طرز تهيه املت ايتاليایی چگونه است ؟
طرز تهیه انواع املت
طرز تهیه انواع املت در فضای مجازی موجود است که شما با کمی جستجوی دقیق موضوعی میتوانید به آنها دست پیدا کنید ، قصد داریم تا در این برنامه املت ایتالیایی را به شما آموزش دهیم .
قبلا نیز ما طرز تهیه انواعی از املت ها مانند املت پنیری ؛ املت خانگی و … را آموزش داده بودیم ؛ در این نوع املت از گوجه استفاده نمیشود و پایه اصلی آن تخم مرغ است .
در ادامه با ما همراه شوید در آموزش طرز تهیه املت ایتالیایی خانگی .
نیازمندی ها | |
---|---|
قطعه | ماده | تعداد | مقدار |
تخم مرغ | 3 عدد |
کره | روغن | 1 قاشق بزرگ |
نمک + فلفل | مقدار لازم |
قارچ+فلفل دلمه+پیاز | مقدار لازم |
طرز تهیه املت ایتالیایی
1 :
در ابتدا تخم مرغ ها را در یک ظرف بریزید و با همزن هم بزنید تا کاملا زرده و سفیده تخم مرغ ها قاطی شوند مانند تصویر .
سپس موادی که قرار بود به املت اضافه کنیم مانند قارچ و فلفل و… را به تخم مرغ همزده اضافه میکنیم و مجددا یک مرحله به آرامی آنها را هم میزنیم .
طرز تهيه املت خانگی
2 :
حالا کره یا روغن حیوانی که داشتیم را در تابه میریزیم و زیر اون رو روشن میکنیم تا حرارت کره را ذوب و اون رو داغ کنه ، سپس مایع املت رو بریزید تو تابه .
بعد از اینکه مایع املت ما پخته شد باید اون رو برگردونید تا طرف دیگه هم پخته بشه و یا میتوانید کلا تابه را در فر قرار داده تا هم از بالا و هم از پایین حرارت داده شده و پخته شود .
در نهایت املت ایتالیایی ما اماده شده و میتوانید آن را میل کنید .