آموزش تصویری قاطی کردن تخم مرغ بدون شکستن در خانه –
قاطی کردن زرده و سفیده در داخل تخم –
با درود فراوان خدمت شما همراهان همیشگی مجله آموزشی Diys – در این آموزش قصد داریم ترفندی بسیار ساده و جالب را برای شما آموزش دهیم . در این برنامه میخواهیم زرده و سفیده تخم مرغ ها را بدون آنکه پوسته تخم مرغ بشکند , مخلوط نماییم .این ایده البته برای تخم مرغ آب پز بسیار پرکاربرد است بخصوص برای مهمانان میتواند ایده جالب و پذیرایی خاصی باشد , تصور کنید مهمان شما پس از شکستن پوسته تخم مرغ خود در حالی که انتظار دارد با سفیده تخم مرغ روبرو شود ؛ ناگهان با رنگ کرم قافلگیر میشود و البته در حالت اول شاید تصور نماید که این تخم مرغ خراب است ولی با اطمینان خاطر شما که به وی میدهید آن را خواهد خورد و لذت میبرد , این یک ایده جالب برای حتی تخم مرغ رنگیهای عیدانه است که میتوانید در آموزش قاطی کردن تخم مرغ بدون شکستن یاد بگیرید .
نیازمندی ها : | |
---|---|
قطعه | ماده | تعداد | مقدار |
تخم مرغ | 1 عدد |
فرفره انگشتی | 1 عدد |
پارچه | 1 عدد |
ایده برای صبحانه
1 :
همانطور که گفته شد این آموزش میتواند یک ایده جالب باشد هم برای مهمانان و هم تخم مرغ رنگی های عیدانه و همینطور برای صبحانه عروس میتواند ایده جالبی باشد .
در ابتدای کار نیاز به یکی از این فرفره های انگشتی داریم که اگر آماده آن را در اختیار ندارید میتوانید بسیار ساده و راحت یکی بسازید . فرفره ما از آنجا که برای این تخم مرغ کاپ بزرگی دارد و ممکن است باعث لغ شدن و شکستن شود ؛ ما آن را در یک جوراب به عنوان نقش ضربه گیر قرار داده ایم و سپس آن را در کاپ فرفره قرار میدهیم و شروع به گرداندن آن میکنیم . پس از چند دور چرخاندن آن ؛ میتوان گفت که تقریبا زرده و سفیده کاملا با هم قاطی شده اند و البته یک راه تشخیص هم این است که اگر آنها را در مقابل نور شدید قرار دهید متوجه میشودید که دیگر زرده جدا نیست و کاملا مخلوط شده است ؛ سپس میتوانید تخم مرغ ها را به روش معمول آب پز کنید . امید است که از این آموزش قاطی کردن تخم مرغ بدون شکستن نهایت استفاده را برده باشید ؛ موفق باشید .