طرز تهیه شارلوت
دسر شارلوت شیشه ای
با درود – شارلوت را حتما تا کنون شنیده و یا چشیده اید و بسیار هم لذت برده اید و بدنبال نحوه درست کردن آن هستید .
اگر نام شارلوت برایتان نا آشنا است بسیار خلاصه بگویم این یک دسر سرد ، ترکیبی از ژله و رولت خامه ای است .
ترجیح برای بهتر شدن نتیجه کار این است که هر 2 قسمت را خودتان درست کنید و کمتر از مواد آماده استفاده نمایید .
از آنجاییکه قسمت رولت آن کمی نیاز به تمرین و چند بار درست کردن دارد میتوانید از رولت و یا فافارول آماده استفاده کنید .
این دسر بسیار قابلیت تغییر و تنوع را در خود دارد مثلا میتوانید بستنی در آن بریزید و یا با خامه تزیین کنید و…
اگر چنانچه شما نیز علاقه مند به فراگیری این آموزش خوشمزه هستید پس در ادامه با ما همراه شوید .
نیازمندی ها : | |
---|---|
قطعه | ماده | تعداد | مقدار |
رولت | 1 بسته |
پودر ژله | 1 عدد |
شربت | مقدار لازم |
بستنی | 1 عدد |
خامه تزیینی | مقدار لازم |
چند تکه میوه | — |
شارلوت بستنی
1 :
در ابتدا رولت ها یا فافارول ها رو بصورت ورقه ورقه برش بزنید و آماده کنید .
بهترین روش برای برش زدن این است که رولت را در یخچال با دمای پایین قرار دهید تا سفت شود .
سپس میتوانید با چاقو اره ای اون رو برش بزنید .
چاقو اره ای برای برش زدن این گونه موارد بسیار مناسب تر است تا چاقو های لبه صاف .
چاقو معمولی ممکنه باعث دفرمه شدن رولت بشه .
چون ضخامت رولت ها کم هست و ممکنه این فشار چاقو باعث بیرون زدن خامه آن شود و رولت تکه شود !!
سپس در گام بعدی یک ظرف که میتواند کاسه پیرکس باشد را بردارید و ته آن را یک نایلون قرار دهید .
بطوریکه نایلون از لبه های کاسه پیرکس بیرون بزند و ما از پوشش تمام سطح داخلی کاسه مطمعن شویم .
اکنون یک شربت میوه ای مانند پرتقال یا … آماده میکنیم .
میتوانید از شربت های پالپی استفاده کنید و یا آب پرتغال طبیعی در خانه که بسیار بهتر است .
سپس ورقه های رولت را در شربت پرتغال خیس میکنیم بطوریکه آب پرتغال کاملا به خورد نان رولت برود .
سپس رولت ها را به دیواره کاسه میچسبانیم تا جایی که تمام سطح داخلی آن پوشیده شود .
اکنون رولت ها را در یخچال با دمای پایین بگذارید تا سفت شوند و اصطلاحا خودشان را بگیرند .
دسر شارلوت
2:
مرحله بعدی درست کردن ژله برای شارلوت هست …و گذاشتنش تو یخچال تا نیم بند شه !
میتوانید در این قسمت ژله را با بستنی درست کنید .
روش تهیه ژله شار لوت بستنی به این صورت است که :
در ابتدا که پودر ژله را در یک لیوان آب جوش آب کردید و کاملا یه لیوان از پودر حل شده به دست اوردید .
به جای یک لیوان آب سرد به لیوان ژله داغ ، میتوانید از یک لیوان بستنی هم طعم با ژله استفاده نمایید .
پس از مخلوط کردن در یخچال قرار دهید تا این مورد هم به صورت نیم بند در بیاید اصطلاحا .
وقتی ژله نیم بند شد و دیگه آبکی نبود ، ژله رو بریزید تو قالب پر از رولت قبلی تا کاملا پر بشه !
البته در این مرحله هم میتوانید از میوه و یا دیگر موارد دلخواه هم استفاده کنید برای پر کردن اون .
در آخر پس از چند ساعت گذاشتن شارلوت در یخچال ، اون رو در بیارید و سپس برگردونید .
میتوانید اکنون اقدام به تزیین آن کنید و شارلوت پرتغالی ما جهت پذیرایی از مهمانان آماده است .