طرز تهیه کره بادام زمینی در خانه
چگونه از بادام زمینی کره بگیرم ؟
با درود – در این برنامه آموزشی قصد داریم تا طرز تهیه کره بادام زمینی را به شما آموزش دهیم .
کره بادام زمینی را قطعا میل کرده اید ! واقعا مقوی و خوشمزه است و از همه مهمتر که بچه ها فوق العاده آن را دوست دارند .
اگر کمی خلاق باشید میتوانید در کنار آن سایر مواد مغزی مورد نیاز رشد کودکانتان را همراه آن به فرزند خود بدهید .
بزرگترها هم البته ناگفته نماند که عاشق کره بادام زمینی هستند .
مردم در اکثر نقاط جهان آن را به روش ها و شیوه های گوناگونی میل میکنند و از آن در غذاها و دسرها و شیرینی های خود به مقدار فراوان بهره میبرند.
منجمله میتوانید کره بادام زمینی را روی نان تست به روش ماله بکشید و با سایر محصولات مانند شکلات و… میل کنید .
یا آن را همراه جو پرک صبح ها میل کنید و یا بروی تکه های برش خرده میوه بکشید و میل کنید و… که در تمام موارد بسیار لذیذ و مقوی است .
اما نکته مهم اینجا این است که از ارگانیک بودن آن اطمینان داشته باشید.
در غیر این صورت نه تنها خوردن آن فایده و منفعتی ندارد بلکه میتواند خطرناک هم باشد بخصوص در ایران که اکثر مواد غذایی تقلبی و خطرناک هستند .
اما راهکار چیست ؟
خوب معلوم است !! خودمان در منزل تهیه میکنیم و از خلقت خود نهایت لذت را خواهیم برد .
نیازمندی ها | |
---|---|
قطعه | ماده | تعداد | مقدار |
بادام زمینی خام | 2 پیمانه |
روغن بادام زمینی | مقدار لازم |
طعم دهنده
عسل-دارچین-شکلات و.. |
مقدار لازم |
نمک|شکر | مقدار کم |
Peanut butter
اولین گام در طرز تهیه کره بادام زمینی پوره کردن یا خورد کردن کامل بادام زمینی است !
اینکار را توسط تیغه های پوره کن یا آسیاب انجام میدهیم به نحوی که کاملا بادام زمینی خورد شود مانند آنچه که در عکس مشاهده میکنید .
مراحل کار را در تصاویر به نمایش گذاشته ایم .
در این امر البته صبور باشید چراکه رساندن بادام زمینی به آن مرحله که به نوعی پوره شود مانند حلوا ؛ کمی زمانبر است .
سعی کنید به فواصل 1 دقیقه آسیاب کنید و مدام آن را هم بزنید تا خرده های بزرگ در زیر ظرف نماند .
فواید کره بادام زمینی
2 :
همانطور که در جدول نیازمندی عنوان شد ؛ روغن بادام زمینی بصورت دلخواه یا آپشن است.
اگر میخواهید آن را در دستور داشته باشید در این مرحله همراه نمک به مواد اضافه میکنیم .
البته میتوانید از سایر روغن ها به دلخواه استفاده کنید بسته به خودتان؛ ولی یادتان باشد حتما طبیعی و ارگانیک باشد .
اما طعم هایی که میتوانید برای کره در نظر بگیرید :
طعم های مختلفی میتوانید به کره بادام زمینی بدهید برای نمونه من در اینجا چندتا آن را میگویم :
1- طرز تهیه کره بادام زمینی شکلاتی :
مقدار 1/8 شکلات تلخ و سیاه به آن اضافه کنید و خوب بهم بزنید تا شکلات کاملا آب شده و حتی رنگ کره نیز تیره شود
2- طرز تهیه کره بادام زمینی شکلات شیری :
مانند مرحله قبل پیش روید با این تفاوت که به جای شکلات تیره از شکلات سفید یا شیری استفاده کنید .
3- طرز تهیه کره عسل بادام زمینی بو داده :
بادام زمینی را در فر در دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 10 دقیقه قرار دهید تا طلایی شود . اکنون به گام نخست بروید و مراحل را تکرار کنید اما 1 قاشق غذاخوری عسل طبیعی همراه روغن و نمک اضافه کنید .
طرز تهیه کره بادام زمینی رژیمی
3 :
مرحله پایانی طرز تهیه کره بادام زمینی چیزی نیست جز بسته بندی آن در ظرف درب دار مناسب و قرار دادن آن در محیط سرد مانند یخچال .
سلام ودرود.ممنون ازاین مطلب خوبتون.من عاشق کره بادوم زمینیم وهمیشه هفته ای 3-4بار درمنوی صبحانم هست.البته من همیشه مارک خارجیشو میگرفتم ک خورده های بادوم هم توشه وازخلوصش مطمعنم ولی بااین روش ک شما گفتین دیگه خودم درست میکنم.ممنونم