طرز تهیه شربت سکنجبین
سکنجبین چیست
با درود – سکنجبین یکی از شربت های سنتی و قدیمی است .
این شربت بسیار خوشمزه و خوش طعم و دارای خواص دارویی است .
سرکه انگبین همانطور که از نامش پیدا است یعنی شربتی تهیه شده از سرکه و عسل است .
در مواردی که عسل نبوده و یا صرفه اقتصادی ندارد مثلا برای شرکت ها به جای عسل از شکر استفاده میشود .
از خواص آن در رساله ابن سینا نیز نام برده شده است .
البته منظور از خواص دارویی و درمانی سکنجبین آن است که بصورت سنتی از سرکه طبیعی و عسل گیاهی باشد .
از فواید این شربت میتوان به تسکین عطش، بازکردن انسداد عروق، رفع سر درد، گرم، برای تقویت معده و کبد نام برد .
سکنجبین و کاهو یکی از خوردنی های قدیمی و طبی است و اگر این خوراکی را میل نمایید اشتها آور خواهد بود .
طرز تهیه آن بسیار ساده و راحت است .
میتوانید آن را غلیظ نموده و در ایام سال و بخصوص برای رفع عطش فصل گرما و تابستان آن را مصرف نمایید .
این شربت طبی میتواند جایگزین بسیار عالی برای نوشیدنی های شرکتی باشد .
با ما همراه شوید در آموزش طرز تهیه شربت سکنجبین خانگی .
نیازمندی ها : | |
---|---|
قطعه | ماده | تعداد | مقدار |
سرکه | 1 پیمانه |
شکر | 2 کیلو |
نعناع | چند شاخه |
— | — |
مراحل طرز تهیه سکنجبین
1:
در ابتدای تهیه این شربت ؛ شکر را با 1 لیتر آب میجوشانیم تا غلظت آن به حد قابل قبولی برسد و قوام میاوریم .
سپس در حالی که شربت نزدیک به قوام است حدودا 10 دقیقه مانده به غلظت کامل .
مقدار سرکه که 1 لیوان بود را به همراه 1 دسته نعناع تازه به مواد اضافه میکنیم .
مدت باقی مانده از به غلظت رسیدن شربت را همراه با این سبزی حرارت ببیند .
در آخر کار که غلظت شربت سکنجبین ما کاملا قوام آمد ؛ شربت را از صافی رد میکنیم تا صاف شود .
سپس شربت غلیظ شده را در ظرف مناسبی ریخته و نگهداری میکنیم .
مقداری از شربت را همراه با آب ؛ یخ و یا آب گازدار ؛ سودا یا نوشابه گازدار مانند اسپرایت آن را میل کنید .
میتوانید آن را با خیار رنده شده میل نمایید که بسیار بسیار خوش طعم و خوشمزه خواهد بود .
پیشنهاد میکنم حتما این نوشیدنی را متحان کنید و از طعم آن نهایت لذت را ببرید .