آموزش تصویری طرز تهیه دونات کرمدار خانگی –
چگونه دونات درست کنیم –
با درود – دونات یکی از پرفروش ترین تغذیه هایی است که اخیرا در شهر ها و بخصوص در وسایل نقلیه مانند مترو و اتوبوس توسط دستفروشان عرضه میگردد و باید گفت که شاید همین فروشندگان عبوری بودند که در اصل دونات و واژه دونات را تا این حد در بین مردم جا انداختند ، چراکه این کیک ها از قدیم بوده اند و از جمله پیراشکی های محبوب کشور های اروپا و بخصوص آمریکا هست ؛ و مردم نوع متداول آن را که گرد هستند و مغز کرمدار میباشند را با همان نام پیراشکی عمدتا میشناسند ؛ امروزه بسیاری در خانه دونات را درست میکنند و بسیار هم در بین خانم های خانه دار و هنرمند رایج گشته است .
نیازمندی های دونات : | |
---|---|
قطعه | ماده | مقدار | تعداد |
آرد | 940 گرم |
شکر | 170 گرم |
مخمر | 7 گرم |
شیر | 530 گرم |
آب | 120 گرم |
نمک | 3 گرم |
روغن | مقدار لازم |
تخم مرغ | 3 عدد |
ترد کننده | 113 گرم |
لوازم لازم | مقدار لازم |
نیازمندی لعاب : | |
---|---|
قطعه | ماده | تعداد | مقدار |
کره | 113 گرم |
پودر شکر | 375 گرم |
وانیل | 2 قاشق
چایخوری |
شیر خشک | 135 گرم |
روش تهیه دونات خانگی
1 :
اولین گام تهیه خمیر است ؛ برای این منظور همانطور هم که قبلا در آموزش های قبلی یاد داده بودیم باید مواد رو مخلوط کنید و در آخر شروع کنید کم کم آرد اضافه کنید تا جاییکه دیگر خمیر به دستانتان نچسبد و کاملا خمیر یکدست شود ؛ سپس مرحله مهم قسمت تخمیر است ؛ به عقیده من که اولین تلاشم برای تهیه دونات با شکست مواجه شد و بیشتر شبیه چوب شور شد تا دونات ؛ باید مهمترین قسمت دونات رو خمیر و مهمترین قسمت خمیر را هم , این است که خمیر دونات ور بیاد و کاملا پف کنه ! این خیلی خیلی مهمه ؛ پس اگه خمیرتون بعد از گذشت زمان پف نکرده و حجیم نشده بدونید این خمیر برای شما دونات بشو نیست :دی در ادامه باید خمیر را در ظرفی بگذارید و روی آن پلاستیک بکشید و به مدت 1 ساعت یا کمی بیشتر در بیرون بگدارید و روش رو کاملا بپوشونید تا کاملا پف کند ، یکی از نشانه هاش هم اینه که وقتی انگشت بزنید بهش مثل اینکه بادکنک رو بادشو خالی میکنید ، انگشت تو خمیر به راحتی و بدون چسبیدن فرو میره و البته حجم بالایی هم پیدا میکنه که کاملا مشخص هست .
آموزش طرز تهیه لعاب دونات
2 :
برای تهیه لعاب در مدت آماده شدن خمیر دونات ؛ ابتدا کره آب شده و پودر شکر و شیر خشک و وانیل را مخلوط میکنیم تا کاملا شبیه کرم شود و این ماده همان لعاب خواهد بود و پس از سرخ دونات میتوانید مانند تصاویر ان را در لعاب فرو کنید .
نحوه سرخ کردن دونات در روغن
3 :
خمیر دونات ها را پس از آنکه کاملا پف کرده بود باید بصورت چانه مانند از خمیر جدا کنیم و حلقه کنیم و در روغن بندازیم ؛ دمای روغن در عکس میبینید که حدودا 180 درجه هست ، پس از سرخ شدن کامل دونات خانگی اون رو در مواد لعاب با روکش کرم میگذاریم که دستور تهیه اون رو قبلا دیدید . و در آخر دونات شما آماده هست ؛ برای بهتر درک کردن و متوجه شدن این موضوع یک فیلم آموزشی هم برایتان تدارک دیده ایم .