• آموزش ساخت کاردستی هنر دست ساز

  • طرز تهیه کره بادام زمینی خانگی

    کره بادام زمینی خانگی

    طرز تهیه کره بادام زمینی در خانه

    چگونه از بادام زمینی کره بگیرم ؟

    با درود – در این برنامه آموزشی قصد داریم تا طرز تهیه کره بادام زمینی را به شما آموزش دهیم .

    کره بادام زمینی را قطعا میل کرده اید ! واقعا مقوی و خوشمزه است و از همه مهمتر که بچه ها فوق العاده آن را دوست دارند .

    اگر کمی خلاق باشید میتوانید در کنار آن سایر مواد مغزی مورد نیاز رشد کودکانتان را همراه آن به فرزند خود بدهید .

    بزرگترها هم البته ناگفته نماند که عاشق کره بادام زمینی هستند .

    مردم در اکثر نقاط جهان آن را به روش ها و شیوه های گوناگونی میل میکنند و از آن در غذاها و دسرها و شیرینی های خود به مقدار فراوان بهره میبرند.

    منجمله میتوانید کره بادام زمینی را روی نان تست به روش ماله بکشید و با سایر محصولات مانند شکلات و… میل کنید .

    یا آن را همراه جو پرک صبح ها میل کنید و یا بروی تکه های برش خرده میوه بکشید و میل کنید و… که در تمام موارد بسیار لذیذ و مقوی است .

    اما نکته مهم اینجا این است که از ارگانیک بودن آن اطمینان داشته باشید.

    در غیر این صورت نه تنها خوردن آن فایده و منفعتی ندارد بلکه میتواند خطرناک هم باشد بخصوص در ایران که اکثر مواد غذایی تقلبی و خطرناک هستند .

    اما راهکار چیست ؟

    خوب معلوم است !! خودمان در منزل تهیه میکنیم و از خلقت خود نهایت لذت را خواهیم برد .

     

    نیازمندی ها
    قطعه | ماده تعداد | مقدار
    بادام زمینی خام 2 پیمانه
    روغن بادام زمینی مقدار لازم
    طعم دهنده

    عسل-دارچین-شکلات و..

    مقدار لازم
    نمک|شکر مقدار کم

     

    مواد لازم برای تهیه کره

    طرز تهیه کره بادام زمینی




     


    Peanut butter

    1:

    اولین گام در طرز تهیه کره بادام زمینی پوره کردن یا خورد کردن کامل بادام زمینی است !

    اینکار را توسط تیغه های پوره کن یا آسیاب انجام میدهیم به نحوی که کاملا بادام زمینی خورد شود مانند آنچه که در عکس مشاهده میکنید .

    مراحل کار را در تصاویر به نمایش گذاشته ایم .

    در این امر البته صبور باشید چراکه رساندن بادام زمینی به آن مرحله که به نوعی پوره شود مانند حلوا ؛ کمی زمانبر است .

    سعی کنید به فواصل 1 دقیقه آسیاب کنید و مدام آن را هم بزنید تا خرده های بزرگ در زیر ظرف نماند .

     

    ساخت کره بادام

    طرز تهیه کره بادام زمینی




     


    فواید کره بادام زمینی

    2 :

    همانطور که در جدول نیازمندی عنوان شد ؛ روغن بادام زمینی بصورت دلخواه یا آپشن است.

    اگر میخواهید آن را در دستور داشته باشید در این مرحله همراه نمک به مواد اضافه میکنیم .

    البته میتوانید از سایر روغن ها به دلخواه استفاده کنید بسته به خودتان؛ ولی یادتان باشد حتما طبیعی و ارگانیک باشد .

    اما طعم هایی که میتوانید برای کره در نظر بگیرید  :

    طعم های مختلفی میتوانید به کره بادام زمینی بدهید برای نمونه من در اینجا چندتا آن را میگویم :

    1- طرز تهیه کره بادام زمینی شکلاتی :

    مقدار 1/8 شکلات تلخ و سیاه به آن اضافه کنید و خوب بهم بزنید تا شکلات کاملا آب شده و حتی رنگ کره نیز تیره شود

    2- طرز تهیه کره بادام زمینی شکلات شیری :

    مانند مرحله قبل پیش روید با این تفاوت که به جای شکلات تیره از شکلات سفید یا شیری استفاده کنید .

    3- طرز تهیه کره عسل بادام زمینی بو داده :

    بادام زمینی را در فر در دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 10 دقیقه قرار دهید تا طلایی شود . اکنون به گام نخست بروید و مراحل را تکرار کنید اما 1 قاشق غذاخوری عسل طبیعی  همراه روغن و نمک اضافه کنید .

     

    فواید کره بادام زمینی

    طرز تهیه کره بادام زمینی

    کره بادام شکلاتی

    طرز تهیه کره بادام زمینی شکلاتی




     


    طرز تهیه کره بادام زمینی رژیمی

    3 :

    مرحله پایانی طرز تهیه کره بادام زمینی چیزی نیست جز بسته بندی آن در ظرف درب دار مناسب و قرار دادن آن در محیط سرد مانند یخچال .

     

    انواع کره بادام زمینی

    طرز تهیه کره بادام زمینی




     


    منبع نوشته:http://www.instructables.com/id/Easiest-Homemade-Peanut-Butter/?ALLSTEPS

    درباره نویسنده

    بسیار خوشحالم از اینکه هر روز به امید تحقق رویاهام میام اینجا ، مطلب جدید و آموزش قرار میدم , هدف نهایی ما خیلی بزرگه و امیدوارم به لطف خدا و حمایت و همکاری کاربران عزیز به این مهم برسیم تا بتونیم به کشور ؛ ملت و خانواده خدمت کنیم . التماس دعا

    مطالب مرتبط

    1 نظر

    1. پروانه

      سلام ودرود.ممنون ازاین مطلب خوبتون.من عاشق کره بادوم زمینیم وهمیشه هفته ای 3-4بار درمنوی صبحانم هست.البته من همیشه مارک خارجیشو میگرفتم ک خورده های بادوم هم توشه وازخلوصش مطمعنم ولی بااین روش ک شما گفتین دیگه خودم درست میکنم.ممنونم

      پاسخ

    نظر بدهید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    <-- telegram end -->