• آموزش ساخت کاردستی هنر دست ساز

  • آموزش تصویری طرز تهیه میوه شکلاتی

    آموزش تصویری طرز تهیه میوه شکلاتی

    روش طرز تهيه ميوه شکلاتي در خانه –

    روش تهيه ميوه روکش شکلاتي –

    با درود فراوان . يکي از دسر هايي که اخيرا بسيار مورد استفاده قرار ميگيرد و حتي ديده ايم که براي آن دستگاه برقي ساخته شده است همين ميوه روکش شکلات است يا ميوه شکلات ؛ اصول کار اين است که ميوه هاي تازه مانند توت فرنگي ؛ پرتقال ؛ سيب ؛ کيوي و….. را در زير آبشاري از شکلات که توسط دستگاه شکلات ريز ايجاد شده است ميبرند و سپس ميل مينمايند که البته خود اين مسئله ميتواند ترکيب سرد و گرم باشد ب اين صورت که ميوه تازه که پوست کنده شده و از يخچال خارج نموده ايم و سرد است با شکلات داغ روکش ميکنيم و بلافاصله ميل مينماييم ؛ البته امروز آموزش ما اگر چه ميوه شکلاتي است ولي نوع ديگري است که در ادامه با اين روش آشنا ميشويد و بسيار مناسب براي تزيين سفره و دسر براي مهمانان است .

     

     

    مواد لازم جهت طرز تهیه میوه شکلاتی
    قطعه | ماده تعداد | وزن
    میوه (در اینجا نارنگی یا پرتقال) مقدار لازم
    شکلات تخته ای مقدار لازم
    نمک مقدار ناچیز

     

    مواد لازم تهیه دسر

    مواد لازم جهت طرز تهیه میوه شکلاتی

     


    روش پوست کندن ميوه در خانه

    1 :

    در اين آموزش از نارنگي يا پرتقال استفاده نموده ايم ، براي اين منظور کافي است پرتقال را پوست کنده و تکه هاي آن را جدا کنيد مانند تصوير فوق

     

     

    نارنگی شکلاتی

    طرز تهیه میوه شکلاتی با نارنگی

     

     


    روش آب کردن شکلات در خانه

    2 :

    براي اينکه بتوانيم ميوه را به آساني روکش شکلات کنيم ، بايد شکلات را در فر و يا حرارت غير مستقيم آب نماييم تا بصورت مايع گردد . سپس قطعات ميوه را مانند آنچه که در عکس ها ميبينيد در شکلات فرو ميبريم و سپس آنها را روي سيني که يک کاغذ روغني روي آن قرار داده شده است ميگذاريم .

     

     

    تهیه شکلات مایع

    طرز تهیه میوه شکلاتی

    میوه روکش

    آموزش طرز تهیه میوه شکلاتی

    سینی مخصوص

    طرز تهیه میوه شکلاتی

     

     


    طرز تهيه ميوه شکلاتي | چگونه ميوه را روکش شکلات کنيم

    3 :

    در آخرين مرحله ، همه چيز آماده است ؛ البته تا هنوز شکلات ها نرم و مايع هستند به مقدار ناچيزي نمک روي آن ميپاشيم تا طعم خاصي به خود بگيرد ؛ البته همانطور که گفتم بسيار ناچيز نمک ميزنيم و نه آنقدر که طعم شوري به خود بگيرد و حاصل کار را خراب کند ؛ بهتر است تعداد کمي را نمک بزنيد تا اگر از طعم آن خوشتان نيامد کل دسترنج تان هدر نرود و براي سليغه هاي طعمي چند گزينه در اختيار داشته باشيم . سپس در آخر سيني حاوي ميوه ها را در يخچال قرار ميدهيم تا شکلات خودش را بگيرد و سفت شود . اميد که از آن لذت ببريد .

     

     

    تهیه میوه شکلاتی

    طرز تهیه میوه شکلاتی

    سینی دسر

    مراحل طرز تهیه میوه شکلاتی

    دسر میوه شکلات

    طرز تهیه میوه شکلاتی در خانه

     

     

    انجمن تخصصی گفتگو

    درباره نویسنده

    بسیار خوشحالم از اینکه هر روز به امید تحقق رویاهام میام اینجا ، مطلب جدید و آموزش قرار میدم , هدف نهایی ما خیلی بزرگه و امیدوارم به لطف خدا و حمایت و همکاری کاربران عزیز به این مهم برسیم تا بتونیم به کشور ؛ ملت و خانواده خدمت کنیم . التماس دعا

    مطالب مرتبط

    نظر بدهید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    ما فقط یک فروشگاه نیستیم , حامی فعالان عرصه هنر دست ساخته ها هستیم و امکان فروش هنر دست را برای ایشان فراهم مینماییم .

    <-- telegram end -->