• آموزش ساخت کاردستی هنر دست ساز

  • آموزش شکستن نارگیل

    بهتریم روش شکستن نارگیل چیست ؟

    نحوه پوست کندن نارگیل

    همانطور که میدانید شکستن نارگیل کمی با دشواری همراه است ! حتی در سریال 3×4 هم به این موضوع به طنز گرفته شده بود .

    نارگیلی در اصل یک غلاف سبز دارد که اون رو وقتی به دست مصرف کننده میرسه میکنند .

    ریش ریش های دور پوسته نارگیل بعد از کنده شدن اون غلاف سبز نمایان میشه ؛ یه چیزی شبیه گردو تازه در نظر بگیرید .

    نارگیل 3 تا پوست داره که آخرین پوست اون که بعد از شکستن پوست محکم رویی میبینید ؛ با پوست کن قابل جدا کردنه .

    شاید براتون جالب باشه بدونید که این درخت یه هیولا داره به نام خرچنگ نارگیل که تا 1 متر حتی رشد میکنه و سنشون تا 60 سال هم میرسه !!

    پس اگر به نواحی اقیانوس هند و.. رفتید مراقب این ها باشید چون چنگال های تنومند و قوی دارند که گاز گرفته شدن توسط اونها خیلی دردناکه !

    نیازمندی ها
    قطعه | ماده تعداد | مقدار
    نارگیل 1 عدد
    اره 1 عدد
    چاقو 1 عدد
    ظرف مناسب 1 عدد





    کندن پوست نارگیل

    1 :

    قصد ما بیشتر این نیست که فقط شما پوست نارگیل را بشکنید ! ما میخواهیم از پوست استفاده های تزیینی و دکوری ببریم .

    با پوست نارگیل میتوانید کاسه و آباژور و دکوری تزیینی و بسیاری ایده های دیگر بسازید ، در آینده با این آموزش ها آشنا میشوید .

    در ابتدا با اره دورتا دور نارگیل را برش میزنیم ؛ سعی کنید که تیغه به دورن نفوذ نکنه ! یعنی تا لب گوشت درون نارگیل برش بزنید .

    البته اگرم نتونستید اشکالی نداره ، چون دفعه اولتون اگر باشه طبیعیه که خیلی دقیق برش نزنید .

    اگر نارگیل حالت کاملا گرد و توپی داشت سعی کنید دقیقا روی خط قرینه برش بزنید تا در این صورت 2تا نیم کره یک اندازه و هم سایز بشن .

    کندن پوست نارگیل

    بهترین روش شکستن نارگیل





    خوردن آب نارگیل

    2 :

    در این مرحله برای شکستن نارگیل میبایست از یک وسیله برای اهرم کردن استفاده کنیم .

    ما از چاقو برای این منظور استفاده کردیم ، چاقو را در شیار ایجاد شده قرار دهید و سپس با یک چرخش محکم آن را نصف کنید .

    نکته مهم این است که حتما زیر دست شما باید یک کاسه باشد چون به محض شکستن نارگیل ؛ آب نارگیل میریزد زمین .

    یک ایده هم این است که با دریل ؛ یک سوراخ ایجاد کنید و ابتدا آب نارگیل را با نی میل کنید و سپس اقدام به شکستن نارگیل کنید .

    كندن پوست نارگيل

    آموزش شکستن نارگیل برای مبتدیان





    چگونه نارگیل را بخوریم

    3 :

    اکنون که شکستن نارگیل با موفقیت بوده است ؛ نوبت به جدا کردن گوشت نارگیل است !

    ابتدا چاقو را بین گوشت نارگیل و پوسته قرار میدهیم و با چرخاندن و تکان دادن سعی میکنیم آن را بطور یکجا خارج کنیم .

    این روش برای هر 2 قسمت نارگیل تکرار میکنیم تا در آخر پوسته ما کاملا جدا شده در اختیارمان باشد .

    پوسته ها دور نمی اندازید ! برای آموزش های آینده به آن نیاز داریم و قصد داریم با آنها کارهای زیبایی انجام دهیم .

    این پوسته را میتوانید با سمباده و پولیش زدن کاملا براق و صیغلی کنید و با چسب مجددا روی هم بچسبانید .

    طرز استفاده از نارگیل

    شکستن نارگیل حرفه ای





     

     

    منبع نوشته:http://www.instructables.com/id/How-to-Perfectly-Cut-Open-a-Coconut-Shell-to-Be-Us/

    درباره نویسنده

    مطالب مرتبط

    5 نظر

    1. shirin

      نارگیل 3 سوراخ دارد که یکی از انها به راحتی با یک چاقو نوک تیز باز نی شه و اگر ان را رو لیوان بگذاریم اب ان خارج میشود

      پاسخ

    نظر بدهید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    <-- telegram end -->