• آموزش ساخت کاردستی هنر دست ساز

  • طرز تهیه شارلوت ژله ای

    ژله بستنی سرد

    طرز تهیه شارلوت

    دسر شارلوت شیشه ای

    با درود – شارلوت را حتما تا کنون شنیده و یا چشیده اید و بسیار هم لذت برده اید و بدنبال نحوه درست کردن آن هستید .

    اگر نام شارلوت برایتان نا آشنا است بسیار خلاصه بگویم این یک دسر سرد ، ترکیبی از ژله و رولت خامه ای است .

    ترجیح برای بهتر شدن نتیجه کار این است که هر 2 قسمت را خودتان درست کنید و کمتر از مواد آماده استفاده نمایید .

    از آنجاییکه قسمت رولت آن کمی نیاز به تمرین و چند بار درست کردن دارد میتوانید از رولت و یا فافارول آماده استفاده کنید .

    این دسر بسیار قابلیت تغییر و تنوع را در خود دارد مثلا میتوانید بستنی در آن بریزید و یا با خامه تزیین کنید و…

    اگر چنانچه شما نیز علاقه مند به فراگیری این آموزش خوشمزه هستید پس در ادامه با ما همراه شوید .

    نیازمندی ها :
    قطعه | ماده تعداد | مقدار
    رولت 1 بسته
    پودر ژله 1 عدد
    شربت مقدار لازم
    بستنی 1 عدد
    خامه تزیینی مقدار لازم
    چند تکه میوه





    شارلوت بستنی

    1 :

    در ابتدا رولت ها یا  فافارول ها رو بصورت ورقه ورقه برش بزنید و آماده کنید .

    بهترین روش برای برش زدن این است که رولت را در یخچال با دمای پایین قرار دهید تا سفت شود .

    سپس میتوانید با چاقو اره ای اون رو برش بزنید .

    چاقو اره ای برای برش زدن این گونه موارد بسیار مناسب تر است تا چاقو های لبه صاف .

    چاقو معمولی ممکنه باعث دفرمه شدن رولت بشه .

    چون ضخامت رولت ها کم هست و ممکنه این فشار چاقو باعث بیرون زدن خامه آن شود و رولت تکه شود !!

    سپس در گام بعدی یک ظرف که میتواند کاسه پیرکس باشد را بردارید و ته آن را یک نایلون قرار دهید .

    بطوریکه نایلون از لبه های کاسه پیرکس بیرون بزند و ما از پوشش تمام سطح داخلی کاسه مطمعن شویم .

    اکنون یک شربت میوه ای مانند پرتقال یا … آماده میکنیم .

    میتوانید از شربت های پالپی استفاده کنید و یا آب پرتغال طبیعی در خانه که بسیار بهتر است .

    سپس ورقه های رولت را در شربت پرتغال خیس میکنیم بطوریکه آب پرتغال کاملا به خورد نان رولت برود .

    سپس رولت ها را به دیواره کاسه میچسبانیم تا جایی که تمام سطح داخلی آن پوشیده شود .

    اکنون رولت ها را در یخچال با دمای پایین بگذارید تا سفت شوند و اصطلاحا خودشان را بگیرند .





    دسر شارلوت

    2:

    مرحله بعدی درست کردن ژله برای شارلوت هست …و گذاشتنش تو یخچال تا نیم بند شه !

    میتوانید در این قسمت ژله را با بستنی درست کنید .

    روش تهیه ژله شار لوت بستنی به این صورت است که :

    در ابتدا که پودر ژله را در یک لیوان آب جوش آب کردید و کاملا یه لیوان از پودر حل شده به دست اوردید .

    به جای یک لیوان آب سرد به لیوان ژله داغ ، میتوانید از یک لیوان بستنی هم طعم با ژله استفاده نمایید .

    پس از مخلوط کردن در یخچال قرار دهید تا این مورد هم به صورت نیم بند در بیاید اصطلاحا .

    وقتی ژله نیم بند شد و دیگه آبکی نبود ، ژله رو بریزید تو قالب پر از رولت قبلی تا کاملا پر بشه !

    البته در این مرحله هم میتوانید از میوه و یا دیگر موارد دلخواه هم استفاده کنید برای پر کردن اون .

    در آخر پس از چند ساعت گذاشتن شارلوت در یخچال ، اون رو در بیارید و سپس برگردونید .

    میتوانید اکنون اقدام به تزیین آن کنید و شارلوت پرتغالی ما جهت پذیرایی از مهمانان آماده است .

    ژله شارلوت در خانه

    طرز تهیه شارلوت در خانه





    درباره نویسنده

    بسیار خوشحالم از اینکه هر روز به امید تحقق رویاهام میام اینجا ، مطلب جدید و آموزش قرار میدم , هدف نهایی ما خیلی بزرگه و امیدوارم به لطف خدا و حمایت و همکاری کاربران عزیز به این مهم برسیم تا بتونیم به کشور ؛ ملت و خانواده خدمت کنیم . التماس دعا

    مطالب مرتبط

    نظر بدهید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    <-- telegram end -->