طرز تهیه شکلات نارگیلی در منزل
مغزدار نارگیلی با روکش شکلات
با درود – قطعا شما نیز شکلات نارگیلی مغردار را خورده اید و مانند همه از طعم خوب و مزه عالی آن رضایت کامل داشتید .
بخصوص آن مزه مغز شکلات که نارگیل بوده و بسیار هم خوشمزه است .ا
لبته از طعم فوق العاده روکش شکلاتی آن نگذریم بخصوص اگر شکلات تلخ باشد .
ما در اینجا به شما روش طرز تهیه شکلات نارگیلی مغزدار در منزل را آموزش خواهیم داد که بسیار ساده و خوشمزه و کاربردی است .
نیازمندی ها | |
---|---|
قطعه | ماده | تعداد | مقدار |
کره | 70 گرم |
پودر شکر | 70 گرم |
خامه | 100 گرم |
پودر نارگیل | 200 گرم |
شکلات | 250 گرم |
شکلات نارگیلی
1 :
در اولین گام از طرز تهیه شکلات نارگیلی به ترکیب کره و خامه میپردازیم .
حرارت دادن اینها نباید مستقیم باشه بلکه باید حرارت ملایم و ترجیحا بصورت غیر مستقیم باشد .
منظور از حرارت غیر مستقیم این است که ماده مورد نظر را در یک ظرف استیل قرار داده و آن را در یک کاسه حاوی آب داغ قرار دهیم به این صورت کره و خامه آب شده و در این زمان باید این 2 ماده را مخلوط کنید تا کاملا با هم ترکیب شده و یکدست شوند مانند آنچه که در عکس میبینید .
در این مرحله سایر مواد را با ترکیب خامه و کره اضافه میکنیم .
سایر مواد باقی مانده از جدول شکلات نارگیلی : پودر شکر و پودر نارگیل است که باید بصورت تکه تکه به آن اضافه کنیم و خوب هم بزنیم تا یکدست شود .
تهیه شکلات
2 :
اکنون مغز اصلی شکلات نارگیلی آماده است .
میتوانید آن را با ترازوی دقیق دیجیتالی وزن کنید و آن ها را در قالب هایی که مد نظرتان است بریزید و یا با دست به آنها فرم دهید شبیه شمش مانند عکس .
شکلات خانگی
3 :
در مرحله آخر از تهیه شکلات نارگیلی ؛ مغز های نارگیلی را در شکلات آب شده بغلتانید.
در یخچال بگذارید تا سفت شوند ، این میشود روکش و پایان طرز تهیه شکلات نارگیلی است .
شکلات را بنا به سلیقه خود میتوانید تلخ یا شیرین با درصد دلخواه انتخاب کنید .
اما یادتان باشد که شکلات نیز نباید بصورت مستقیم حرارت ببیند !! بلکه آن نیز ماندد روش آب کردن کره و خامه باید بصورت غیر مستقیم آب شود .
با سلام هنگام روکش کردن نارگیلها در شکلات خرد می شوندچگونه اینکار رو انجام بدم ممنون