طرز تهیه کله جوش
آموزش کامل طرز تهیه کله جوش
با درود – قبل از هر چیز بگم دستور این کله جوش را یکی از کاربران محترم برای ما ارسال کردند که بسیار سپاسگذاریم .
من خود به شخصه البته یک بار این غذا رو درست کردم ولی عکس هام به خوبی عکس هایی که ایشون فرستادند نشد .
کله جوش یه غذای آبکی با پایه لبنی مثل کشک هست که در هر منطقه مواد اون کمی تغییر داره .
اینجا این کله جوش رو مردم بزرگ لرستان به این شکل تهیه میکنند و ممکنه در سایر نقاط کمی متفاوت باشه .
این تغییر رو در سایر غذاهای هم نام ، مثل آش دوغ و… هم میشه دید .
نیازمندی ها : | |
---|---|
قطعه | ماده | تعداد | مقدار |
کشک | 1 فنجان |
گوجه | 1 عدد |
سیر | 1 حبه |
ماست | 1 لیوان |
تخم مرغ | 1 عدد |
پیاز | 1 عدد |
کله جوش زنجان
1 :
در گام نخست تهیه کله جوش ابتدا در ماهی تابه پیاز را تفت میدهیم .
سپس مقداری ادویه و نعناع خشک بهش اضافه میکنیم .
سپس سیر را میتوانید بصورت له شده یا رنده به اون اضافه کنید .
در آخر گوجه ها رو که بصورت نگینی ریز و خورد شده هستند به اون اضافه میکنیم .
حالا آروم آروم هم میزنیم تا مناسب میل ما بشه ,حالا کشک رو بهش اضافه میکنیم .
نوع کشک در کیفیت غذا مهمه ؛ سعی کنید از کشک های سنتی که کیفیت بالایی دارند استفاده کنید .
حالا اونو هم میزنیم و میزاریم تا روی حرارت یکی یا دوتا قل بزنه و در همین حین بلا فاصله به مرحله بعد میریم .
کله جوش غذای محلی ایرانی
2 :
اکنون ماست رو در یک کاسه بریزید و تخم مرغ رو به اون اضافه کنید و هم بزنید .
حالا ماست رو هم میتوانید به مخلوط قبلی کشک اضافه کنید و اجازه بدید روی گاز کمی قل بزنه .
بعد به غلظت مناسب که رسید میتوانید اون رو بردارید از روی گاز .
این غذا معمولا بصورت ترید شده صرف میشه .
پس میتوانید سری به نانوایی سنتی که نان سبوس دار میپزند بزنید و مقداری نان خشک تهیه کنید .
امیدواریم که از این آموزش کاله جوش نهایت استفاده و لذت را برده باشید .