طرز تهیه پاپ کیک شکلاتی
آموزش کیک چوبی
قطعا پاپ کیک را در مجالس ، مهمانی ها ، جشن ها و عروسی دیده اید .
در طعم های مختلف و با روکش های متفاوت که شبیه آبنبات چوبی هستند .
این کیک ها به نام پاپ کیک یا کیک پاپ و گاهی هم کیک چوبی گفته میشوند.
ما امروز در این آموزش قصد داریم نوع شکلاتی آن را به شما آموزش دهیم .
این کیک شکلاتی چوبی از دو دستور ؛ یکی کیک اصلی و دیگری روکش تشکیل شده است که شما هر دو جدول مواد مورد نیاز آنهار را ادامه آموزش میبینید .
نیازمندی ها | |
---|---|
قطعه | ماده | تعداد | مقدار |
آرد | 2 پیمانه |
شکر | 1.5 پیمانه |
شیر | 1/2 پیمانه |
کره | 100 گرم |
تخم مرغ | 2 عدد |
پودر شکلات | 1/2 پیمانه |
wine | 1 فنجان کوچک |
بکینگ پودر | 1.5 قاشق متوسط |
نیازمندی ها | |
---|---|
قطعه | ماده | تعداد | مقدار |
شیر پرچرب | 1 پیمانه |
زرده تخم مرغ | 2 عدد |
کره | 1 قاشق بزرگ |
وانیل | مقدار لازم |
طرز تهیه کیک شکلاتی چوبی
1 :
در ابتدا مواد کیک رو مخلوط میکنیم .
در ظرفی تخم مرغ ؛ کره ؛ شکر را آنقدر مخلوط میکنیم تا بصورت خامه درآیند .
سپس سفیده تخم مرغ که از مرحله کرم روکش پاپ کیک شکلاتی اضافه آمده است را به آن اضافه کنید و بیشتر هم بزنید تا به فرم خامه یکدست شود .
همچنان که در حال هم زدن هستید پودر شکلات و wine را به آن بیافزاید و برای مدتی آرامتر هم بزنید تا پف مخلوط نخوابد .
سپس مخلوط آرد و بکینگ پودر را به آرامی به مواد پاپ کیک شکلاتی اضافه کنید و هم بزنید .
شیر را نیز به آن اضافه کنید و آرام هم بزنید تا مخلوط گردند.
سپس کیک را به مدت 10-15 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد بگذارید تا بپزد و البته باید بالا سر کیک بایستید .
تا هنگامی که مواد کیک به چنگال فرو برده در آن نچسبند ؛ باید کیک در فر بماند .
تزیین پاپ کیک
2:
اکنون کیک آماده است . شما میبایست حالا کیک را خورد یا پوره مانند کنید ؛ کاملا خورد کنید .
در این مرحله میتوانید به دلخواه از دراژه کاکائویی هم استفاده کنید و در کیک خورد شده قاطی کنید تا مانند مغز عمل کند یا از خشکبار نیز میتوانید استفاده کنید .
و سپس با چیزی شبیه اسکوپ بستنی اگر در خانه دارید یا قاشق ملاقه ای آن را بصورت گرد در بیاورید .
حتی میتوانید آنرا در کف دستانتان بریزید و مانند کوفته قلقلی آن را گرد و قلقلی کنید .
سپس خلال چوبی یا نی را در شکلات بزنید و در پاپ کیک تان فرو کنید و سپس به مدت 10-15 دقیقه در یخچال یا فریزر قرار دهید .
اکنون نوبت به ساخت کرم برای روکش کردن پاپ کیک است .
تمام مواد مورد نیاز کرم روکش را مخلوط کنید تا یکدست شوند .
میتوانید جهت از بین بردن بوی تخم مرغ آنرا حرارت دهید تا قوام بیاید و شکلات سفید و سیاه نیز به آن بیافزاید .
اکنون کیک ها را از فریزر خارج کنید و در مخلوط کرم روکش بغلتانید و سپس مجددا در یخچال قرار دهید .
پاپ کیک شکلاتی آماده است میتوانید آنرا از یخچال در آورده و روی آن را تزیین کنید مانند آنچه که در عکس میبینید.