طرز تهیه کیک مجارستانی چگونه است ؟
دستور کیک سنتی کشور های جهان
با درود – این دستور و آموزش متعلق به یک مجاری تبار است که مقیم کانادا میباشد ، او خود میگوید که این کیک سنتی و باستانی در مجارستان است و به همین دلیل ما به آن کیک مجارستانی میگوییم .
از آنجایی که گویا در فصل تابستان آتش روشن کردن در کانادا به شیوه سنتی مجارستانی ممنوع میباشد لذا ایشان این کیک را در فر تهیه کرده اند که ما به نام کیک مجارستانی به شما تقدیم میکنیم .
این کیک در محارستان همیشه شیرین است اما گاهی این کیک در خارج از مجارستان مانند کانادا و رومانی و امریکا همراه با سوسیس رنده شده و پنیر و… نیز یافت میکنید .
حال شاید بپرسید چرا به آن کیک دودکش میگویند !!؟
دلیلش فرم و ظاهر دودکش مانند آن است و دلیل مهم تر این است که زمانی که از اجاق در می آید هنور از آن بخار بلند میشود به همین دلیل به آن کیک دودکش میگویند .
نیازمندی ها | |
---|---|
قطعه | ماده | تعداد | مقدار |
آرد | 500 گرم |
تخم مرغ | 1 عدد |
شکر | 2 قاشق بزرگ |
شیر | 250 گرم |
کره | 100 گرم |
مایع خمیر | 1 قاشق بزرگ |
کیک و شیرینی مجارستانی
1 :
آرد ؛ شکر ؛ تخم مرغ و نمک را به خوبی مخلوط نمایید همانطور که در عکس مشاهده میکنید .
سپس نم نم شیر ولرم را به آن اضافه کنید و در نهایت مخمر و کره مارگارین را نیز اضافه کنید و برای مدتی بگذارید تا به قول قدیمی ها خمیر ور بیاد .
خمیر را بگذارید در یک کاسه و روی آن را با نایلن بپوشانید و سپس در یخچال بگذارید تا خمیر پف کند ، البته میتوانید بدون این مرحله مستقیم به مرحله بعد میرویم .
طرز پخت کیک دودکشی
2 :
اکنون ما نیاز به یک قالب داریم که میتوانید از بطری شیشه ای استفاده کنید ، روی بطری را با قویل آلومینیومی روکش میکنیم .
همانطور که قبلا نیز گفتم کیک دودکش باید قالب و فرمی استوانه ای داشته باشد ؛ سپس دور آن قالب را که فویل آلومینیوم کشیده بودید را با روغن چرب کنید .
حال خمیر کیک آماده شده است و آن را روی تخته با وردنه تخت کنید و آن را بصورت نواری برش دهید مانند تصویر ؛ میتوانید از روش های مد نظر خودتان نیز آن را بصورت نواری در بیاورید .
سپس خمیر نواری شکل را که مانند طناب شده است روی قالب دودکش بپیچید ؛ مانند تصویر .
آموزش پخت کیک باستانی مجارستانی
3 :
در مجارستان همانطور که گفتم این کیک باستانی و قدیمی است ؛ نحوه درست کردن آن نیز به این گونه است که بر روی استوانه های فلزی شبیه جوجه گردان خمیر کیک دودکشی را میپیچانند .
کیک دودکشی مجارستان
4 :
فر را از قبل بر روی دمای 200 درجه سانتیگراد قرار داده بودیم تا گرم شود .
اکنون کیک را که روی آن توسط قلم مو مقداری مایع ؛ از زرده تخم مرغ و مخلوطی از شکر و دارچین مالیده ایم را در فر قرار میدهیم تا به مدت 15 تا 20 دقیقه پخته شود .
در زیر تصاویری از روش و نحوه پخت این کیک سنتی کشور مجارستان رو خواهید دید .
ممنون از آموزشتون