• آموزش ساخت کاردستی هنر دست ساز

  • آموزش چگونه طرز تهیه کیک یزدی دارچینی

    کیک دارچینی

    طرز تهیه کیک یزدی دارچینی

    آموزش مافین دارچینی

    با درود فراوان – کیک های قالبی که در کاغذ های استوانه ای چیندار معمولا قرار میگیرند به نام کیک یزدی معروف هستند .

    و ما نیز همین اصطلاح را برای کیک های ادویه دارچینی مان استفاده میکنیم .

    در این آموزش به شما چگونگی انجام و دستور پخت کیک یزدی دارچینی را بصورت گام به گام تقدیم میکنیم .

    امیدواریم از این آموزش نهایت استفاده را برده و از پخت آن در خانه لذت آشپزی را به منزل ببرید .

    من تصورم بر این است که گذاشتن یک تکه از میوه در آن جالب ترش خواهد کرد و یا تکه های دراژه شکلاتی و خیلی چیزهای دیگر .

    این کیک با یک فنجان قهوه بسیار لذیذ و خوشمزه است و یکی از عادت های غذاییتان خواهد شد !

    نیازمندی ها
    قطعه | ماده تعداد | مقدار
    آرد 1.5 پیمانه
    تخم مرغ 1 عدد
    شیر 3/4 پیمانه
    شکر 3/4 پیمانه
    روغن | کره 1/4 پیمانه
    بکینگ پودر 1 قاشق بزرگ
    دارچین 1 قاشق کوچیک
    پودر میخک 1/4 قاشق کوچک
    جوز هندی 1/4 قاشق کوچک
    نمک 1/2 قاشق کوچک





    طرز تهیه کیک یزدی

    1 :

    • ابتدا یه توضیحی بدم اگر از شکر سفید در کیک دارچینی میریزید و شکر قهوه ای ندارید مشکلی نیست ولی رنگ کیک کمی روشن تر میشه .
    • بعد اینکه اگر روغن نارگیل دارید خیلی عالی میشه در کیک یزدی .
    • به جای شیر لبنی میتوانید از شیر سویا هم استفاده کنید .
    • طبق معمول ابتدا فر را روی دمای مورد نظر که در اینجا 175 درجه سانتیگراد است روشن کنید .

    در اولین گام از طرز تهیه کیک یزدی باید مواد خشک مان را باهم قاطی و مخلوط کنیم .

    مواد خشک عبارتند از آرد ؛ بکینگ پودر و ادویه ها و… و چندبار این مخلوط را از الک عبور دهیم تا نا خالصی ها گرفته شوند .

    سپس باید مواد تر را مانند تخم مرغ ؛ شیر ، کره و… را با هم به خوبی مخلوط نمایید مانند عکس .

    کیک یزدی

    طرز تهیه کیک یزدی خانگی





    کیک مافین ساده

    2 :

    در مرحله آخر ، خمیر را در قالب کاپ های کاغذی بریزید .

    مراقب باشید که قالب ها را بیش از نصف پر نکنید چرا که پس از پخت ، کیک از سطح قالب بالاتر می آید .

    در نهایت کیک یزدی دارچینی را در فر که از قبل در دمای 175 درجه سانتیگراد روشن کرده بودیم به مدت 20 دقیقه میگذاریم .

    سپس در این زمان به آن سر میزنیم و اگر هنوز اماده نبود 5 دقیقه دیگر بیشتر میگذاریم در فر بماند .

    سپس آماده است ؛ اجازه دهید در دمای اتاق خنک شود .

    یادتان باشد کیک یزدی دارچینی شما تا 3-4 روز بهترین زمان مصرف است و سپس شروع به خشک شدن میکند !!

    کیک قنجانی

    طرز تهیه کیک یزدی خانگی





    کیک یزدی خانگی

    3 :

    در ادامه تصاویری از حاصل کار بینندگان عزیز را میبینید که با تماشای این آموزش توانسته اند اقدام به پخت کیک یزدی یا مافین کنند .

    امیدواریم که شما نیز بتوانید با استفاده از این آموزش این شیرینی خوشمزه را در خانه درست کنید .

    کیک یزدی

    طرز تهیه کیک یزدی خانگی

    کیک مافین خانگی

    طرز تهیه کیک یزدی خانگی

    مافین دارچینی

    طرز تهیه کیک یزدی خانگی





    منبع نوشته:http://www.instructables.com/id/cinnamon-spice-muffins/

    درباره نویسنده

    بسیار خوشحالم از اینکه هر روز به امید تحقق رویاهام میام اینجا ، مطلب جدید و آموزش قرار میدم , هدف نهایی ما خیلی بزرگه و امیدوارم به لطف خدا و حمایت و همکاری کاربران عزیز به این مهم برسیم تا بتونیم به کشور ؛ ملت و خانواده خدمت کنیم . التماس دعا

    مطالب مرتبط

    نظر بدهید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    <-- telegram end -->