طرز تهیه چیکن استراگانف
چیکن استراگانف با خامه
با درود – امروز با آموزش طرز تهیه چیکن استراگانف در خدمت شما هستیم .
در مورد این غذا باید بگم که غذا بر پایه مرغ هست همانطور که از نامش پیدا است .
اولین بار که این غذا رو از نت گرفتم متوجه شدم شباهت خیلی زیادی داره به غذای مرغ عربی !
شاید تنها تفاوتش در این باشه که اونجا ما سس مایونز داریم و به جاش اینجا خامه !
این غذا هم طعم و مزه خاص خودش رو داره و باید حتما امتحان کنید .
امید که از آموزش طرز تهیه چیکن استراگانف خانگی نهایت استفاده و لذت را ببرید .
نیازمندی ها : | |
---|---|
قطعه | ماده | تعداد | مقدار |
سینه مرغ | 200 گرم |
فلفل دلمه ای | 1 عدد |
پیاز متوسط | 1 عدد |
قارچ | 50 گرم |
خامه | 50 گرم |
کره | 50 گرم |
گوجه | 1 عدد |
سیر | 1 حبه |
سیب زمینی | 1 عدد |
ادویه های لازم | به مقدار لازم |
چیکن استروگانف اصلی
1 :
در ابتدا پیاز خلال شده را در کره یا روغن تفت می دهیم تا زمانی که رنگ آن به طلائی نزدیک شود .
سیر را رنده کنید ( یا با چاقو له می کنیم ) سپس به پیاز مان اضافه میکنیم .
زمانی که رنگ این مخلوط پیاز و سیر هم طلائی شد فلفل دلمه ای را به این مخلوط اضافه میکنیم .
وقتی که به خوبی تفت داده شد مواد را یک طرف تابه جم میکنیم تا طرف دیگر خالی بماند .
یا میتوانید کلا مواد را از ماهیتابه خارج کنید و طرف دیگه تابه مرغ را ریخته و تفت میدهیم .
مرغ را هم که کمی تفت داده شد با بقیه مواد که آماده کرده بودیم مخلوط میکنیم .
اکنون در این مرحله گوجه و قارچ رو به این ترکیب اضافه میکنیم .
وقتی آب غذا جم شد یا اصطلاحا خشک شد از روی حرارت اون رو برداشته و خامه را اضافه میکنیم .
این غذا را با گوشت گوسفندی هم میتوانید تهیه کنید .
میتوانید ماکارونی شکل دار (صدفی) رو هم آب پز کنید و روی این غذای فرنگی اضافه کنید .
با سس غذا به کامل و خوب آغشته کنید و اکنون غذای شما آماده شده است و میتوانید آن را در بشقاب تزیین نمایید .
امیدواریم که میهمانان شما نیز چون دیگر کسانیکه از این غذا میل نموده اند از چیکن استراگانف لذت ببرن .