چیپس خلالی را در خانه درست کنیم !
چگونه میتوان چیپس خانگی درست کرد ؟
با دورد فراوان – حتما بسیار برایتان جای تعجب بوده که برخی چگونه سیب زمینی سرخ کرده خلالی به آن خوشمزگی درست میکنن ! در حالی که شما هر گاه خواستید چیپس درست کنید یا سوخته و یا شبیه پوره مارمالات شده !! خوب باید بگویم طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده یا چیپس ها قلق هایی بسیار ریز و کوچک دارند که میتواند مارا در تهیه یک سیب زمینی سرخ کرده عالی و خوش طعم کمک کند ؛ ما در این آموزش هدف مان این است تا به شما نشان دهیم تا چگونه و به راحتی میتوانید چیپس خلالی در منزل درست کنید .
نیازمندی ها | |
---|---|
قطعه | ماده | تعداد | مقدار |
سیب زمینی | مقدار لازم |
رنده خلال کن | 1 عدد |
روغن سرخ کردنی | مقدار لازم |
سرخ کن | 1 عدد |
نمک و سس دلخواه | مقدار لازم |
سرکه | آبلیمو | مقدار لازم |
چیپس سیب زمینی
1 :
در ابتدای کار باید سیب زمینی هارا حسابی شست ؛ و سپس توسط رنده چندکاره که در تصویر میبینید ؛ بهترین تنظیم رو انجام بدید و سپس سیب زمینی ها رو خلالی کرد البته قبلش باید قسمت های غده مانند و زائد و خراب سیب زمینی را توسط چاقو ببریم , این مراحل را در عکس مشاهده میکنید ؛ البته ما در اینجا سیب زمینی را با پوست خلالی کردیم و به همین دلیل انتهای چیپس خلالی هایمان مشخص است ولی میتوانید توسط پوست کن پیش از این مرحله سیب زمینی هارا پوست بکنید و یا میتوانید با استفاده از اسکاج سیمی درشت پوست روی سیب زمینی را بتراشید و مزیت اینکار در این است که دیگر در اثر پوست کندن سیب زمینی چیزی ضایع نمیگردد ، اکنون سیب زمینی را توسط رنده همانطور که گفته شد خلال کنید و آن را بشویید ؛ سپس توسط دستگاه آبگیر , آبگیری نمایید تا آب آن برود و خشک شود .
چیپس سرکه نمکی
2 :
در گام قبل میتوانید سیب زمینی ها را در ظرف آبی که با نمک و سرکه مخلوط شده برای 1 یا 2 ساعت قرار دهید تا کاملا نمک و طعم سرکه یا لیمو و… به درون بافت های سیب زمینی نفوذ کند و دیگر نیازی به نمک زدن در حین سرخ کردن نداشته باشید و در آخر سیب زمینی ها را آبگیری کنید و بگذارید روی دستمال آشپزخانه با قابلیت جذب آب تا نم و آب آن گرفته شود و کاملا خشک شود .
طرز تهیه چیپس خلالی
3 :
اکنون سرخ کن را که از قبل روشن کرده اید ؛ دمای روغن را به 360 درجه رسیده است ، محفظه سبد مانند آن را برداشته و سیب زمینی های خلال شده را در آن میریزیم و درون روغن داغ درون سرخ کن قرار میدهیم ، منتظر میمانیم تا سیب زمینی ها کاملا سرخ شوند و به چیپس خلالی مدنظر مان تبدیل گردند این موضوع را به راحتی از رنگ چیپس خلالی ها میشود فهمید و یا اگر نوع سرخ کن شما از مدل های دیجیتال است میتوانید این تنظیمات را در آن انجام داده و بصورت اتومات قرار دهید .
همچنین میتوانید یک شب قبل سیب زمینی هارا در فریزر قرار دهید تا یخ بزند و سپس بصورت منجمد سرخ کنید و بسیاری روش های دیگر که همگی آنها بستگی به سلیقه و میل شما دارد و حتی میتوانید روش های جدیدی ابداع کنید مانند سیب زمینی پنیری و…. .
در نهایت امیدوارم که از این آموزش طرز تهیه چیپس خلالی سیب زمینی نهایت لذت را برده ؛ موفق و پیروز باشید .
عالی بود تشکر از سایت خوبتون