طرز تهیه نان روغنی
طرز تهیه نان روغنی سنتی
با درود – پیراشکی های خانگی یا نان روغنی یکی از بهترین میان وعده های غذایی هستند .
پیراشکی را برای اشتباه نشدن با نوع شیرین ، ما نان روغنی به آن اطلاق میکنیم .
این نان روغنی حاوی موادی مانند گوشت ؛ سبزی ، پیاز و ادویه های خانگی است .
همچنین جهت بالا بردن کالری آن از چربی گوسفندی تازه نیز استفاده شده است .
البته این چربی ها به نوبه خود در طعم دهی به این پیراشکی بسیار موثر هستند و میتوانند مزه بهتری به آنها اضافه کنند .
ضمن اینکه به نوعی چربی طبیعی هستند و دیگری نیازی به اضافه کردن روغن های صنعتی به آن نمیباشد .
بنابراین در این آموزش طرز تهیه نان روغنی را خدمتتون تقدیم میکنیم لذا جهت فراگیری این آموزش با ما همراه شوید .
نیازمندی ها : | |
---|---|
قطعه| ماده | تعداد | مقدار |
خمیر نان | 3 عدد |
چربی گوسفندی | مقدار لازم |
سبزی | 300 گرم |
پیاز | 4 عدد |
نمک | مقدار لازم |
ادویه | مقدار لازم |
طرز تهیه نان روغنی ساده
1 :
ابتدا چربی های گوسفندی را در ماهی تابه ریخته و زیر آن حرارت را روشن کنید تا چربی ها شروع به روغن انداختن کنند .
این امر کاملا مشهود است و میتوانید ببینید که چربی ها کاملا کم حجم شده و روغن آنها در ته تابه تجمع کرده است .
در این هنگام روغن را از چربی ها جدا میکنیم .
چربی ها را در دستگاه غذا ساز بصورت پوره در می آوریم و روغن را نیز به مرحله بعد میبریم .
طرز تهیه پیراشکی
2 :
اکنون در این مرحله ؛ پیاز ها را پوست میکنیم و آنها را کاملا پوره و له میکنیم .
پیاز ها را با روغن مرحله قبل روی حرارت قرار میدهیم تا کاملا تفت بخوره و رنگ پیاز ها طلایی بشه اصطلاحا .
طرز تهیه میان وعده غذایی
3 :
اکنون در این مرحله ، سبزی های خورد شده را به همراه ادویه به پیاز ها اضافه میکنیم .
بعد از کمی تف دادن ؛ چربی هایی را که پوره کرده بودیم به آنها اضافه میکنیم .
در آخر همه مواد را با هم مخلوط میکنیم تا مواد ما از حالت آبکی کمی خارج شود .
طرز تهیه نون روغنی محلی
4:
اکنون خمیر نان را میتوانید از نانوایی تهیه کنید ؛ یا از خمیر پیراشکی آماده استفاده کنید .
خمیر را با مواد حاصل از مرحله قبل مخلوط میکنیم .
ما این کار را به این صورت انجام دادیم که خمیر را پهن کرده و مواد را در وسط خمیر ریخته و خمیر را رولت کردیم .
سپس با چاقو آن را برش برش زدیم و سپس شروع به ورز دادن خمیر کردیم تا خمیر و مواد کاملا با هم مخلوط شوند .
پخت نان سنتی
5 :
اکنون خمیر را تکه تکه میکنیم و میتوانیم آن را بصورت لوله ای درآورده و دور هم بپیچیم تا مانند شکل نان آماده شود .
سپس همه آن ها را در سینی گذاشته و در دمای 180 درجه سانتیگراد آن را در فر قرار میدهیم .
برای تزیین روی نان های روغنی ما از سماق استفاده کردیم .
بستگی به سلیقه خودتان دارد که چگونه و با چه موادی بخواهید آن را تزیین نمایید .
در نهایت نان روغنی های مان آماده هستند .