پای شکلات چگونه درست کنم ؟
پای شکلات فرانسوی دست ساز –
با درود فراوان – طرز تهیه پای یکی از معروف ترین کیک های ساخته شده است و ما نیز در برنامه های آشپزی خود انواعی از آنها را به شما آموزش داده ایم ؛ اما کیک پای شکلاتی که امروز به شما می آموزیم ، یک دستور فرانسوی دسر سرد است که بدون نیاز به فر و .. آماده میشود و از این نظر نکته مثبتی است ؛ ضمن اینکه ترکیبات آن بسیار مقوی و عالی است که در جدول نیازمندی ها میبینید ، ترکیباتی چون خشکبار + شیر طبیعی + شکلات خالص و… تمام این مواد را اگر جستجو کنید هزاران خواص و ویژگی مفید برای آنها پیدا میکنید که البته رعایت نکاتی برای حفظ این خواص الزامی است مانند اینکه از خشکبار هایی استفاده کنید که شور و یا فراوری صنعتی نشده باشند و ترجیحا خام و یا نهایتا بوداده باشند ؛ شیر نیز ترجیحا مستقیم از گاوداری بگیرید وشکلات هم بهتر است نوع باشد که افزودنی کمتری در آن ریخته شده باشد و یا حتی خود میتوانید با استفاده از دستورات داده شده در طرز تهیه شکلات ! آن را خود درست کنید ؛ این پای شکلات که اماده سازی آن در منزل نیز امکان پذیر است و البته خیلی خیلی راحت و ساده بدون نیاز به فر، میتوانید آن را همراه قهوه موکا یا … که خود تهیه کرده اید میل نمایید ؛ شما میتوانید بهترین کافی من منزل خود باشید 🙂 چراکه نه .!!
نیازمندی ها | |
---|---|
قطعه | ماده | تعداد | مقدار |
آجیل خشکبار | 1 پیمانه |
آبجو (ماءالشعیر) | 1/2 پیمانه |
کره | روغن | 2 قاشق بزرگ |
خامه ترش | 1/2 پیمانه |
وانیل | 1 قاشق کوچک |
شکلات | 5 اونس |
نمک | مقدار ناچیز |
قالب سیلیکونی | تعداد لازم |
طرز تهیه پارفیت
1 :
ابتدا خشکبار مان را خرد کره و در ته قالب میریزیم ؛ لازم نیست قطعات بکدست باشند میتوانید بصورت درهم خرد کنید ریز و درشت باشند ؛ این کار باعث میشود هنگام آماده شدن پای شکلات و در آوردن آن از قالب خشکبارمان در روی پای شکلات قرار بگیرد و مزه آن به خوبی در دهان شما پیدا باشد ؛ و نُت بعدی نیز که شکلات است .
تهیه شکلات
2 :
در این مرحله شکلات ها را در ظرفی بریزید و سپس مخلوط خامه ترش و کره و … را به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم ؛ مداوم هم بزنید تا ته نگیرد تا زمانی که اصطلاحا مواد سوزن جوش بزنه و شکلات هم حسابی ترکیب شده و مخلوطی کاملا یکدست بدست آماده باشد ؛ شما خود میتوانید این که آیا ترکیب آماده شده است را بفهمید فقط یادتان باشد نگذارید مواد روی گاز به حالت جوشیدن برسد که ممکن است کار خراب و مزه بدی پیدا کند .
نکته جالب تهیه این دسر پای شکلات همانطور که گفته شد این است که نیازی به فر و… ندارد ؛ بلکه اکنون شما میبایست مستقیما آن را در یخچال یا فریز قرار دهید و برای مدتی مثلا 3 ساعت تا خودش را حسابی بگیرد و سفت شود و در آخر در ظرف مناسب آن را برعکس کنید .