آموزش طرز تهیه آبنبات لیمویی
طرز تهیه آبنبات خانگی
با درود فراوان – آبنبات خروسی چوبی یکی از مشهور ترین نوستالژی های بچگی ما بود !
همگی برای یکبار هم که شده طعم آبنبات های خوشمزه و خوش رنگی که در مارکت ها وجود دارند را چشیده ایم.
آبنبات ها در هر دوره به نام ، برند و طرحی در بین مردم مشهور میشوند مانند آبنبات چوبی ، آبنیات قیچی ، خروسی و….
ما امروز برای شما آموزش بسیار ساده و ابتدایی طرز تهیه آبنبات لیمویی را تدارک دیده ایم .
این آموزش میتواند مقدمه ای برای شروع تهیه انواع آبنباتـ در خانه باشد .
این آموزش بسیار ساده فقط با 2 ماده انجام میشود و آن هم 1 پیمانه شکر و 2 عدد لیمو تازه است و دیگر هیچ !!
نیازمندی ها | |
---|---|
قطعه | ماده | تعداد | مقدار |
Smith | John |
Bach | Frank |
Doe | Jason |
طرز تهیه آبنبات
1 :
در ابتدای تهیه آبنبات لیمویی ، لیموهای تازه را توسط آبمیوه گیری ، آب گیری کنید و آب لیمو را در ظرفی بریزید .
سپس شکر را در ظرفی ریخته و با آب لیمو مخلوط کنید و هم بزید تا شکر تا جایی که امکان دارد در آبلیمو حل شود .
میتوانید کمی آبلیمو را گرم کنی تا شکر بهتر و بیشتر در آن حل شود .
انواع آبنبات
2 :
اکنون مخلوط شکر و اب لیمو را روی حرارت قرار دهید .
در همین حال که دمای آن بالا میرد مخلوط را هم بزنید تا کاملا شکر در آن حل شود .
در نهایت با جوشیدن آن ، مخلوط ما شروع به غلیظ شدن میکند بطوری که کاملا کاراملی و حالت کشدار خواهد شد .
در این مرحله آب نبات ما امده شده است و باید آن را از روی حرارت برداشته و در قالب بریزید .
در اینجا از قالب های حبه یخ استفاده کرده ایم که در آخر آب نبات های ما بصورت حبه ای خواهند شد .
میتوانید از قالب هایی دیگر استفاده کنید و یا خلال چوبی در آن گذاشته تا آبنبات شما چوبی شود .
طرز تهیه آبنبات خانگی
3 :
اکنون آبنبات ما آماده شده و آن را از قالب خارج نموده ایم همانطور که در عکس میبینید .
میتوانید از دیگر طعم ها و اسانس ها برای ساخت آبنبات استفاده کنید .
سلام
آموزش خوبی بود
ولی خواهشا دوستان محلول داغتون رو داخل قالب های پلاستیکی نریزید، برای سلامتی خودتون
سپاس