بهتریم روش شکستن نارگیل چیست ؟
نحوه پوست کندن نارگیل
همانطور که میدانید شکستن نارگیل کمی با دشواری همراه است ! حتی در سریال 3×4 هم به این موضوع به طنز گرفته شده بود .
نارگیلی در اصل یک غلاف سبز دارد که اون رو وقتی به دست مصرف کننده میرسه میکنند .
ریش ریش های دور پوسته نارگیل بعد از کنده شدن اون غلاف سبز نمایان میشه ؛ یه چیزی شبیه گردو تازه در نظر بگیرید .
نارگیل 3 تا پوست داره که آخرین پوست اون که بعد از شکستن پوست محکم رویی میبینید ؛ با پوست کن قابل جدا کردنه .
شاید براتون جالب باشه بدونید که این درخت یه هیولا داره به نام خرچنگ نارگیل که تا 1 متر حتی رشد میکنه و سنشون تا 60 سال هم میرسه !!
پس اگر به نواحی اقیانوس هند و.. رفتید مراقب این ها باشید چون چنگال های تنومند و قوی دارند که گاز گرفته شدن توسط اونها خیلی دردناکه !
نیازمندی ها | |
---|---|
قطعه | ماده | تعداد | مقدار |
نارگیل | 1 عدد |
اره | 1 عدد |
چاقو | 1 عدد |
ظرف مناسب | 1 عدد |
کندن پوست نارگیل
1 :
قصد ما بیشتر این نیست که فقط شما پوست نارگیل را بشکنید ! ما میخواهیم از پوست استفاده های تزیینی و دکوری ببریم .
با پوست نارگیل میتوانید کاسه و آباژور و دکوری تزیینی و بسیاری ایده های دیگر بسازید ، در آینده با این آموزش ها آشنا میشوید .
در ابتدا با اره دورتا دور نارگیل را برش میزنیم ؛ سعی کنید که تیغه به دورن نفوذ نکنه ! یعنی تا لب گوشت درون نارگیل برش بزنید .
البته اگرم نتونستید اشکالی نداره ، چون دفعه اولتون اگر باشه طبیعیه که خیلی دقیق برش نزنید .
اگر نارگیل حالت کاملا گرد و توپی داشت سعی کنید دقیقا روی خط قرینه برش بزنید تا در این صورت 2تا نیم کره یک اندازه و هم سایز بشن .
خوردن آب نارگیل
2 :
در این مرحله برای شکستن نارگیل میبایست از یک وسیله برای اهرم کردن استفاده کنیم .
ما از چاقو برای این منظور استفاده کردیم ، چاقو را در شیار ایجاد شده قرار دهید و سپس با یک چرخش محکم آن را نصف کنید .
نکته مهم این است که حتما زیر دست شما باید یک کاسه باشد چون به محض شکستن نارگیل ؛ آب نارگیل میریزد زمین .
یک ایده هم این است که با دریل ؛ یک سوراخ ایجاد کنید و ابتدا آب نارگیل را با نی میل کنید و سپس اقدام به شکستن نارگیل کنید .
چگونه نارگیل را بخوریم
3 :
اکنون که شکستن نارگیل با موفقیت بوده است ؛ نوبت به جدا کردن گوشت نارگیل است !
ابتدا چاقو را بین گوشت نارگیل و پوسته قرار میدهیم و با چرخاندن و تکان دادن سعی میکنیم آن را بطور یکجا خارج کنیم .
این روش برای هر 2 قسمت نارگیل تکرار میکنیم تا در آخر پوسته ما کاملا جدا شده در اختیارمان باشد .
پوسته ها دور نمی اندازید ! برای آموزش های آینده به آن نیاز داریم و قصد داریم با آنها کارهای زیبایی انجام دهیم .
این پوسته را میتوانید با سمباده و پولیش زدن کاملا براق و صیغلی کنید و با چسب مجددا روی هم بچسبانید .
نارگیل 3 سوراخ دارد که یکی از انها به راحتی با یک چاقو نوک تیز باز نی شه و اگر ان را رو لیوان بگذاریم اب ان خارج میشود
من واقعا”متشکرم از آموزش باز کردن نارگیل من لم یشکر الخالق لم یشکر المخلوق …سپاس
ممنون از شما خیلی مطلب باحالی بودش
ممنون واقعا عالی بود
خیلی عالی بود واقعا ممنونم.