• آموزش ساخت کاردستی هنر دست ساز

  • آموزش طرز تهیه چیپس سرکه ای در خانه

    طرز تهیه چیپس سرکه نمکی

    طرز تهیه چیپس خانگی

    در این قسمت قصد داریم طرز تهیه چیپس سرکه ای را به شما عزیزان آموزش دهیم .

    چیپس یا چیپس سرکه نمکی یکی از پرطرفدار ترین چیپس ها است .

    شرکت های مختلف محصولات دیگری با این طعم مانند بادام زمینی و پفک هندی و… را روانه بازار کرده اند .

    که با استقبال خوبی هم  روبرو بوده است .

    نیازمندی ها :
    ماده | قطعه وزن | تعداد
    سیب زمینی مقدار لازم
    سرکه مقدار لازم
    نمک مقدار لازم
    روغن مقدار لازم
    آموزش چیپس سرکه نمکی

    چیپس سرکه نمکی





    طرز تهیه چیپس سیب زمینی در منزل

    1 :

    خوب اول ازهمه سیب زمینی هارو بشورید و حلقه حلقه نازک برش بدید .

    برش و ضخامت آن خیلی مهمه اگه در خانه رنده مخصوص ورقه کردن سیب زمینی دارید حتما از آن استفاده کنید .

    تا برش های سیب زمینی یکدست شود و نتیجه آن یک چیپس نمکی یکدست باشد .

    وحالا سیب زمینی ای ورقه شده را بریزید در یک  سبد تا خشک شه .

    طرز تهیه چیپس نمکی

    طرز تهیه چیپس سرکه نمکی

    مراحل تهیه چیپس خانگی

    طرز تهیه چیپس سرکه ای





    روش درست کردن چیپس سرکه ای

    2 :

    سپس بگزارید توی سرکه فراوان (هرچی بیشتر بهتر) و نمک تا طعم بگیره .

    میتونید چیزای دیگه هم به دلخواه اضافه کنید !!

    مثلا جوهر لیمو ! یا جوهر غوره و…

    و بعد اون رو بزارید تو فریزر به مدت نیم ساعت دقیقا مانند عکس .

    چیپس خانگی تنوری

    چیپس سرکه خانگی

    چیپس سرکه سنتی

    چیپس سرکه نمکی

    آموزش چیپس سرکه ای

    چیپس سرکه ای

    چیپس نمکی

    چیپس نمکی خانگی





    طرز تهیه چیپس ترد

    3 :

    و پس از آن ؛ میرسیم به مرحله سرخ کردن سیب زمینی ها !

    ماهیتابه رو به اندازه یک بند انشگت روغن بریزید و بزارید روی حرارت تا داغ بشه .

    سپس سیب زمینی هارو مرحله به مرحله سرخ کنید تا بهم نچسبن و خمیرمانند نشن .

    این عمل در سرخ کن نتیجه بهتری همواره میده .

    مراحل طرز تهیه چیپس

    چیپس ساده در خانه

    آموزش چیپس سرکه نمکی در خانه

    آموزش چیپس نمکی

    مراحل طرز تهیه چیپس

    مراحل طرز تهیه چیپس

    چیپس خانگی

    چیپس خانگی

    چیپس سالم

    چیپس سالم

    چیپس درست کنم

    چیپس سرکه ای

    چیپس سرکه نمکی در خانه

    چیپس نمکی در خانه

    چیپس کم روغن

    چیپس کم روغن

    چیپس یدون روغن

    چیپس بدون روغن





    مراحل طرز تهیه چیپس خانگی

    4 :

    و پایان کار ؛ امید که از آموزش طرز تهیه چیپس نمک و سرکه ای لذت برده باشید .

    نمک و سرکه رو مقدار بیشتر بریزید تا سیب زمینی ها مزه خامی نده حلقه های برش سیب زمینی هاتون تا آخرین مقدار ممکن نازک و یکدست باشن ، بخصوص یکدست بودن برش مهم است این در نتیجه نهایی چیپس موثر است حرارت خیلی زیاد نباشه , متاسفانه برای من زیاد بود و باعث شد چیپس من رنگ قهوه ای پیدا کنن و کمی از زیبایی آن کاسته شد اما شما هواستان باشد .
    چیپس سرکه نمکی

    آموزش مراحل طرز تهیه چیپس نمکی





    درباره نویسنده

    بسیار خوشحالم از اینکه هر روز به امید تحقق رویاهام میام اینجا ، مطلب جدید و آموزش قرار میدم , هدف نهایی ما خیلی بزرگه و امیدوارم به لطف خدا و حمایت و همکاری کاربران عزیز به این مهم برسیم تا بتونیم به کشور ؛ ملت و خانواده خدمت کنیم . التماس دعا

    مطالب مرتبط

    17 نظر

      1. juzani

        سلام . خوشحالم که خوشتون اومد
        البته مارو ببخشید به خاطر ضعیف بودن آموزش چونکه اولین روزهای, آموزش قرار دادنمون بود و خیلی ریتم و روال خاصی نداشتیم !! به مرور بهتر شدیم همونطور که در جدیدترین اموزشهای اخیر میبینید تفاوت سطح آموزش رو !
        امیدواریم آموزش هامون خیلی بهتر بشه در آینده

        ممنون که نظر دادی

        پاسخ
    1. سعید

      ایا موقعی که سیب زمینی در سرکه است باید اون رو بزاریم تو فریزر یا ازتوسرکه در بیاریم

      پاسخ
      1. juzani

        سلام سعید جان . نخیر بعد از گذشت زمان لازم باید آبکش کنید و سپس خلال های سیب زمینی را فریز کنید . البته میتونید هم بدون فریز کردن و مستقیم سرخ کنید .

        پاسخ
      1. juzani

        سلام دوست عزیز _ بسته به نوع سرکه و مقدار آن و نیز ذائقه شما متفاوت است ؛ از 1 ساعت تا چند ساعت میتونه باشه . برای بار اول بهتره خیلی نزارید تو سرکه بمونه تا کم کم لم یا قلق اون رو دستتون بیاد .

        پاسخ
      1. juzani

        سلام . بله میتونید ولی یادتون باشه قرار نیست خیلی خشک بشه چون سیب زمینی به خاطر ماهیت نشاسته دار بودنش سیاه میشه – در حد آبگیری و اینکه خیسیس برطرف بشه

        پاسخ

    نظر بدهید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    <-- telegram end -->