• آموزش ساخت کاردستی هنر دست ساز

  • آموزش چگونه طرز تهیه زرده فراوری شده

    طعم دار کردن سالاد

    طرز تهیه زرده فراوری شده

    تخم مرغ نمکی رنده شده

    با درود فراوان- ایده امروز زرده تخم مرغ رنده شده برای سالاد  است !

    آموزش امروز گره گشای بسیاری از مشکلات دوستان عزیز درهنگام  تهیه کیک و شیرینی است !

    حتما برای شما هم پیش آمده که در تهیه کیک ؛ آن هایی که فقط سفیده استفاده میشه زرد‌ه ها باقی میماندن .

    شما ناراحت از اینکه نمیدونید با اون زر‌ده های تخم مرغ چکار کنید و متاسفانه عده کثیری آنهارو دور میاندازند 🙁

    امروز ما به شما راهکاری ارایه میدهیم جهت استفاده درست و جدید از زرد‌ه تخم مرغ .

    با ما همراه باشید در آموزش طرز تهیه زرد‌ه فراوری شده تخم مرغ نمکی .

    نیازمندی ها
    قطعه | ماده تعداد | مقدار
    تخم مرغ 3 عدد
    شکر 1.5 پیمانه
    نمک 1 پیمانه

    خواص زرده تخممرغ برای مو

    مواد لارم برای زرده تخم مرغ





    خواص زرده تخمه مرغ

    1 :

    در ابتدای طرز تهیه ز‌رده فراوری شده باید تخم مرغ ها را توسط جدا کننده زرد‌ه و سفیده از هم جدا کنیم .

    زرد‌ه ها را بدون اینکه دفرمه شوند و باز شوند در کاسه ای ریخته و سفیده را نیز در ظرفی جداگانه بریزید .

    سفیده هارا میتوانید برای آموزش کیک و شیرینی پزی مورد استفاده قرار دهید و اما زرده ها ….!!

    اکنون نمک و شکر را با هم مخلوط کنید .

    فراوری تخم مرغ

    خواص زرده تخمه مرغ





    ساخت زر‌ده فرآوری

    2 :

    سپس نصف مواد مخلوط شده را در ظرفی که درب آن قابلیت پلمپ شدن داشته باشد بریزید .

    در مرحله دوم تهیه زر‌ده فراوری شده ، توسط قاشق ، 3 حفره به اندازه زر‌ده های تخم مرغ در آن ایجاد کنید مانند عکس .

    درون حفره هارا زر‌ده تخم مرغ قرار دهید .

    سپس مجددا مابقی مخلوط شکر و نمک را به ان اضافه کنید بطوریکه بطور کامل روی زرد‌ه های تخم نمرغ را بگیرد .

    زرده رنده

    زرده تخم مرغ برای نوزاد





    پودر تخم مرغ خشک شده

    3 :

    اکنون درب ظرف را ببندید و به مدت 4 روز در یخچال قرار دهید تا در این مدت زر‌ده ها واکنش داده و به ز‌رده فراوری شده تبدیل گردند .

    اکنون زرد‌ه های فراوری شده را از ظ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌رف خارج کنید و در زیر آب سرد بشویید و همانطور که میبینید ز‌ر‌‌ده ها لخته مانند شدند .

    اگر چنانچه این میزان لختگی و فراوری از نظر شما کم بود میتوانید تا 10 روز زرده ها را در یخچال قرار دهید تا مناسب ذاعقه شما گردند .

    ایده برای سالاد

    فواید زرده تخمه مرغ برای پوست

    فراوری چگونه

    خواص زرده تخمه مرغ





    ساخت پودر تخم مرغ

    4 :

    اکنون میتوانید آنرا در سالاد ها و یا فست فود هایتان بصورت رنده شده استفاده کنید .

    از طعم خاص آن لذت ببرید ، البته ناگفته نماند که نوع طعم دار کردن زرده فراوری شده به خودتان و ذاعقه شما بستگی دارد .

    تزیین سالاد

    خواص زرده تخممرغ برای مو





    منبع نوشته:http://www.instructables.com/id/Quickly-Cured-Egg-Yolks/

    درباره نویسنده

    بسیار خوشحالم از اینکه هر روز به امید تحقق رویاهام میام اینجا ، مطلب جدید و آموزش قرار میدم , هدف نهایی ما خیلی بزرگه و امیدوارم به لطف خدا و حمایت و همکاری کاربران عزیز به این مهم برسیم تا بتونیم به کشور ؛ ملت و خانواده خدمت کنیم . التماس دعا

    مطالب مرتبط

    1 نظر

    نظر بدهید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    <-- telegram end -->