بهم نچسبن و خمیرمانند نشن .
این عمل در سرخ کن نتیجه بهتری همواره میده .
مراحل طرز تهیه چیپس خانگی
4 :
و پایان کار ؛ امید که از آموزش طرز تهیه چیپس نمک و سرکه ای لذت برده باشید .
خیلی عالی بود مرسی
سلام . خوشحالم که خوشتون اومد
البته مارو ببخشید به خاطر ضعیف بودن آموزش چونکه اولین روزهای, آموزش قرار دادنمون بود و خیلی ریتم و روال خاصی نداشتیم !! به مرور بهتر شدیم همونطور که در جدیدترین اموزشهای اخیر میبینید تفاوت سطح آموزش رو !
امیدواریم آموزش هامون خیلی بهتر بشه در آینده
ممنون که نظر دادی
ایا موقعی که سیب زمینی در سرکه است باید اون رو بزاریم تو فریزر یا ازتوسرکه در بیاریم
سلام سعید جان . نخیر بعد از گذشت زمان لازم باید آبکش کنید و سپس خلال های سیب زمینی را فریز کنید . البته میتونید هم بدون فریز کردن و مستقیم سرخ کنید .
ممنونم خیلی عالی بود مال من خیلی خوب شده
سلام..سیب زمینی چقدر باید توی سرکه بمونه؟
سلام دوست عزیز _ بسته به نوع سرکه و مقدار آن و نیز ذائقه شما متفاوت است ؛ از 1 ساعت تا چند ساعت میتونه باشه . برای بار اول بهتره خیلی نزارید تو سرکه بمونه تا کم کم لم یا قلق اون رو دستتون بیاد .
سلام باروغن نباتی ميشه درست کرد
سلام ،بکینگ پودر لازم نیست؟
سلام . نه بکینگ پودر چرا ! مگه کیکه 😐
سلام سیب زمینی رو باید بزاریم تو کیسه فریزر بمونه یا توی فریزر یخچال
سلام میشه با سشوار خشکشون کنیم ؟؟؟؟
سلام . بله میتونید ولی یادتون باشه قرار نیست خیلی خشک بشه چون سیب زمینی به خاطر ماهیت نشاسته دار بودنش سیاه میشه – در حد آبگیری و اینکه خیسیس برطرف بشه
سلام ببخشید چیپس هارو بعد اینکه تو سرکه خوابوندیم تو یخچال فریزر بزاریم؟؟
سلام. میتونید تو یچال بزارید تا طعم بگیره .
خوب باید چقدر نازک باشه
یه چیز تجربیه،ولی شما به ضخامت چیپس کارخونه ای نگاه کنید همون حدود باید باشه