• آموزش ساخت کاردستی هنر دست ساز

  • طرز تهیه تارت شکلات

    شکلات خامه ای با پنیر

    تارت شکلات خامه ای چگونه درست کنم ؟

    طرز تهیه پای شکلات خامه ای –

    با درود – در این برنامه این آموزش بسیار وسوسه انگیز طرز تهیه تارت شکلات خانه ای را برایتان قرار داده ایم ، این اموزش حتی عکس ها و تصاویر آن هم دهان هر بیننده ای را به آب می اندازد چه رسد به آنان که از نزدیک افتخار استشمام بوی خارق العاده این تارت و چشیدن مزه آن را دارند ؛ البته در عنوان اشتباهی رخ داده و به اشتباه این دسر تارت گفته شده ولی در اصل این آموزش یک پای شکلات خامه ای است که همینجا از شما عذر خواهی میکنیم ! این آموزش یک آموزش لوکس است ، چرا که تهیه این نوع تارت دستوری به مراتب سخت تر نسبت به دستورهای تارت های پیشین دارد ، این دستور 3 قسمتی میباشد که شما میبایست وقت و دقت بیشتری را جهت آماده سازی آن صرف کنید و کاملا مشخص است که این دستور ویژه یکی از بهترین گزینه ها جهت پذیرایی از مهمانان ویژه تان است چراکه حتما از میل نمودن آن با چای یا قهوه لذت وصف ناشدنی خواهد برد و این پذیرایی باعث بالابردن کلاس کاری شما خواهد بود ؛ در ادامه امیدوارم که از این آموزش بسیار جذاب نهایت لذت را ببرید .

    روکش تارت
    قطعه | ماده تعداد | مقدار
    آرد 300 گرم
    شکر 100 گرم
    تخم مرغ 1 عدد
    کره 200 گرم

    تارت شکلات
    قطعه | ماده قطعه | ماده
    شکلات 250 گرم
    کره 150 گرم
    تخم مرغ 2 عدد
    زرده تخم مرغ 2 عدد
    شکر 50 گرم
    نمک مقدار ناچیز

    سس تارت
    قطعه | ماده تعداد | مقدار
    خامه 100 گرم
    شکلات 120 گرم
    نمک مقدار ناچیز





    طرز تهیه پای شکلات خامه ای

    1 :

    در ابتدا باید پوسته یا روکش تارت شکلات را آماده کنیم برای این منظور ابتدا فر را روی 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا گرم شود ! همچنین شما به یک همزن نیز نیاز داریدکه احتمالا خودتان متوجه شده اید که شیرینی یکی از ابزار های مهم و لازمش همزن هست البته اگر مچ دستتان قوی است میتوانید دستی اینکار را انجام دهید ، خوب حالا مواد رو طبق روش زیر مخلوط کنید :

    کره و شکر را مخلوط کنید تا به شکل خامه شود و سپس تخم مرغ و آن  1/4 از آردمون رو هم اضافه میکنیم یادتان باشد آرد را کم کم اضافه کنید تا جایی که همش رو بریزید فقط مراقب باشید بافت تارت خراب نشه ؛ سپس خمیر را تا یکدستی کامل هم بزنید و حالا بزاریدش به مدت 1-2 ساعت یخچال تا سرد بشه ؛ هنگامی که خمیر سرد و سفت شد اون رو روی کاغذ روغنی پهن میکنیم به اندازه قطر ماهی تابه یا قالبمون ، یک دایره برش میزنیم و این میشه پوسته پای شکلات مون ،رحالا اونو درون فر بزارید تا 15 دقیقه پخته بشه تا رنگش کمی طلایی بشه .





    تارت شکلاتی

    2 :

    حال به بخش اصلی تارت میرسیم یعنی مغز تارت شکلات ، مون رو باید آماده کنیم و در اصل همان هسته کارمان است ؛ کره که از قبل آن را به دمای اتاق رساندیم ، شکلات و  نمک ناچیز مون رو با هم مخلوط میکنیم سپس زرده ها + تخم مرغ ها و شکر رو با دور بالا هم میزنیم تا حسابی پف کنه سپس این 2 مخلوط رو با هم ترکیب میکنیم و روی پوسته مون که در مرحله قبل آماده کرده بودیم ، حالا تارت شکلات را به مدت 20 دقیقه در 180 درجه سانتی گراد یا همون 356 درجه فارنهایت قرار بدید تا پخت کنه و یادتون باشه قسمت شکلاتی پای بسیار نرم و ترک ترک هستش .

    طرز تهیه تارت خامه ای

    طرز تهیه تارت شکلات خامه ای

     





    تارت شکلات خامه ای

    3 :

    این مرحله قسمت آماده کردن سس شکلات ، مخصوص تارت است که این سس هم بسیار ساده است شما خامه و نمک رو مخلوط میکنی بعد شکلات تلخ رو اضافه میکنید و حسابی هم میزنید تا یکدست بشه که بسیار راحت بود در برخی دستور ها هم دیده شده از پنیر خامه ای استفاده شده که در اون صورت دیگر نمک به ترکیب اضافه نباید کرد و به این نکته دقت داشته باشید .

    در نهایت امیدوارم که از این اموزش نهایت استفاده را برده و موفق باشید .

    آموزش تهیه پای شکلات

    طرز تهیه تارت شکلات

     





    درباره نویسنده

    بسیار خوشحالم از اینکه هر روز به امید تحقق رویاهام میام اینجا ، مطلب جدید و آموزش قرار میدم , هدف نهایی ما خیلی بزرگه و امیدوارم به لطف خدا و حمایت و همکاری کاربران عزیز به این مهم برسیم تا بتونیم به کشور ؛ ملت و خانواده خدمت کنیم . التماس دعا

    مطالب مرتبط

    نظر بدهید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    <-- telegram end -->