• آموزش ساخت کاردستی هنر دست ساز

  • آموزش چگونه طرز تهیه شکلات نارگیلی مغزدار

    شیرینی نارگیلی

    طرز تهیه شکلات نارگیلی در منزل

    مغزدار نارگیلی با روکش شکلات

    با درود – قطعا شما نیز شکلات نارگیلی مغردار را خورده اید و مانند همه از طعم خوب و مزه عالی آن رضایت کامل داشتید .

    بخصوص آن مزه مغز شکلات که نارگیل بوده و بسیار هم خوشمزه است .ا

    لبته از طعم فوق العاده روکش شکلاتی آن نگذریم بخصوص اگر شکلات تلخ باشد .

    ما در اینجا به شما روش طرز تهیه شکلات نارگیلی مغزدار در منزل را آموزش خواهیم داد که بسیار ساده و خوشمزه و کاربردی است .

     

    نیازمندی ها
    قطعه | ماده تعداد | مقدار
    کره 70 گرم
    پودر شکر 70 گرم
    خامه 100 گرم
    پودر نارگیل 200 گرم
    شکلات 250 گرم





    شکلات نارگیلی

    1 :

    در اولین گام از طرز تهیه شکلات نارگیلی به ترکیب کره و خامه میپردازیم .

    حرارت دادن اینها نباید مستقیم باشه بلکه باید حرارت ملایم و ترجیحا بصورت غیر مستقیم باشد .

    منظور از حرارت غیر مستقیم این است که ماده مورد نظر را در یک ظرف استیل قرار داده و آن را در یک کاسه حاوی آب داغ قرار دهیم به این صورت کره و خامه آب شده و در این زمان باید این 2 ماده را مخلوط کنید تا کاملا با هم ترکیب شده و یکدست شوند مانند آنچه که در عکس میبینید .

    در این مرحله سایر مواد را با ترکیب خامه و کره اضافه میکنیم .

    سایر مواد باقی مانده از جدول شکلات نارگیلی : پودر شکر و پودر نارگیل است که باید بصورت تکه تکه به آن اضافه کنیم و خوب هم بزنیم تا یکدست شود .

    لوازم شکلات سازی

    روش تهیه و ساخت شکلات نارگیلی





    تهیه شکلات

    2 :

     اکنون مغز اصلی شکلات نارگیلی آماده است .

    میتوانید آن را با ترازوی دقیق دیجیتالی وزن کنید و آن ها را در قالب هایی که مد نظرتان است بریزید و یا با دست به آنها فرم دهید شبیه شمش مانند عکس .

    تهیه شکلات

    طرز تهیه شکلات نارگیلی مغزدار





    شکلات خانگی

    3 :

    در مرحله آخر از تهیه شکلات نارگیلی ؛ مغز های نارگیلی را در شکلات آب شده بغلتانید.

    در یخچال بگذارید تا سفت شوند ، این میشود روکش و پایان طرز تهیه شکلات نارگیلی است  .

    شکلات را بنا به سلیقه خود میتوانید تلخ یا شیرین با درصد دلخواه انتخاب کنید .

    اما یادتان باشد که شکلات نیز نباید بصورت مستقیم حرارت ببیند !! بلکه آن نیز ماندد روش آب کردن کره و خامه باید بصورت غیر مستقیم آب شود .

    شکلات خانگی

    آموزش شکلات نارگیلی روکش دار





    منبع نوشته:http://www.instructables.com/id/Homemade-Bounty-bars/

    درباره نویسنده

    بسیار خوشحالم از اینکه هر روز به امید تحقق رویاهام میام اینجا ، مطلب جدید و آموزش قرار میدم , هدف نهایی ما خیلی بزرگه و امیدوارم به لطف خدا و حمایت و همکاری کاربران عزیز به این مهم برسیم تا بتونیم به کشور ؛ ملت و خانواده خدمت کنیم . التماس دعا

    مطالب مرتبط

    1 نظر

    نظر بدهید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    <-- telegram end -->