شارلوت بستنی را چگونه درست کنم ؟
ایده برای دسر مهمانی –
با درود فراوان – قبل تر اگر خاطرتان باشد آموزش تهیه شارلوت ژله را قرار داده بودیم که اکنون نوع شارلوت بستنی را قصد داریم برایتان آماده کنیم ، در این آموزش من به عمد برخی تغییرات نسبت به قبل را قرار داده ام تا بدانید همانطور که قبلا نیز گفته بودم ، شارلوت دسری است که میتوان آن را دچار تغیییر تحول های بسیاری کرد ؛ تغییراتی مانند رنگ خامه ؛ جایگزینی بستنی با ژله و دنت و …. دست شما برای ایجاد تغییر تقریبا باز است ، این که چگونه آن را آماده کنید بستگی زیادی دارد به سلیقه و حسن انتخاب شما برای میهمانی ؛ همانطور که در ادامه خواهید دید من در این شارلوت بستنی از ژله و شربت استفاده نکردم و حتی رولت را نیز که در دفعه قبل آماده خریده بودیم ، در اینجا خودمان درست میکنیم که به نوعی این آموزش میتواند طرز تهیه رولت رنگی هم باشد ؛
وانیل1 قاشق چایخوری
نیازمنید ها : | |
---|---|
قطعه | ماده | تعداد | مقدار |
آرد | 1 پیمانه |
بکینگ پودر | 1 قاشق چایخوری |
تخم مرغ | 2 عدد |
شکر | 3/4 پیمانه |
وانیل | 1 قاشق چایخوری |
نمک | مقدار ناچیز |
بستنی | 1/2 گالن |
نیازمندی ها : | |
---|---|
قطعه | ماده | تعداد | مقدار |
کره | 2 قالب بزرگ |
شکر | 6 فنجان |
شیر | خامه | مقدار لازم |
نمک | مقدار ناچیز |
وانیل | 1 قاشق چایخوری |
رنگ خوراکی | مقدار لازم |
دسر شارلوت سلطنتی
1 :
در گام نخست ابتدا ؛ کیک را آماده میکنیم ، ابتدا فر را در دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید ، آرد و نمک و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و چندبار الک کنید و آماده کنار بگذارید ، اکنون تخم مرغ و شکر را مخلوط کنید در ظرف و آنقدر هم بزنید تا فرم بگیرد سپس وانیل و شیر را به ترکیب اضافه کنید ، سپس کم کم آرد را به آن اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا خمیر یکدست حاصل شود ؛ خمیر را روی سینی پهن کنید با ضخامتی یکنواخت و البته کم ، به مدت 10 دقیقه در فر قرار دهید تا اندازه ای که طلایی شود و کیک خام نباشد سپس بگذارید تا سرد شود و برای مرحله بعد اماده شود .
شارلوت بستنی
2 :
در این مرحله ؛ همانطور که گفتم ما قرار هست رولت هایمان را خودمان درست کنیم بصورت رنگین کمانی ؛ پس در چندین رنگ مختلف خامه را رنگی میکنیم که تصویر آمده است . برای تهیه خامه لازم است ابتدا کره را در مخلوط کن به همراه شکر هم بزنید و بعد از مخلوط شدن و فرم گرفتن نمک و وانیل را اضافه کنید و مجددا مخلوط کنید ، در انتها خامه یا شیر را به آن اضافه کنید متناسب با اینکه میخواهید خامه زیاد غلیظ شود یا خیر ، سپس به 6 قسمت مساوی تقسیم کنید و در هر قسمت که در ظرفی جداگانه هست رنگ خوراکی به آن اضافه کنید و حتی میتوانید متناسب با رنگ به آن اسانس بزنید ؛ اما اگر نمیخواهید برای تهیه خامه وقت بذارید پس میتوانید خامه نزده را از شیرینی فروشی بگیرید و با هم زن اون رو انقدر هم بزنید تا کاملا لطیف و سبک بشه و سپس مواد رنگ و اسانس را اضافه کنید .
در اینجا باید بگویم از آنجا که ما شارلوت بستنی درست میکنیم پس میتوانید به جای خامه رنگی از بستنی های میوه ای استفاده کنید ، یا میتوانید همان خامه را استفاده کنید تا رولت همان رولتی باشد که میهمان انتظار دارد از خامه باشد و بستنی را در مراحل بعد استفاده کنید .
در نهایت خمیر رولت را که از فر خارج شده . به قطعات مناسب برش زده شده ؛ را آماده و روی آنها از خامه یا بستنی رنگی پخش میکنیم و سپس در آخر اونها رو رول میکنیم تا کاملا مانند تصویر زیر ، رولت بشن و این عمل را برای همه رنگ ها انجام میدهیم .
طرز تهیه شارلوت
3 :
اکنون رولت های رنگی را با یک عدد چاقوی تیز برش هایی ورقه ای میزنیم ؛ در برش دقت نمایید تا فشار لبه چاقو ، رولت ها را له نکند ! این کار را برای تمام رولت ها انجام دهید و همه آنها را در سینی برای چیدن ته ظرف آماده کنید .
اکنون در کاسه شیشه ای که داشتیم ؛ را با سلفون بهداشتی روکش میکنیم و سپس رولت بستنی ها را در ته ظرف میچینیم تا کاملا دیواره را پر کند و سپس درون آن را از بستنی و ژله و اضافات خامه مرحله قبل و رولت و… طبقه طبقه میریزیم تا کاملا پر بشه ، همانطور که در تصاویر میبینید ؛ مواد درون شارلوت میتونه تغییرات زیادی داشته باشه ؛ این دسر همانطور که گفتم انعطاف بالایی در تغییر مواد داره ؛ در نهایت روی کیک شارلوت رو نیز با رولت های باقی مانده پوشش بدید و سلفون را روی آن بکشید و ظرف کیک شارلوت را در یخچال قرار دهید تا کاملا خودش رو بگیره .
دسر شارلوت
4 :
پس از گذشت چند ساعت ؛ شارلوت بستنی را از یخچال خارج کرده و همانطور که در تصاویر میبینید ، آن را از ظرف بیرون بیاورید و روکش سلفون آن را جدا نمایید و در آخر میتوانید با برش هایی عرضی و سپس تزیین روی آن با سس شکلات و دراژه شکلاتی و…. تزیین آن را کامل کنید و بر سر سفره پذیرایی ببرید . امیدواریم از این آموزش بسیار خوشمزه و رنگارنگ نهایت استفاده را برده باشید .