طرز تهیه زرده فراوری شده
تخم مرغ نمکی رنده شده
با درود فراوان- ایده امروز زرده تخم مرغ رنده شده برای سالاد است !
آموزش امروز گره گشای بسیاری از مشکلات دوستان عزیز درهنگام تهیه کیک و شیرینی است !
حتما برای شما هم پیش آمده که در تهیه کیک ؛ آن هایی که فقط سفیده استفاده میشه زرده ها باقی میماندن .
شما ناراحت از اینکه نمیدونید با اون زرده های تخم مرغ چکار کنید و متاسفانه عده کثیری آنهارو دور میاندازند 🙁
امروز ما به شما راهکاری ارایه میدهیم جهت استفاده درست و جدید از زرده تخم مرغ .
با ما همراه باشید در آموزش طرز تهیه زرده فراوری شده تخم مرغ نمکی .
نیازمندی ها | |
---|---|
قطعه | ماده | تعداد | مقدار |
تخم مرغ | 3 عدد |
شکر | 1.5 پیمانه |
نمک | 1 پیمانه |
خواص زرده تخمه مرغ
1 :
در ابتدای طرز تهیه زرده فراوری شده باید تخم مرغ ها را توسط جدا کننده زرده و سفیده از هم جدا کنیم .
زرده ها را بدون اینکه دفرمه شوند و باز شوند در کاسه ای ریخته و سفیده را نیز در ظرفی جداگانه بریزید .
سفیده هارا میتوانید برای آموزش کیک و شیرینی پزی مورد استفاده قرار دهید و اما زرده ها ….!!
اکنون نمک و شکر را با هم مخلوط کنید .
ساخت زرده فرآوری
2 :
سپس نصف مواد مخلوط شده را در ظرفی که درب آن قابلیت پلمپ شدن داشته باشد بریزید .
در مرحله دوم تهیه زرده فراوری شده ، توسط قاشق ، 3 حفره به اندازه زرده های تخم مرغ در آن ایجاد کنید مانند عکس .
درون حفره هارا زرده تخم مرغ قرار دهید .
سپس مجددا مابقی مخلوط شکر و نمک را به ان اضافه کنید بطوریکه بطور کامل روی زرده های تخم نمرغ را بگیرد .
پودر تخم مرغ خشک شده
3 :
اکنون درب ظرف را ببندید و به مدت 4 روز در یخچال قرار دهید تا در این مدت زرده ها واکنش داده و به زرده فراوری شده تبدیل گردند .
اکنون زرده های فراوری شده را از ظرف خارج کنید و در زیر آب سرد بشویید و همانطور که میبینید زرده ها لخته مانند شدند .
اگر چنانچه این میزان لختگی و فراوری از نظر شما کم بود میتوانید تا 10 روز زرده ها را در یخچال قرار دهید تا مناسب ذاعقه شما گردند .
ساخت پودر تخم مرغ
4 :
اکنون میتوانید آنرا در سالاد ها و یا فست فود هایتان بصورت رنده شده استفاده کنید .
از طعم خاص آن لذت ببرید ، البته ناگفته نماند که نوع طعم دار کردن زرده فراوری شده به خودتان و ذاعقه شما بستگی دارد .
عالی