نحوه درست کردن بادام سوخته خانگی
طرز تهیه بادام سوخته تصویری
طرز تهیه بادام سوخته رو دیدم خیلی ها دنبالش میگردن و درخواست میدن ؛ حالا یه عده هم اسمش رو نمیدونستن و.. در هر صورت امروز براتون آماده کردم.
میشه اون رو تو دسته تنقلات قرار داد ؛ برای عید و آجیل مناسبه و طرفدار های زیادی هم داره ؛ دست کمش نگیرید .
پیشنهاد میکنم حتما برای یکبار هم که شده حتی مقداری ناچیز اون رو درست کنید و البته بادقت که بار اولتون ؛ بار آخرتون نشه !
حتما خوشتون میاد ؛ یجورایی منو یاد آموزش سوهان عسلی کنجدی میندازه ! فکر کنم تو ظرف پذیرایی هر 2 تاش رو داشته باشید عالی میشه .
نیازمندی ها | |
---|---|
قطعه | ماده | تعداد | مقدار |
بادام | 1 پیمانه |
شکر | 3/4 پیمانه |
دارچین | 1 قاشق متوسط |
آب | 1/2 پیمانه |
طرز تهیه بادام عسلی
1 :
در ابتدا لازم به ذکر میدانم که بگم شما میتوانید به جای شکر از عسل نیز استفاده کنید .
برای شروع شکر ؛ آب ؛ دارچین را مخلوط و در ظرفی بریزید و روی حرارت هم بزنید تا شکر در آب حل بشه و شما مواد رو به شکل سس ببینید .
در آخر بادام ها را به این سس اضافه کنید و همچنان که حرارت زیرش زیاد هست اون رو هم بزنید تا آب کاملا تبخیر بشه .
طرز تهیه بادام سوخته خانگی
2 :
حالا اونها رو روی الک بریزید و تکون بدید تا شکر اضافی اون ریخته بشه .
حالا روغن یا کره و شکر را در ظرفی دیگر بر روی حرارت ذوب و مخلوط کنید و مداوم هم بزنید تا یک مایع کاراملی داشه باشیم .
در آخر بادام های شکری را به اونها اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدید .
در اینجا باید بگم هرچه بیشتر بادام ها روی حرارت بمانند ؛ سوخته تر میشوند ! اینکه در چه زمانی از روی حرارت بردارید کاملا دست خودتون است .
سرانجام بادام سوخته ها را از حرارت بردارید و روی یک سینی چرب شده مثلا سینی مسی بریزید و با قاشق و … از هم جداشون کنید .
مطلب مفید و عالی بود. ممنونم به خاطر مطالب خوبی که قرار میدین.