طرز پخت کیک پرتقالی پالپ دار خانگی –
نحوه طرز تهیه کیک خانگی با طعم میوه –
درود فراون – در این برنامه پخت کیک پرتقالی را خواهید آموخت .
حتما برای شما نیز اتفاق افتاده که آب پرتقال رو وقتی میگیرید مقدار زیادی پالپ یا تفاله اضافه میاد .
که اکثرا اونو یا میخورن یا اگه به دلایلی نمیخورن میریزن بیرون که واقعا اشتباه بزرگیه !!
من این تفاله هارو جمع کردم و باهاش یه کیک پالپی پرتقال درست کردم که واقعا عالی شده .
البته شما میتوانید به جای پالپ طبیعی اگر در دسترس ندارید از آب میوه های پالپ دار استفاده کنید .
در این کیک های خانگی خلاقیت زیادی میشه ایجاد کرد و میتوانید حتی از میوه های منزل استفاده کنید .
یا مثلا لایه هایی از میوه های متنوع مانند سیب یا آناناس یا موز و… را در آن به کار ببرید که میتواند جالب باشد .
در ادامه با ما همراه شوید در آموزش طرز پخت کیک پرتقالی پالپ دار خانگی .
نیاز مندی ها : | |
---|---|
قطعه | ماده | تعداد | مقدار |
آرد | 2 پیمانه |
تخم مرغ | 3 تخم مرغ |
روغن | 1/2 پیمانه |
شکر | 1 پیمانه |
بکینگ پودر | 2 قاشق غذا خوری |
شیر | آب | 1 پیمانه |
پالپ پرتغال | 1 پیمانه |
قالب کیک | 1 عدد |
کاغذ روغنی | مقدار لازم |
همزن | 1 عدد |
آموزش طرز تهیه کیک خانگی
1 :
در ابتدا در یک ظرف مناسب تخم مرغ ها را میشکنیم ، سپس شکر را بهش اضافه میکنیم .
سپس توسط همزن به قدری اونو مخلوط میکنیم تا کاملا حجیم بشه و پف کنه و رنگش کاملا شفاف و کرم بشه .
سپس آب و روغن را میریزیم و به مرحله بعد میریم .
ایده جالب برای پخت کیک جدید
2 :
اکنون یک لیوان پالپ پرتغال رو که داشتیم به مواد اضافه میکنیم .
سپس آرد سفید رو با بکینگ پودر مخلوط کردیم و چند بار الک کردیم .
مخلوط آرد و بکینگ پودر را قاشق قاشق به مواد اضافه میکنیم و به آرامی هم میزنیم .
مخلوط کردن را ادامه میدهیم تا پف مواد نخوابه و این عمل را تا مادامی که آرد کاملا مخلوط بشه ادامه میدیم .
آموزش آماده سازی قالب کیک
3 :
اکنون قالب را به این روش اماده میکنیم که قلاب اون رو آزاد میکنیم تا سینی زیرین آزاد بشه .
سپس کاغذ روغنی مخصوص رو روی اون قرار میدیم و سپس غلاف اون رو میبندیم و قالب آماده میشه حالا .
سپس مواد رو مقداری در قالب میریزیم مثلا تا اندازه 1 سانتیمتر .
حالا با استفاده از حلقه های برش خورده سیب روی اون رو میپوشونیم .
خوب حالا بقیه مواد رو میریزیم تا آخرین قطره اون رو .
سپس قالب را در فر که از ساعتی قبل روشن کرده بودیم تا گرم شه میریزیم .
مدت زمان لازم در دمای 180 درجه سانتیگراد 1 ساعت یا بیشتر است که باید مداوم بهش سر بزنید تا نسوزه .
میزان شعله در بالا و پایین رو به درستی انتخاب کنید .
در آخر میتوانید از روش تست خلال چوبی متوجه شوید که مغز پخت شده یا نه .
در نهایت امیدوارم که از این آموزش طرز پخت کیک پرتقالی پالپ دار خانگی نهایت استفاده و لذت را برده باشید .